סבתא שלי נפטרה

../images/Emo16.gifסבתא שלי נפטרה../images/Emo16.gif

אתמול אחה"צ ורצתי לבית החולים כדי לתת לה נשיקה ולבקש שתעזור לי מלמעלה ותדבר עם "הבוס " שם למעלה..... ואז ביציאה חשבתי לי שבעצם למה היא לא חיכתה לפחות לדעת שאני בהריון... לדעת שאמורים היו להיות לה נינים למה ההוא שם למעלה לא יכול היה לחכות קצת איתה... או לזרז קצת אצלי????...... טוב אני מקווה שהיא תדע שם למעלה ..אולי אפילו לפני הבדיקה.... כי הרי עכשיו היא שם למעלה והם בטח יודעים הכל לפנינו .... טוב המקלדת כבר רטובה .... אני מקווה שסבתא שלי תעזור לי ולכולנו.... אוהבת אתכן מאוד דארמה..

משתתפת בצערך, אין מלים לנחמה

נראה שדברים מהסוג הזה אף פעם לא באים בזמן. ואי אפשר להתכונן אליהם ולהיות מוכנים. אוי כמה שזה קשה. שולחת לך חיבוק חם.

Gill Gallad

New member
משתתפת בצערך!!! ../images/Emo16.gif

גם אני הייתי מאוד קשורה לסבתי עליה השלום וגם אני נוהגת לשתף אותה במה שעובר עלי ומאמינה שהיא "שומרת" עלי... אתך באבלך.

פּוֹנְג

New member
אולי היא לא חיכתה כי היא כבר יודעת

את מה שאת עדיין לא... משתתפת בצערך.

smagi

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif משתתפת בצערך

ואני בטוחה שהיא תעזור מלמעלה!

meme1975

New member
../images/Emo16.gifמשתתפת בצערך!!!!!!

עצוב לשמוע, אבל את יודעת שיש אומרים שכשאדם נפטר, נשמתו נכנסת לתינוק שזה עתה נולד, למי שמאמין (אמונות תפלות שכאלה).... אז אולי היא פגשה בדרך את הנין שעתיד להגיע....מחזיקה לך אצבעות
ואבלה באבלך!!!!

mayashu

New member
תנחומיי...

כשזה יצליח האושר שלך יגיע עד אליה למעלה...

גורבי

New member
אני משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif../images/Emo24.gif

גם אני הייתי (ועדיין) קשורה מאוד לסבא שלי, שנפטר לפני כמה שנים. בשדיוק חשבתי עליו אתמול, על כך שהוא לא היה בחתונה שלי, ולא יזכה לראות את הנינים שלו. אבל (למרות שאני בד"כ כופרת גמורה), יש לי תחושה שהוא מלווה אותי, ושומר עליי מלמעלה.

m i c h a l y

New member
דארמה מתוקה../images/Emo101.gif

אני כל כך כל כך כל כך מבינה אותך. זה כל כך כל כך כל כך עצוב, וקשה. ההתמודדות עם אובדן של אדם קרוב היא ארוכה וכואבת. הזמן אמנם עושה את שלו, אבל יש אנשים שהולכים מאיתנו ואנחנו יודעים שלעד נתגעגע אליהם ונרגיש בחסרונם. אני מציעה לך לבכות מכל הלב, עוד ועוד ועוד, גם אם כל השבעה את תהיי עסוקה באבל הפרטי שלך - זה הכרחי. אני מקווה שבעקבות הסבל שאת חווה עכשיו משחק הגורל (אם הוא קיים) יעניק לך הריון בקרוב מאוד... משתתפת איתך באבלך, ומקווה לבשורות טובות בקרוב, מיכל.

למעלה