ערב עצוב!

../images/Emo16.gif ערב עצוב!

חייהם של מאות אנשים השתנו הערב, בעקבות הפיגועים ההמוניים בסיני. שולחת מכאן את השתתפותי בצערן של המשפחות שהצטרפו למשפחת השכול, ואפילו עדיין לא יודעות על כך. ואיחולי החלמה מלאה לכל הפצועים. מקווה שכל השאר שנמצאים בקרבת האסון, יגיעו בשלום ובמהרה לביתם. ערב עצוב. עצוב כל-כך.

א ס י ת

New member
אני צופה הטלויזיה כבר שעות.

קשה לשמוע. אחי חזר ביום שני מסיני מטיול ג'יפים. אמרתי בליבי שיש לנו מזל. המשפחה שלי ממעיטה לנסוע למקומות מסוכנים.

sobolina

New member
../images/Emo16.gif כ"כ הרבה נרות....

מי יתן ולא נצטרך להדליק כ"כ הרבה נרות - גם נר אחד זה מספק כואב. מתי זה כבר ייגמר
מתי

בהר הרצל בירושלים יש אנדרטה לזכר

חללי נפגעי פעולות איבה. כשתכננו את האנדרטה הכינו בו הרבה מקום. אני יודעת, כי דיברתי עם האדריכל שתכנן אותה. קיר השכול והשמות באנדרטה כמעט מלא לגמרי עכשיו, ויהיה צורך להוסיף קירות. עצוב. פשוט עצוב.

רן בת

New member
בהחלט עצוב

נורא שדווקא במקום המסמל את הרוגע והשקט קורה דבר נורא שכזה. זה כאילו נשבר כבר הכל. בכל מקום שהולכים אליו יש מוות ושכול ועצב. זו תחושתי היום.

גם אצלי יש כאב עצום שזה קרה

במקום הכי יפה בעולם, הכי רוגע, הכי שליו. יש לי הרבה אהבה לסיני, לנופים, לים ובעיקר לשלווה שבמקום המדהים הזה. ומאתמול, כמוך גם אני מרגישה שמשהו השתנה לחלוטין, נשבר, התנפץ. לא שזה כואב פחות כשזה קורה במקומות אחרים, מי כמוני יודע כמה מאמץ, משאבים, כוחות נפש ואנשי מקצוע דורש השיקום של כל אחד ואחד שנפגע בפיגוע, אבל הפעם זה שונה. אולי בגלל תחושת הרוממות שהמקום הזה משרה. זאת עליית מדרגה וזה כואב. נורא כואב.

למעלה