קטע לזיכרו של אדם גדול

../images/Emo16.gifקטע לזיכרו של אדם גדול../images/Emo10.gif

בס"ד קטע לזיכרו של אדם גדול צבי, היית המורה שלי למוסיקה במשך 5 שנים קסומות שבהן לימדת אותי אהבת מוסיקה ישראלית מהי, זכיתי בזכות הגדולה להיות במקהלת ביה"ס שאת הרכבה קבעת בעצמך, אני הייתי גאה להיות בהרכב הזה, ולייצג את ביה"ס בכבוד. התרגשתי בכל פעם שהיה שיעור שלך ונתתי את כל הנשמה כדי שאוכל לשיר כמו שצריך. ויותר מזה:הקב"ה זיכה אותי בזכות הנהדרת הזו להיות התלמידה האהובה שלך, וזה בא לידי ביטוי כששאלת את החבר'ה למה אני לא נמצאת, (זה היה בתקופת ההתמודדות עם אחד מהתקפי הפירכוסים הרבים). מה שיישאר לי בלב ממך זו אהבת המוסיקה הישראלית שהנחלת לי, דאגתך הרבה, והזכויות להשתתף במקהלת ביה"ס שהקמת ובשיעורי המוסיקה הרגילים שהיו בכל יום רביעי, והיו מקנות לנו זמן איכות איתך, זמן שהיה מקסים. משפחת ביה"ס "יובלים" הגדולה ומשפחת כיתת "כרכום" הקטנה איבדו בן אדם גדול, בן אדם שהנחיל את המוסיקה ל-11 תלמידים ולפחות אחת מהם תישא את כל זה איתה לאורך כל חייה. היה שלום מורה יקר ואהוב, אשא אותך תמיד איתי בלב, יהי זיכרך ברוך, מליאת התלמידה שכבר מתגעגעת ואוהבת.

sh53

New member
../images/Emo16.gif

עצוב שאנשים הולכים לעולמם, אך זה מנהגו של עולם, זו דרכו של הקב"ה וזה עוזר לנו להמשיך הלאה בחיים יותר. אני בטוחה שהוא נפטר מאושר, נפטר כמי שעבד במקצוע שהכי אהב, עשה מה שהוא אהב וזה תרם לו לנפשו, לימד את משנתו אחרים וגם זה בטח היסב לו הנאה רבה. אני בטוחה גם שהוא לא היה רוצה לראות אותך עצובה, הוא היה רוצה לראות אותך מנגנת, כמה שיותר אם אפשר, לחייך כמה שיותר ולהמשיך בחיים כי ככה זה עם אנשים טובים ואני בטוחה שהוא היה טוב. אז ליאת חייכי כי אני בטוחה שזה מה שהיה רוצה שתעשי, שיהיה לך טוב, שלא תהיי עצובה ושתנגני כי זה חלק מהנשמה

sh53 יקרה../images/Emo7.gif

בס"ד לחייך קצת קשה לי עכשיו למרות שליד אבא אני משחקת את המשחק של כאילו הכל בסדר, אבל בעצם לא. אני שמה את השירים שלמדנו איתו (מה שהצלחתי להוריד מהאינטרנט), וגם שירים מאופקים אחרים, והתמונות רצות בראש, תמונות של הופעות משותפות במהקלה מול אנשים מכובדים ומול אנשי ביה"ס. קשה לי לחייך ולהיות שמחה, כי מגיע לאיש הזה כבוד ענק, ואם הייתי יכולה הייתי שולחת את המכתב הזה אפילו למשפחתו כדי שיידעו שהוא היה מוערך ואהוב, ובליבי הוא תמיד יישאר כזה,
, ליאת.

למעלה