סיכום שבועי

../images/Emo16.gifסיכום שבועי../images/Emo16.gif../images/Emo59.gif

מה תוכנית אהובה עליכם שבוע: מה שיר אהוב עליכם שבוע: מה סיפור מצחיק שלכם ששבוע: מה קניתם שבוע: ראיתם או פגשתם את גיא אם כן ספרו: תוכנית של גיא שאתם הכי אוהבים: אחרי שגיא זכהב רוקדים עם כוכבים תראו תעונה 4: מה דבר הכי מפחיד שקרה לכם שבוע: סכמו את שבוע ב4 מילים:

סיכום שבועי../images/Emo192.gif../images/Emo66.gif

מה תוכנית אהובה עליכם שבוע: אממ CSIניו יורק.. ולמדי אותי לאהוב מה שיר אהוב עליכם שבוע: חצי רגל בחוץ-שורטי מה סיפור מצחיק שלכם ששבוע: אתמול הייתי עם חברים בים עשינו מדורה בחוף היה מצחיק.. :) מה קניתם שבוע: אממ לא זוכרת חח בריזר אולי אתמול חח ראיתם או פגשתם את גיא אם כן ספרו: השבוע לא יצא לי הייתי עסוקה... חחח תוכנית של גיא שאתם הכי אוהבים: החבר'ה הטובים.. אחרי שגיא זכהב רוקדים עם כוכבים תראו תעונה 4: תלוי מי רוקד שם.. :) מה דבר הכי מפחיד שקרה לכם שבוע: אממ מפחיד.. לא זכור לי.. סכמו את שבוע ב4 מילים: בלה בלה בלה בלה

oOosapiroOo

New member
לי יש רק באוזניים אני רוצה לעשות באף אבל אני

רוצה לעשות באף וזה מפחידדדד חחח

מפחיד? חח זה לא../images/Emo66.gif

אולי זה קצת כואב אבל לא מפחיד חח.. :) תאמת באף כואב יותר מכל מקום אחר בהתחלה....

חחחח יותר כואב באוזן../images/Emo66.gif

באמת זה יותר כואבב עשיתי באוזן ועשיתי את הסיידליפ ויותר כאב לי באוזן ואשר בסיידליפ

עונההה../images/Emo3.gif

מה תוכנית אהובה עליכם שבוע:הממ שיכורה מאהבה זה מויוה (והלוואי יחזור משחק החיים) מה שיר אהוב עליכם שבוע:כל מיני מזרחית מה סיפור מצחיק שלכם ששבוע:אין חח מה קניתם שבוע:הממ לא שבוע זה שבוע שעבר נעליים חח ראיתם או פגשתם את גיא אם כן ספרו:ח מתי זה יקרה לא יודעת:] תוכנית של גיא שאתם הכי אוהבים:משחק החיים ילדות רעות הכלל אחרי שגיא זכהב רוקדים עם כוכבים תראו תעונה 4:חח נראהה אבל אין כמו גיאא מה דבר הכי מפחיד שקרה לכם שבוע:... סכמו את שבוע ב4 מילים:יהיה טובבבב בלה בלה

oOosapiroOo

New member
מסכמת

מה תוכנית אהובה עליכם שבוע:בובות מה שיר אהוב עליכם שבוע:אממ לא יודעתת כל מיני מה סיפור מצחיק שלכם ששבוע:חח אמוןן אין לי כח לכתוב מה קניתם שבוע:מה קניתיי אממ לא זוכרת ראיתם או פגשתם את גיא אם כן ספרו:הלוואי תוכנית של גיא שאתם הכי אוהבים:אין כרגע תוכנית שלו אחרי שגיא זכהב רוקדים עם כוכבים תראו תעונה 4:כןן:) מה דבר הכי מפחיד שקרה לכם שבוע:לא זוכרת סכמו את שבוע ב4 מילים:

פייי שנים שלא הייתה כאןן.. :)

מה תוכנית אהובה עליכם שבוע: לא ראיתי מה שיר אהוב עליכם שבוע: הראל מויאל- כבר לא מה סיפור מצחיק שלכם ששבוע: מצחיק? לא זוכרת מה קניתם שבוע: כלום ראיתם או פגשתם את גיא אם כן ספרו: לא יצאתי מהבסיס חח תוכנית של גיא שאתם הכי אוהבים: החבר'ה הטובים.. אחרי שגיא זכה ברוקדים עם כוכבים תראו תעונה 4: אולי מה דבר הכי מפחיד שקרה לכם שבוע: אממ סכמו את שבוע ב4 מילים: קשה מעייף מציק ומצחיק

למעלה