קייסי קלברט

FallOutGirl

New member
../images/Emo16.gifקייסי קלברט../images/Emo16.gif

אז מי שיודע, ומי שלא יודע. מי שמכיר, ומי שלא מכיר. קייסי קלברט היה הגיטריסט ועושה צרחות הרקע בלהקה המדהימה - Hawthorne Heights. (הלהקה מופיעה כל שנה בוורפד טור - גם פראמור) ביום שבת האחרון (24.11) נמצא קייסי מת בטור באס של הלהקה. הם בדיוק התחילו סיבוב הופעות. כרגע עדיין לא יודעים מה היא סיבת המוות אבל בודקים את הקשר לאסטמה שלו. איך כל זה קשור לכאן? פראמור צילמו וידאו בו הם מספרים את הקשר שלהם אליו וכמה מדהים הוא היה - http://www.mtv.com/overdrive/?vid=191282 וגם.. אני יודעת שכמה בנות כאן מכירות ואוהבות את הלהקה. שירי כתבה על זה באוף (אני גיליתי על המוות ביום ראשון בבוקר ואני עוד בוכה מאז, לא קולטת) ואז כמה הראו התעניינו והמליצו לי שכן לפתוח שרשור זיכרון.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif זה כלכך עצוב. ../images/Emo201.gif

יהי זכרו ברוך

דייי.

פאקפאק.
הוא היה כזה מדהים ומוכשר. ואהעעע. בכל מקרה, מי שלא מכירה את הלהקה.זה הזמן להכיר. [באמת חבל שהם לא זכו להכרה בארץ כמו להקות סטייל מייכימיקלרומאנס שלא משתווים לתחת שלהם,אגב.] זהו.ראיתי בערך את הכל הדברים שעשו עליו,את ההפועות האחרונות וזה כ"כ עצוב ולא יאומן. כאילו דייי. הוא היה רק בן 26.
R.I.P

MyUsedRomance

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo135.gif

אני שמעתי עליהם אבל לא שמעתי שירים שלהם וזה באמת עצוב שאדם בגיל צעיר כזה נפטר
אבל למה ללכך על להקות אחרות בתהליך? מה עכשיו הכנסת את MCR לזה? מה הם קשורים בדיוק?
אם את לא אוהבת אותם אז אני מציעה לך לשמור את זה לעצמך, כי יש כאלה שכן

MyUsedRomance

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo135.gif

לדעתך, תגידי לדעתך, כי מוזיקה זה עניין של טעם. ומה זאת אומרת מה אני קשורה לתחת?

יקירותיי..../images/Emo28.gif

אפשר לכבד את השרשור.. ותריבו באוף?
סתם. אבל ברצינות. זה ממש לא המקום והכל.

shiraz cohen

New member
אם את אוהבת אותם...

למה להתייחס בכלל? מה אכפת לך מה אנשים אחרים אומרים?
אנלא מבינה את זה לפעמים. XD זכותה להגיד מה שהיא חושבת. חוץ מזה,זה סתם היה לצורך השוואה. אני בטוחה שהיא לא אמרה את זה כדי לעצבן אותך.

mayu101

New member
../images/Emo16.gifעצוב../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אמנם אני לא מכירה את הלהקה, אבל עכשיו אני אכיר, אבל זה ממש עצבו

shiraz cohen

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo16.gif

לא כ"כ הכרתי את הלהקה לפני זה... רק בשם. מצטערת בשבילכן.
R.I.P.

../images/Emo220.gif../images/Emo16.gif

הוא מוכשר,הוא מדהים... להקה מעולה... יהי זיכרו ברוך... אני בוכה בגללו כבר יומיים,לקח לי זמן להאמין לכל זה... לא יודעת,לא אהמנתי... אולי העדפתי להדחיק..

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo16.gif

צמרמורת מטורפת עובר לי בגוף כל פעם שמזכירים את השם שלו או שאני רואה תמונה שלו
R.I.P

למעלה