נר זיכרון לשואה ולגבורה
M matal girl New member 19/4/04 #4 נר זכרון לזכר בני משפחתה של אמי- סבה וסבתה מצד אביה דודתה מצד אביה אשר הייתה בהריון בחודש החמישי ובנה של הדודה בן ה-4 אשר נספו באושוויץ בחג שבועות 1944. ולזכר כל ששת המיליונים. יהי זכרם ברוך! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.
נר זכרון לזכר בני משפחתה של אמי- סבה וסבתה מצד אביה דודתה מצד אביה אשר הייתה בהריון בחודש החמישי ובנה של הדודה בן ה-4 אשר נספו באושוויץ בחג שבועות 1944. ולזכר כל ששת המיליונים. יהי זכרם ברוך! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.
צ צ ל י ל 8 New member 19/4/04 #5 ../images/Emo16.gif יהי זיכרם ברוך ../images/Emo70.gif ממש לא נעים וממש מצמרר לשמוע את כל הניספים, בעיקר כאלה שהיינו צריכים להכיר.
../images/Emo16.gif יהי זיכרם ברוך ../images/Emo70.gif ממש לא נעים וממש מצמרר לשמוע את כל הניספים, בעיקר כאלה שהיינו צריכים להכיר.
ט טורנדו1 New member 19/4/04 #6 צלילוש חשבת איזה קלף יכול להתאים ליום עצוב שכזה? חשבתי ישר על:5 חרבות מה דעתך?
צ צ ל י ל 8 New member 19/4/04 #8 יכול להיות גם קלף 5 מטבעות משראה את הנטישה, העוני, הצער, הבכי, הגטו.... אם הייתי כיולה הייתי מפיחה בהם את קלף השוטה, שייתן להם הרבה אופטימיות ואמונה לעתיד
יכול להיות גם קלף 5 מטבעות משראה את הנטישה, העוני, הצער, הבכי, הגטו.... אם הייתי כיולה הייתי מפיחה בהם את קלף השוטה, שייתן להם הרבה אופטימיות ואמונה לעתיד
ט טורנדו1 New member 19/4/04 #9 ואם כבר גם ../images/Emo14.gif8 גביעים האובדן,האכזבה,אין מילים לבטא סבל שכזה.
צ צ ל י ל 8 New member 19/4/04 #10 ו-3 חרבות .. ../images/Emo104.gif ובכלל, כל הקלפים בעצם שמביעים סבל, אכזבה, הרגשת חוסר אונים....
ט טורנדו1 New member 19/4/04 #11 צודקת,ליום הזה כל הקלפים העצובים שלנו מתארים מצב של הסבל והנטישה וכל מה שאנשים עוברים וסובלים בחייהם.
צודקת,ליום הזה כל הקלפים העצובים שלנו מתארים מצב של הסבל והנטישה וכל מה שאנשים עוברים וסובלים בחייהם.
ט טורנדו1 New member 19/4/04 #12 צודקת,ליום הזה כל הקלפים העצובים שלנו מתארים מצב של הסבל והנטישה וכל מה שאנשים עוברים וסובלים בחייהם.
צודקת,ליום הזה כל הקלפים העצובים שלנו מתארים מצב של הסבל והנטישה וכל מה שאנשים עוברים וסובלים בחייהם.