צפירה העירה בשני... מילים אחרות במנגינה של איתי... צפירה
H hilali1 New member 21/7/06 #1 ../images/Emo16.gif צפירה העירה בשני... מילים אחרות במנגינה של איתי... צפירה
H hilali1 New member 21/7/06 #2 ויש גם את - זוכר את ההלם../images/Emo35.gif זוכר את היקא זוכר את ההלם ? פצמ"רים פצמ"רים בלי מחר אלו לא היו קסאמים, זה משהו משופר טיל ועוד טיל ועוד טיל מעלייך ומעליי חשבתי זה ציפור, אמרת לי `אולי`..
ויש גם את - זוכר את ההלם../images/Emo35.gif זוכר את היקא זוכר את ההלם ? פצמ"רים פצמ"רים בלי מחר אלו לא היו קסאמים, זה משהו משופר טיל ועוד טיל ועוד טיל מעלייך ומעליי חשבתי זה ציפור, אמרת לי `אולי`..
כ כלה להשגה New member 21/7/06 #4 עצוב שזו המציאות של היום אבל המילים מבטאות היטב את הרגשות, תחושות ...
ע עדי C New member 22/7/06 #5 זה מעורר חיוך... ומיד אח"כ קצת רגשות אשמה. ואז אני מצדיקה את עצמי. בקיצור מעגלים של חיוך-מבוכה-עצב-אבסורד...
זה מעורר חיוך... ומיד אח"כ קצת רגשות אשמה. ואז אני מצדיקה את עצמי. בקיצור מעגלים של חיוך-מבוכה-עצב-אבסורד...
R Rachel47 New member 22/7/06 #7 בדיוווק../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif זה כאילו אוף מסכנים אבל השיר הזה הורס
בדיוווק../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif זה כאילו אוף מסכנים אבל השיר הזה הורס