ערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה

יסמין122

New member
../images/Emo16.gifערב יום הזיכרון לשואה ולגבורה../images/Emo16.gif

היום ערב יום הזכרון לשואה ולגבורה
אני ת'אמת לא כול כך אוהב את היום הזה. נכון שזה אולי נשמע לא יפה ולא מכובד,פשוט אני לא מסוגלת לראות את הסרטים האלה ולשמוע את הסיפורים כי אני פשוט מזדעזעת. אולי זה נשמע ילדותי אבל לפעמים אני לא יכוהל אפילו להירדם בלילה כי אני חושבת על הדברים האלה, אין גם מה לראות בטלויזיה וככה אני חושבת יותר על זה ויש לי תחושה ממש לא נעימה. אז אולי זה באמת ל יפה שאני חושבת ככה פשוט זה מה שאני מרגישה. אבל אני גם חושבת שזה טוב שיש לפחות יום אחד כזה בשנה כדי שאנחנו נזכור ולא נשכח אף פעם מה הגרמנים עשו לנו
היום בחדשות ראיתי איזשהו בלוג של אנשים מכחישי שואה. ולדעתי זאת פשוט חוצפה של אנשים. יש עדים
ואנשים לא המציאו את זה
אין להם זכות להגיד את זה בשמן שיש אנשים שזוכרים איך שהם סבלו במחנות האלה
זאת פשוט חוצפה לבוא לבן אדם שסבל את כול זה ולהגיד לו בפרצוף שהוא משקר ושזה בכלל לא קרה
היום הגיע אלינו עד לביצפר כדי לספר את הסיפור שלו, אני לא יספר את כול הסיפור עכשיו כי זה ממש ארוך, אבל אני אישית נורא התרגשתי כי עכשיו הוא כבר בן אדם מבוגר אבל נראה בן אדם מאוד עליז, ולחושב שהוא עבר את הזוועות האלה זה פשוט לא יאומן. הוא סיפר לנו שהוא לא מחשיב את עצמו כגיבור שהוא ניצול שואה בגלל שזה רק מזל שהיה לו כי הוא סיפר לנו כמה מקרים שהוא ממש נתקל בגרמנים והם ממש כמעט גילו אותו וירו בו אבל הוא הצרליח להינצל. אני מאוד התרגשתי מהסיפור שלו. אז אני סיפרתי לכם מה אני מרגישה בקשר ליום הזהץ ואתם מוזמנים גם לשתף אותנו שתחשות וההרגשות שלכם ביום הזה
|נר יהיה זכרם ברוך

Aviyush

New member
../images/Emo16.gifיום השואה../images/Emo16.gif../images/Emo165.gif

יהי זכרם של כל הנספים ברוך!

Aviyush

New member
איך לא ראיתי שפתחת הודעה?../images/Emo12.gif

אפשר למחוק את שלי

../images/Emo16.gifיהי זכרם ברוך, זכרונם לברכה, אמן.../images/Emo16.gif

למרות שהיום הזה עבר. והנה עצומה למען ניצולי שואה שחיים מתחת לקו העוני - http://www.kavud.info/index.php#sign . לא נתפס. אסור לשכוח. יהי זכרם ברוך, זכרונם לברכה, אמן.

מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפ

מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה מקפיצה

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני לא מצליחה להקפיץ.

אם תראו את ההודעה - תוסיפו תגובות כדי שהרשור יקפוץ בבקשה.
יהי זכרם ברוך, זכרונם לברכה, אמן.

למעלה