"עוצמת ת'עיניים ואת נופלת לאחור"

Tomer TR

New member
../images/Emo16.gif"עוצמת ת'עיניים ואת נופלת לאחור" ../images/Emo18.gif

אתמול בלילה נהרגה בתאונת דרכים מישהי שלמדה איתי בקורס צבאי במהלך החודש האחרון. היא נהרגה עם חבר שלה, כשהנהגת ומי שישב לידה נפצעו קל. לפי מה שהבנתי - הרכב שלהם סטה מסיבה לא ברורה, התנגש בעץ ובעמוד חשמל.
יהי זיכרם ברוך
הכי חשוב זה להפיק לקחים - כן, גם את או אתה שיושבים שמה מאחורי המסך והמקרה הזה לא נוגע אליהם אישית אבל הם קוראים את ההודעה בכל זאת. חבר'ה, החיים שלכם מופקדים בידיים שלכם כשאתם על ההגה בכבישים. תהיו אדיבים בכביש! תנהגו בזהירות - אף מטר דמיוני שתשיגו אם תסעו ב10 קמ"ש מעל המותר לא יעזור לכם באמת בחיים - אלא רק יכול לגרוע מהם!!! אם אתם נוהגים תחת השפעת אלכוהול או עייפות - אתם לא פחות מתגרים במוות שלכם, ובשכול שיכול לבוא על ההורים שלכם - על עליכם ועלינו בלי עין רעה! תחשבו על החיים של הנהגת המסכנה שאמנם חיה - אבל בעצם מתה! רחמים על הייסורים שהיא תעבור יום יום. ואת המתים אי אפשר להחזיר - ז"ל. משפחות הרוסות, נהגים לא סובלניים, עד מתי??? עד שזה יגע במי שהמוות עוד לא נגע בו??? אל תתעלמו מההודעה הזאת וקחו אותה חזק ללב - בשבילכם ובשביל החברים, המשפחות והאנשים החשובים לכם!!!!!!!!!!!!!!!! אורית שחף, עיר הנוער בחיפה 2005 - "תשמעו כולנו התאספנו כאן כדי שנשמור אחד על השני בדרכים. תשמרו אחד על השני, סעו בזהירות - תחשבו פעמיים". שלא נדע עוד צער.

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif ../images/Emo16.gif

אחות של ילדה מהשכבה שלי:\ יהי זכרם ברוך

../images/Emo16.gif

שמעתי על התאונה הזאת בחדשות ברדיו.. פשוט מזעזע.. וכל כך חבל... מצטרפת לכל מילה שלך...

../images/Emo16.gif.

שמעתי על זה בחדשות, עצוב. כל-כך עצוב. אני ממש לא מקנאה בנהגת. תשמרו על עצמכם
יהי זכרם ברוך.

little WhiSper

New member
../images/Emo16.gif

אם זאת מי שאני חושבת, היא היתה בפלוגה שלי, במחזור האחרון.

למעלה