ערב יום השואה

L i T a L 1

New member
../images/Emo16.gifערב יום השואה../images/Emo16.gif

שרשרו לפה תחושות הרגשות וסיפורים משפחתיים (בעיקר) שקשורים בשואה על מנת שנזכור ולא נשכח יהיה זכרם של 6 מליון היהודים שנספו בשואה ברוך

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

סורי, אני חייבת לזוז, אולי מחר אני אספר משו על השואה...

תתבישו כולכם!

יום השואה ואתם מדברים על זה שקניתם בגד ים? תגידו אתם השתגעתם?! יותר משישה מיליון יהודים נספו בשואה ומעל ל32 מיליון בכללי ולכם כל מה שאיכפת זה בגד ים?! אני במקומכם הייתי מתביישת זה העם שלנו זה מה שאנחנו ויותר משחשוב לי המורדים חשוב לי העם שלי , הזהות שלי , המדינה שלי , והעבר שלי חבל שאתם כל כך רדודים חשבתי שהפורום הזה הוא משהו אחר אבל בסוף הכל אותו חרא!!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifמה הקשר בכלל?!

מי את שתגידי לבן אדם איך להתייחס לזה?! כל אחד מתמודד עם זה בדרך שלו! אם אני למשל לא הגבתי לשירשור הזה ועשיתי אייקון של נר זה לא אומר שאני לא זוכר ושלא איכפת לי..... לכל יהודי בעולם יש רגש לדבר הזה גם אם הוא מראה אחרת...

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gifלזכרם../images/Emo7.gif

../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gifלזכר הניספים ../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

למעלה