שאלון שבת.. צום קל ומועיל

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifשאלון שבת.. צום קל ומועיל../images/Emo16.gif

שם: כינוי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך:

InfeCtedShesek

New member
חם לי

שם: הגר כינוי: אין לי. תאריך לידה: 15.11 מזל: עקרב סגנון לבוש: חסר-סגנון. סטייל כללי: אין. פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: עכשיו אדום דהוי כזה. צבע שנוא: כרגע כחול. מאכל אהוב: מרק ]; חטיף אהוב: אסור חטיף שנוא: אני לא שונאת חטיפים. פרי אהוב: אפרשזיף (שזיפרסזק) פרי שנוא: עגבניה זה פרי נכון? בע"ח אהוב: סוס יש בע"ח? יש כמה. מקום בילוי מועדף: פיצפוציה. מוטו: כשאין לאן ללכת מתחילים לרוץ (סתם נזכרתי בזה, זה לא באמת המוטו שלי..) סרט: 21 גרם, מיסטיק ריבר. שיר: misery של פינק וסטיבן טיילר. זמר: אביתררר בנאייי זמרת: פינק, אפרת בן צור להקה: איפה הילד סטייה: שמאלניזם מוסווה. שריטה: חולשה: מוזיקאים מפחיד: להיות לבד משמח: פחמימות?
מכעיס: אני רגועה. מעציב: בכי של ילדים. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אפס שיר שעושה מצב רוח טוב: שירים לא אמורים לעשות את זה! :{ בנאדם שעושה מצב רוח טוב: רבין (כאילו אריה) ביה"ס: הכפר הירוק כיתה : י"ב2 עיר מגורים: איזה עיר.. נילי. גובה: מטר תשעים. מוצא: שוודית. אופטימי \ פסימי: זה הולך ביחד העדפה מינית: שקט, אני עדיין קטנה. טלויזיה: METZ. סתם, מה השאלה? רדיו: באמפי דיסק: בל אנד סבסטיאן
הכי אוהב בגוף שלך: אעע הכי שונא בגוף שלך: אעע תכונה שנואה בעצמך: כשיש משהו כזה שמגיח אני ישר מתקנת, ככה שאני ממש בסדר לטעמי. תכונה שנואה באחרים: אעעע כשמשקריםםם אלוהיםםםם!!!! לוקח לכל מקום: כדורים חח שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: :X 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ג'ק, ג'ון לוק והארלי. איפה אתה עכשיו? בבית! יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אם יב ולוס היו קוראים לי..
למה אתה לא שם? כי הם לא קראו לי החארות. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם טשי ויול באיטליה. רוצה אבל לא יכול? ממש לא. את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אח'שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? לא שונאת, זה לא בריא. לא יכול בלי: פריכיות אורז@@! חח סתם מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: טל פרידמן בחיים לא: אדבק ל"מאמי", אני מקווה. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: אין מתנה שהיית רוצה לקבל: פסנתר כנף צבעוני ויפה.. כישרון: להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון, לפעמים. תחביבים: פצפצים! אוסף: חח פעם לי ולקרן היה של המספרי טלפונים שתולשים. צריך לחדש את זה באמת. ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: אמבטיה, ברררור ים או בריכה: תלוי במצברוח. חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: לבן אופי או יופי: ביחד כמות או איכות: תלוי גם כן קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: שהייתה לי בריכה בחדר וכולם באו אלי. חלום שהיית רוצה שיתגשם: אוי, כל כך הרבה לא ריאליסטיים ): הדבר הכי נועז שעשית: לא יודעת הדבר הכי טיפשי שעשית: יש כמה.. הדבר הכי מצחיק שעשית: לא זוכרת. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: דייייייייייייייייייייי

משעמם לי ואני חולה \=

שם: ענבר כינוי: בולי... תאריך לידה: 25.5 מזל: תאומים בלאט. סגנון לבוש: לא יודעת (?) סטייל כללי: ? פירסינג: בפופיק.... אוי איזו טעות. קעקועים: נופ. צבע אהוב: אמממ בורדו. צבע שנוא: צעוב \= מאכל אהוב: ג'אנק פוד
חטיף אהוב: ביסלי גריל! חטיף שנוא: לוידעת... פרי אהוב: תפוח פרי שנוא: המממממ... בע"ח אהוב: טיגריס
יש בע"ח? סנואו
מקום בילוי מועדף: אממממ כל מקום לא צפוף מידי... בלי הרבה אנשים... מוטו: אם זה אירוני מספיק - זה יקרה. :) סרט: המופע של טרומן... מאכיל סרטים. שיר: משתנה כל כמה זמן, מן הסתם... כרגע......Threshold - Opium. זמר: אין אחד זמרת: אין אחת להקה: באמת לא יכולה לבחור חח. סטייה: ? שריטה: כן. חולשה:מממממ...
מפחיד: ליצנים \=\=\= משמח: לישבור שיגרה. מכעיס: לא לישבור שיגרה \= מעציב: לוידעת... מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: אממממממ טוב..... שיר שעושה מצב רוח טוב: Threshold - Pheonomenon בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חנע ולוליטה חח. ביה"ס: הכפר הירוק כיתה : י"ב2 עיר מגורים: אריאל גובה: \= מוצא: לא! אופטימי \ פסימי: פעם ככה פעם ככה. העדפה מינית: בני אדם. טלויזיה: yes please. רדיו: גלגל"צ דיסק: לוידעת. הכי אוהב בגוף שלך: אוי הכי שונא בגוף שלך: אוי תכונה שנואה בעצמך: זה בתהליכים להעלם \= תכונה שנואה באחרים: צבועים. לוקח לכל מקום: אמ.פי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: Threshold - Flags And Footprints. אני מאוד אוהבת אותם חח. בחיים לא יתפסו אותך עם: הכפכפים המרושעים האלה!!!! ארררג, כמה קל להשפיע על בני אדם!!!!!! בלאט. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אני בחיים לא אבין ת'שאלה הזאת. איפה אתה עכשיו? שם. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן, שם. למה אתה לא שם? כי אני שם. עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? הממ... רוצה אבל לא יכול? מה? את מי אתה הכי אוהב בעולם? מסובך. את מי אתה הכי שונא בעולם? אההא. לא יכול בלי: מוזיקה. מתגעגע ל: תקופה מסויימת. גורם לך לבכות: Coldplay מצחיק אותך: אירוניה. בחיים לא: אלך עם הכפכפים המרושעים שהזכרתי מקודם!!!! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: למה אנשים דפוקים? מתנה שהיית רוצה לקבל: סינטיסייזר של קורג \= כישרון: להבין... תחביבים: שיחת נפש עם בירה. אוסף: אין ציטוט אהוב: יש הרבה... מקלחת או אמבטיה: אמבטיה! כמה שנים ): ים או בריכה: ים חורף או קיץ: חורף לבן או שחור: מממ שחור אופי או יופי: רק אחד זה לא נחמד. כמות או איכות: איכות. קור או חום: קור.... אוף ממש חם לי עכשיו. חלום שאתה זוכר: דברים הזויים וארוכים. חלום שהיית רוצה שיתגשם: ... הדבר הכי נועז שעשית: לא עולה לי כלום... הדבר הכי טיפשי שעשית: עולים לי יותר מידי. הדבר הכי מצחיק שעשית: דברו איתי ב-6 וחצי בבוקר אחרי שישנתי שעתיים... זה בדרך כלל מצחיק. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: אין לי כוח הדבר הכי מפדח שקרה לך: אין י כוח מקרה הכי טוב שקרה לך: אין לי כוח מקרה הכי רע שקרה לך: וואי, בלאט, אין לי כוח!!!! חופר קצת...

[מאיה]

שם:מאיה כינוי:מאי תאריך לידה:16/10/89 [אני קטינה ואי גא בזה!!] מזל:מאזניים. סגנון לבוש: גזעי. סטייל כללי:אני לא חושת שני יודעת איך לענות על זה.. פירסינג: יש כמה.. קעקועים:יש אחד ועוד אחד בקרוב... צבע אהוב: סגול. צבע שנוא: זהב?! מאכל אהוב:זיתים. חטיף אהוב:תפוצ'יפס. חטיף שנוא:צ'טוס בוטנים. פרי אהוב: אפרסק. אבל שיהיה קשה. פרי שנוא: עגבנייה. בע"ח אהוב: יש בע"ח? כלב. או שזה חתול.. או אוגר. מקום בילוי מועדף:--------- מוטו: תנו למטאל לנצח!!!!! סרט: התפוז המכני, שמש נצחית בראש צלול, אכל מהיר נשים גנבות, ספאן, ועוד... שיר: זה משתנה משבוע לשבוע. זמר: בוב דילן. זמרת: ג'ניס ג'ופלין. להקה: איטרנל [פינק] טירז אוף סארו, פינק פלויד, לד זפלין, הדורס ומאנוורררררררררררררר!!!!!!! סטייה: אני אוהבת לאנוס גמדים בני שישם ומעלה[?!?!] שריטה: יותר בכיוון של צלקת. בכיתה ה' הכלב של מור נשך אותי. חולשה: רק אם לא אכלתי מספיק. מפחיד: בולי. משמח:מוסיקה או ספר/סרט טוב. מכעיס:אח שלי. מעציב: כשחתול נדרס. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "כמעט לא נחשב". שיר שעושה מצב רוח טוב: כמעט כל שיר של הדורס. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: יוגב, בולי, זויה, דקל, טיטו ומור. ביה"ס: הכבר שבלב הירוק כיתה :י'ב עיר מגורים:איראל. גובה: צ'ק. מוצא: רוסי. אופטימי \ פסימי:פוסטמי. העדפה מינית: רק שלא יכאב. טלויזיה:צ'ק. רדיו: צ'ק. דיסק: צ'ק. הכי אוהב בגוף שלך: זרעעעעעעעעעעעעעעעע הכי שונא בגוף שלך: מחזור.. תכונה שנואה בעצמך: נפתחנו הא?! תכונה שנואה באחרים: חוסר מודעות עצמית. לוקח לכל מקום: את הסמיכי שלי. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כל מני של פלויד. בחיים לא יתפסו אותך עם: ערבי בתוכי. 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: זרע, זרע וסיגריות עם זרע. איפה אתה עכשיו? בחדר של בולי. אל תגלו לה שאני שם. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אירלנד. למה אתה לא שם? בואו כולנו נתאמץ מאוד ונחשוב......!!!!!!!!!!! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?המממ.. אדם. רוצה אבל לא יכול? זו שאלה?! או שאתם סתם זורעים לי מלח על הפצעים?! את מי אתה הכי אוהב בעולם? אמא. את מי אתה הכי שונא בעולם? את ג'פאר. לא יכול בלי:המטאלל מתגעגע ל: אדם. גורם לך לבכות: ג'פאר. מצחיק אותך: בולי. בחיים לא: מה?! מישהו שכח להמשיך את השאלה. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מה יקרה אם אני אתקל בג'פאר בסמטה חשוכה?! אההה!! מתנה שהיית רוצה לקבל: אומץ, לב, ולמצוא את הדרך הבייתה. כישרון: אם אפשר. תחביבים: יש. אוסף: בולים, מחקים, פרפרים, מדבקות, שקיות הקאה וגופות של קטינים שמתו ממנת יתר. ציטוט אהוב: "כתיבה זה כמו סקס, זה כיף רק לצעירים. זונות זקנות לא נהנות מזה". האנטר ס. טומפסון. מקלחת או אמבטיה: העיקר ליהיות נקייה. ים או בריכה: ים. חורף או קיץ: חורף. לבן או שחור: כחול מטאלי. אופי או יופי: אתם פלצניייים!! כמות או איכות: איכות הזרע?! קור או חום: קור. חלום שאתה זוכר: איזה חלום גור מוזר, שמישהי אוכלת אותי מבפנים, אין לי עור, ואז היא יוצאת מהפה שלי ומחייכת. חלום שהיית רוצה שיתגשם: שיאכלו אותי מבפנים. הדבר הכי נועז שעשית: תפסתי את בולי והתוודתי על אהבתי הכנה. הדבר הכי טיפשי שעשית: הלכתי עם זויה לגן שעשועים. הדבר הכי מצחיק שעשית:הלכתי עם זויה לגן שעשועים. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: שנפלתי בצורה ממש מוזרה בבית של טיטו. הדבר הכי מפדח שקרה לך: שנפלתי עם טיטו במדרגות בבית הספר. מקרה הכי טוב שקרה לך: שגיליתי שכלום לא נשבר. מקרה הכי רע שקרה לך: המקלדת של בולי!!!!! אאהההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111אחד אחד אחת עשרה

RainPainter

New member
../images/Emo13.gif

יאללה, אני לא אזרע לך זרע על הפצעים... [גןשעשועיןזהכיף!]

:)

שם: ליטל כינוי:יורש, ברטה בישגדא תאריך לידה:18.7.86 מזל:סרטן סגנון לבוש:אלגנט, שחור סטייל כללי: פירסינג:נזם קעקועים:לא צבע אהוב:שחור צבע שנוא:ירקרק מאכל אהוב:שניצל חטיף אהוב:במבה חטיף שנוא:צ'יטוס פרי אהוב:תפוח פרי שנוא:שזיף בע"ח אהוב:כלב יש בע"ח?כן מקום בילוי מועדף: דרים באר מוטו:"כל אדם מת אבל לא כל אדם חי" סרט:"קליק" שיר:Eagles - Hotel California זמר: ברי סחרוף זמרת:אנוק להקה:היהודים סטייה:ששש... שריטה:ששש... חולשה:אם אני אגלה זה לא טוב מפחיד:מוות, להיות לבד משמח:לדעת שתמיד יהיה מישהו שם בשבילי. מכעיס:שלא מעירים אותי מעציב:שאהבה ממש יכולה להכאיב ושלא תיד מקבים מה שרוצים מילה \ משפט שאתה תמיד אומר:קטאנה שיר שעושה מצב רוח טוב:Anouk - Nobody's wife בנאדם שעושה מצב רוח טוב:חברות שלי ביה"ס:אזרחות כיתה :חודש ראשון עיר מגורים:אריאל גובה:170 מוצא:חצי תמיני חצי רוסי אופטימי \ פסימי:אופטימית העדפה מינית:גברברים טלויזיה:לפעמים רדיו:91.8,90,100 דיסק:בוטן מתוק בקרקס הכי אוהב בגוף שלך:שפתיים הכי שונא בגוף שלך:משקל תכונה שנואה בעצמך:כוח רצון שואף ל-0 תכונה שנואה באחרים:חוסר אמינות לוקח לכל מקום:תיק שלי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב:הלוואי - ריטה בחיים לא יתפסו אותך עם:בלונד בשער 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד:מוזיקה, כלבה שלי, כרית. איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו?כן למה אתה לא שם?כי אי אוטו עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו?זה לא יעזור רוצה אבל לא יכול?כן את מי אתה הכי אוהב בעולם?אמא אבא אח את מי אתה הכי שונא בעולם?משתדלת לא לשנוא לא יכול בלי:לישון מתגעגע ל:גיל 17 גורם לך לבכות: המחשבה שאני לא אצליח לשנות מה שאני רוצה מצחיק אותך:לראות את דגנית רוקדת בחיים לא:אגרום למישהו להפגע בכוונה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: ההפלגה שלי לחו"ל מתנה שהיית רוצה לקבל:אוטו כישרון:כתיבה תחביבים:כתיבה אוסף:כל דבר שיגרום לי לזכור משהו שהייתי בו ציטוט אהוב:"בלתי-אפשרי - הוא ביטוי שהומצא בכדי לגרום לאנשים להרגיש טוב עם עצמם כשהם נכשלים מקלחת או אמבטיה:מקלחת ים או בריכה:ים חורף או קיץ:גם וגם לבן או שחור:שחור אופי או יופי:אופי כמות או איכות:איכות קור או חום:חום חלום שאתה זוכר: :| חלום שהיית רוצה שיתגשם: להתחתן עם מישהו עשיר מאוד מאוד מאוד :p הדבר הכי נועז שעשית:חחחחחחחחחחחחחחח הדבר הכי טיפשי שעשית:יש כל כך הרבה הדבר הכי מצחיק שעשית:אני הכי מצחיקה בארץ. הדבר הכי מצחיק שקרה לך:כשאמרתי דברים לחברות שלי ליד מישהו שחשבתי שהוא לא יודע עברית...מסתבר שהוא יודע עברית יותר טוב ממני. הדבר הכי מפדח שקרה לך:לא לכאן. מקרה הכי טוב שקרה לך:שהשתחררתי מהצבא מקרה הכי רע שקרה לך:ששירתתי בצבא

אילייני

New member
הרגת אותי!!!

1.חמודה החולשה היחידה שלך היא לספארי...
2.מצחיק אותי מה שמצחיק אותך....בטירוף! 3.נהנתי לקרוא...

RainPainter

New member
../images/Emo194.gif

שם: זוֹיַה לֶוִיטִין ^.^ כינוי: זוי? תאריך לידה: 30.04.1987 מזל: נאחס..
[שור] סגנון לבוש: אין מוגדר. סטייל כללי: יש.
פירסינג: אין
קעקועים: מיצי
צבע אהוב: כתום, סגול, שחור. צבע שנוא: צהוב זוהר. מאכל אהוב: ענבים
חטיף אהוב: "קוראסון נה"י"- לחמניה עם שוקולד בטוסטר
חטיף שנוא: החטיפי בריאות החדשים האלה עם האעלק יוגורט... בלע
פרי אהוב: ענבים, אפרסק. פרי שנוא: לא שונאת, אבל לא אוהבת תאנים. בע"ח אהוב: חתולים, אוגרים.. יש בע"ח? כן, איכ.
מקום בילוי מועדף: החדרשלאשד
מוטו: "וואלה". סרט: לא יצא לי לראות אחד טוב הרבה זמן, אבל "ראיון עם ערפד" מצוין, וכמובן- "Fight club". שיר: החדש של אוונאסנס [לכרגע]. זמר: אלכסי-השקסי-טרללה-לה-לה. זמרת: קייטי טנסטאל.
להקה: ת'רשהולד, צ'ילדרן, אוואנג'ד סוואנפולד. סטייה: Shoes, baby!
[כמו גם כוסיות מ-SG, כוסיות באופן כללי, גברים עם שיער שופע [
], קעקועים, נשים עם קעקועים, הארלי-דיווידסון, יגואר וכו'...
] שריטה: לקרקר כל הזמן:-\ חולשה: אנשים בשם "ח'מוד"
מפחיד: להתעורר באמצע הלילה כי אשד עושה את ה"תנועה הזאת" עם היד מתוך שינה ומרביץ לי.
משמח: לראות את החברים שלי שמחים, לעזור לאמא, לדבר עם אחותי, ללכת לגןשעשועין עם מאיה
מכעיס: אנשים טיפשים, סכסכנים, מפונקים, ריקניים וכאלה שלא יודעים להבדיל בין חולדה לעכבר! מעציב: טקס יום הזכרון. מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: זרע; ת'פאדל יא חביבתי; לה-וואן רייך?; יא וואלי; "ג'יבל בי דובי- שו בי דובי?"
שיר שעושה מצב רוח טוב: Under The Weather של קייטי טאנסטאל. בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ניקה, בולע, מאיע, אשד, סטיב, לוס, אמילי, אחותי הכוסית אש מגיל שש ועוד.. ביה"ס: לא נוכחת. כיתה : גם לא. עיר מגורים: אריהל סיטי אוף דום +4 גובה: 167-166 ס"מ. מוצא: פו-רוסקיי. אופטימי \ פסימי: תלוי במצב צבירה, תלוי איפה אני [בית\צבא] ועם מי. העדפה מינית: אווו... היטלה! טלויזיה: סקראבס, שנות ה-70, חברים, כריסטין הישנה, פחות ממושלמת, איש משפחה, חדרים משתנים
רדיו: גלגל"צ. דיסק: [ושוב משהו קלאסי] דת'- סימבוליק. הכי אוהב בגוף שלך: עיניים, שפתיים. הכי שונא בגוף שלך: אני לא שונאת כלום.. תכונה שנואה בעצמך: פאראנויה. תכונה שנואה באחרים: טיפשות, אטימות, אנשים שחושבים שהם יותר טובים מהשאר. לוקח לכל מקום: ארנק. שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: אני שומעת הרבה מטאל בעיקר. בחיים לא יתפסו אותך עם: נעלי קרוקס, ערבים [בחיים האזרחיים]... 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: ספרים, חברשלי ומוזיקה. איפה אתה עכשיו? בבית. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא כל כך. למה אתה לא שם? נו! עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אני לא מרגישה טוב, אז כרגע עם אף אחד. אחרי זה הייתי רוצה להיות עם אשד, סטיב, לוס, מאיה, ניקה, אמילי.. רוצה אבל לא יכול? לקנות את כל הוט-טופיק
את מי אתה הכי אוהב בעולם? אשד:) את מי אתה הכי שונא בעולם? אני לא נוטה לשנוא, פשוט יש אנשים שלא איכפת לי מהם ובזה נגמר הסיפור. לא יכול בלי: סיגריות, איפור, מיים. מתגעגע ל: אחותי. גורם לך לבכות: שיחה עם אחותי, שיחת נפש עם אמא, שיחות נפש באופן כללי, קטיושות:-\ מצחיק אותך: החברים שלי, סדרות מצחיקות בTV, יציאות דפוקות של בנות במעבר. בחיים לא: אבגוד. זה פויה. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: "כואב לייייי.." מתנה שהיית רוצה לקבל: סט של תחתונים-חזיה-ביריות:) כישרון: ציור, כתיבה. תחביבים: לצייר, לכתוב, לקרוא. אוסף: אין. ציטוט אהוב: יש הרבה, ואין לי כוח לכתוב. מקלחת או אמבטיה: תלוי במזג האוויר. ים או בריכה: שוב, תלוי במה בא לי. בד"כ בריכה זה הכי כיף. חורף או קיץ: חורף, גאדאמט. לבן או שחור: אפור. אופי או יופי: אופי. כמות או איכות: איכות. קור או חום: קור עם פוך:) חלום שאתה זוכר: כשהיתה המלחמה כל הזמן חלמתי שהגשר מופצץ ואומרים לי שהחברות שלי מתות. חלום שהיית רוצה שיתגשם: להצליח בקריירה, לסוע לאחיות שלי, שאחותי תלד, לטוס לאירלאנד. הדבר הכי נועז שעשית: לאמדבריםעלזה. הדבר הכי טיפשי שעשית: נהייתי בקרית גבול!
הדבר הכי מצחיק שעשית: מה זה הכי מצחיק... יש כאלה ויש כאלה.. הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא קורים לי דברים מצחיקים. הדבר הכי מפדח שקרה לך: לודעת.. מקרה הכי טוב שקרה לך: ^^ מקרה הכי רע שקרה לך:^^ וזהו ^^

DredLox

New member
[יב]

שם: יבגני פורמן כינוי: יב המאהב תאריך לידה: העשרים לשני שמונים וחמש מזל: דגים סגנון לבוש: זרוק : )) סטייל כללי: הא? אני יודע..סטלה : ) פירסינג: כן...העברתי חישוק דרך הכבד קעקועים: חיובי...יש לי קעקוע של זנב של עכבר מתוך החור של הטע'חת, וארמדילו על הכתף. צבע אהוב: אני יודע...שחור : ) צבע שנוא: ורוד? מאכל אהוב: פילמני מטאל : ) חטיף אהוב: המממממ...cheesy poofs? חטיף שנוא: לא יודע...זרע? פרי אהוב: אפרסק זה טוב פרי שנוא: חחח..אננס : ) בע"ח אהוב: טרזה הלוחמת...וכלבים באופן כללי יש בע"ח? כאמור, טרזה הלוחמת : ) מקום בילוי מועדף: הפיצוציה : ))) מוטו: אל תדחה למחר מה שאפשר לא לעשות בכלל סרט: אמריקן ביוטי שיר: הממממ...כרגע set the controls for the heart of the sun של הפינק פלויד. זמר: אני יודע...מייקל אקרפילד זמרת: מאיה רוטמן!! היא כזאת מגניבה!!!! להקה: פינק פלויד לנצח : ) סטייה: חחח....כולם יודעים כבר...בחורות נמוכות, מתולתלות, חזה שופע, חולצה של הנוער העובד והלומד, גרות בקיבוץ, מעשנות גראס...יודעות לגדל כרוב. שריטה: אני משוגע : ) חחחח..לא יודע מתאהב בקלות? : )) חולשה: חחחח...לנערות קיבוץ : ) אני רואה אותן וליבי נמס : ) מפחיד: סרטי אימה.... משמח: חחחח..מציצה : ))) מכעיס: דוסים. מעציב: אני יודע...לראות בעלי חיים מתים : \ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: חחחחחחח....יש הרבה..."א שו ואם סטוייט?", טע'חת, חבל על..., כפרה על..., על הפאדי, מה אתה מה?, חזיר, אורוד, פאסלדני בומז' ו אריאלי...זהו פחות או יותר... שיר שעושה מצב רוח טוב: חחחחחח...לא יודע...היט אנד ראן של סקזי : ) בנאדם שעושה מצב רוח טוב: דימה ברזינסקי המלך : ) ביה"ס: היה הנדסאים לפני 3 שנים. כיתה : עברתי על כולן...פעם אחת... עיר מגורים: אריאל עד המוות! גובה: 167 סנטימטר של עוצמה וקשיחות. מוצא: ברית המועצותאי. אופטימי \ פסימי: אופטימי אני חושב... העדפה מינית: מעדיף בנות. טלויזיה: יש לי...לא רואה בה כמעט כלום... רדיו:לא סובל רדיו...רק 88 אפ אמ שלא קולטים בשום מקום... דיסק: הדיסק האהוב עלי??? Lightbulb sun של פורקיופיין טרי. הכי אוהב בגוף שלך: חחחח...לא יודע...את החראם שלי : )) סתאם...את הממממ...את הידיים : ) הכי שונא בגוף שלך: את הכרס בירה שלי : ) תכונה שנואה בעצמך: נחמד מידי תכונה שנואה באחרים: שהם טפשים בלין נאפיג! לוקח לכל מקום: זרע? סתאם...לא יודע..כמעט לכל מקום אני הולך עם בגדים... שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: חחח...כל דבר של פורקיופיין טרי...ואז זה מדכא אותי עוד יותר : )) בחיים לא יתפסו אותך עם: הזין בפה של גבר אחר : ))) 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מטוס פרטי, טייס, מספיק דלק לחזור לאריאל : )) איפה אתה עכשיו? בבית, מול המחשב, באריאל. יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא יודע...טוב לי פה...אולי באיזה קיבוץ מאסיבי כזה : )) למה אתה לא שם? מה יש לי לחפש שם עכשיו...עוד 7 שנים אני אשתחרר ומשם אלוהים גדול... עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? אינצ'קה, כפרה עליה : )) רוצה אבל לא יכול? רוצה אבל לא יכול מה? מה אתם מה? מה זה פה, בית זונות? חזיר! את מי אתה הכי אוהב בעולם? את אמא...ואת אבא גם...ושוקולד...ועוגות גבינה...ואת זאת עם הנמשים ואת זאת עם הצמות..ואת זאת עם הזרע! את מי אתה הכי שונא בעולם? חחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!! כל מי שאני שונא קורא פה : )) לא יכול בלי: לאונן שלוש פעמים ביום...ואז לתת לכלבה שלי ללקק את כל הזרע... : )) סתאם, לא יכול בלי המטאל. מתגעגע ל: הממממ...לתקופה לפני הלימודים...שהיינו יוצאים כל יום בשמונה וחוזרים ב4 בבוקר... גורם לך לבכות: סרטים עצובים.... מצחיק אותך: בוראט : ))) בחיים לא: בחיים לא הייתי נוגע באיבר מין זכרי שאינו שלי, ללא תשלום מוסכם מראש. מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: איך בא לי לגור בקיבוץ, קום עם הזריחה לעבוד בשדא, להאכיל את הפרות, לחרוש את הגידולים...לחזור הביתה מזיע ומסריח, ושאשתי המגניבה תחכה לי עם ארוחה דשנה, וג'וינט מגולגל : )) מתנה שהיית רוצה לקבל: לא יודע...אנשים לא יודעים לספק אותי במתנות...הייתי רוצה שמישהו יתן לי במתנה פריט לבוש שהוא או היא הכינו לבד... כישרון: מידי פעם אומרים לי שאני מצחיק תחביבים: גיטרה, מטאל, לשחק במחשב...ועכשיו קצת פסנתר... אוסף: לא אוסף כלום...רק חריצים על החגורה : ))) ציטוט אהוב: הממממ...משהו ככה ממצה? לא יודע...נזרום עם: you run and you run to catch up with the sun, but it's sinking, racing around to come up behind you again : \ מקלחת או אמבטיה: אמבטיה...כי אני אוהב מקלחות בלחץ חזק ויש כאלה רק בטכניון : ) ים או בריכה: ים זה כיף...אבל בשביל לשחות אז בריכה... חורף או קיץ: קיץ למוות : ) לבן או שחור: שחור...פק'עו! אופי או יופי: אופי...אבל אני באמת מתכוון לזה : ) כמות או איכות: אם מדובר בזרע אז כמות : ) קור או חום: חמים : ) חלום שאתה זוכר: הממממ...היום חלמתי שאשד ככה יושב אצלי בבית, עם לוס ועם סטיב, ואז סטיב חוזר לבית שלו ואשד מתחיללדבר איך סטיב חוזר בתשובה או משהו, ואני יושב ולא מבין מה הולך מסביבי...ואז צריך היה לשחד מישהו בשביל שסטיב יחזור...אבל לשחד אותו במפרטים לגיטרה...לא יודע...לא זוכר את החלום ממש טוב : ) חלום שהיית רוצה שיתגשם: כאמור...לגור בקיבוץ, לעבוד את השדה, להקים משפחה מרובת ילדים... הדבר הכי נועז שעשית: לא יודע...מי נועז בכלל? אתמול הלכתי להתחיל עם שתי בחורות : ) הדבר הכי טיפשי שעשית: המממממממ....לא יודע...אין לימשהו שאני ממש מתחרט עליו...אולי להסתפר לפני הטירונות : )) הדבר הכי מצחיק שעשית: חחחחחחח...לא זוכר כבר...להחביא שעון מעורר המכוון לחמש בבוקר למישהו מתחת למיטה...ואז לשמוע איך הוא מתעצבן כשהוא לא מבין מאיפה מגיע הרעש : )) הדבר הכי מצחיק שקרה לך: המממממ...הרבה דברים...הכבש בלאט...הנאצ'נוי קלאב בומר...לא זוכר מה עוד... הדבר הכי מפדח שקרה לך: פעם הורידו לי את המכנסיים מול כל הכיתה : ) מזל שהגומיה של הבוקסר לא אכזבה אותי...או שכולם היו נחשפים לעוצמה : )) מקרה הכי טוב שקרה לך : המממממ...לא יודע...לא קרה לי משהו ממש ממש ממש טוב אף פעם...נגיד לזכות בארטיק בכרטיס גירוד זה גם טוב, לא? מקרה הכי רע שקרה לך: חחחח....גם לא יודע...פעם הרביצו לי ואז אנסו אותי...וחירבנו עלי...וגם גנבו לי 20 ש"ח מהארנק... זהו? כפרה על דודה...

a2net

New member
גם אני רוצה

שם: אלכס כינוי: לא קיים טוב אולי כן אני פשוט לא יודע מה הוא תאריך לידה: 25\4\1988 מזל: שור סגנון לבוש: אין מוגדר סטייל כללי: קשוח פירסינג: אין קעקועים: אין צבע אהוב: שחור צבע שנוא: וורוד מאכל אהוב: כל מה שטעים חטיף אהוב: כולם חטיף שנוא: מה יש דבר כזה איך אפשר לשנוא חטיפים פרי אהוב: אפרסק פרי שנוא: צימוקים זה פרי? בע"ח אהוב: נץ יש בע"ח? כלב מקום בילוי מועדף: שירותים מוטו: החיים מסריחים תחייך סרט: ספון שיר: Decade of Therion - behemoth זמר: אני זמרת: אני להקה: The absance סטייה: כל כך הרבא שריטה: יותר נכון שריטות חולשה: אוכל מפחיד: אמא שלי כשהיא כועסת משמח: אוכל מכעיס: כשאין אוכל מעציב: כשהאוכל שאני אוהב נגמר מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: נו אז מה עושים שיר שעושה מצב רוח טוב: the absance - Summoning The Darkness בנאדם שעושה מצב רוח טוב: לוליטה\סטס ביה"ס:מה זה כיתה : לא זוכר עיר מגורים: אריאל גובה:180 מוצא: אוקראיני אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: נקבה טלויזיה: יש 2 רדיו: מה איתו דיסק: כן גם את זה יש לי סתם the absance - From Your Grave הכי אוהב בגוף שלך: אני לא יכול להגיד דברים כאלה בפורום יש פה ילדים קטנים הכי שונא בגוף שלך: למה שאני ישנא את הגוף שלי תכונה שנואה בעצמך: אני חולה על עצמי תכונה שנואה באחרים: לא מבינים אותי לוקח לכל מקום: תחתונים שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: sonata artica - shy בחיים לא יתפסו אותך עם: המכנסיים למטה 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: דבר אחד את אריאל איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם? כי אין אפשרות לא רוצים אותי שם עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? לוליטה רוצה אבל לא יכול? בדיוק את מי אתה הכי אוהב בעולם? את סבא שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? אייל גולן לא יכול בלי: אוכל מתגעגע ל: להופיע גורם לך לבכות: כאב מצחיק אותך: בדיחה בחיים לא: רוצה למות מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מה אני יכול לעשות כדי שהמצב יכול להיות יותר טוב מתנה שהיית רוצה לקבל: גיטרה של dean כישרון: אני טוב בהכל תחביבים: לנגן על גיטרה ךכתוב שירים לצייר ועוד הרבא מאוד דברים אוסף: היה פעם של מציתים ציטוט אהוב: מי יודע מה יהיה איפה שאתה מחפש אז תפסיק לחפש תתחיל למצוא מקלחת או אמבטיה: אמבטיה ים או בריכה: לא יודע תלוי מה המצב רוח חורף או קיץ: בוא נגיד את זה ככה בחורף אתה יכול להתלבש חם בקיץ אתה לא יכול להתלבש קר לבן או שחור: שחור אופי או יופי: אפשר ביחד? כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: הייתי צריך לנצח דרקון כדי get laid חלום שהיית רוצה שיתגשם: שאני מופיע ב ווקאן הדבר הכי נועז שעשית: סלטה אחורה מגובה של 5 מטר הדבר הכי טיפשי שעשית: אוווווהווווו כל כך הרבא דברים בוא נגיד שאין לי מקום 1 בגוף שהוא לא חבול הדבר הכי מצחיק שעשית: לא יודע אני כל יום עושה משהו אחר הדבר הכי מצחיק שקרה לך: לא זוכר הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא יודע גם אם משהו כזה קרה כנראה שלא התפדחתי סתם צחקתי וחזרתי על זה עוד פעם מקרה הכי טוב שקרה לך: גמרתי מקרה הכי רע שקרה לך: לא גמרתי

למעלה