שאלון שבת

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifשאלון שבת../images/Emo16.gif

58 שאלות ל-58 שנות עצמאות. זררררמוו. 1. הזמר הישראלי האהוב עליך - 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - 34. הוט או יס? - 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? 50. מה דעתך על החברה הישראלית? 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?

InfeCtedShesek

New member
מיי קיינד אוף שאלון.

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - כל מי ששר בעברית זה כבר טוב. אבל אם להיות ספציפיים- אביתר בנאי, עברי לידר, מאיר בנאי.
2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - תמר אייזנמן, רונה קינן, קורין אלאל, דנה ברגר, אפרת בן צור.
3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - משינה, איפה הילד, אלג'יר.
4. השחקן הישראלי האהוב עליך - ליאור אשכנזי די חיה.
5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - אין לי מושג.
6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - לא עברנו על זה כבר?
7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - פרידמן!
8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - לא מתה על אף אחת מהן.
9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - לא יודעת.
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - זה קשה. שלושת האלבומים של אביתר בנאי, "30" של שגיא צורף ואלעד כהן ו"צוללת" של אפרת בן צור.
11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - לא יודעת.
12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - משחק מכור.
13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 3 ו-24.
14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - גלגל"צ.
15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - לא יודעת.
16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - חח נובלס? D:
17. חוף הים בארץ האהוב עליך - אכזיב!!
18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - דרום בכללי.
19. האתר הישראלי האהוב עליך? - באינטרנט? MOOMA.
20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - לא יודעת.
21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - מוסף 7 ימים |דנה ספקטור|
22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - יונית לוי!
23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - חונכתי לאהוד את מכבי ת"א..
24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - חיִל כאילו? אני לא יודעת.
25. מה הכי ישראלי בעיניך? - משפחת בנאי!
26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - לא יודעת, כל איזור הנגב.
27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - לא הכי מזיז לי.
28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - חח שכחתי איך קוראים לו.
29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - לא יודעת.
30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - אורנג'.
31. חברת הדלק המועדפת עליך? - חח מה?
32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - איתי אטיאס בתקופה הטובה שלו.
33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - מלאני פרס!
34. הוט או יס? - הוט
35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - ילדות רעות בינתיים! זה גדול.
36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? וואי, אני בטוחה שיש משהו אבל אני לא מצליחה להיזכר.
37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? את מי אני מעריצה? את כולם!
38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? יש כמה..
39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? שירה
40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? לא יודעת, אני גרה באריאל.
41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? מושב אבל במרכז.
42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? תכלת
43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? איך קוראים לו.. הייטנר נראה לי.. ממלך החומוס והבייגלה.
44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? אלה שלמעלה.
45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? אני ללא ממש שמה לב, אבל בתיאוריה את הישראליים.
46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? לא יצא לי להיתקל בכאלה.
47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? לכולן.
48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? כמעט הכל האמת..
49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? הכי בתחת!!
50. מה דעתך על החברה הישראלית? תלוי מאיזו בחינה..
51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? אירופה.
52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? הליקון או NMC או התו השמיני.
53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לקורין אלאל!
54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? כל אירוע הוא לפנים.
55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? נטלי פורטמן.
56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא.
57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? רימון נשמע הכי מפוצץ.
58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?
כוכב נולד!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Z A M i

New member
מאיפה יש לך ת'מדגישומטיק?

והאם מחייבים אותך לציין את זה בסוף כל שימוש?
או שאת סתם מתלהבת?.. מעניין.

Z A M i

New member
חלמתי עלייך!!../images/Emo12.gif

וגם טשי ואליאור היו בחלום איכשהו.
מוזר קצת.

DredLox

New member
: )

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - המממ...גבע אלון? 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - לא יודע...קשה לי לחשוב על אחת. 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - פלייניג בייבי 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - אבי איבגי המלך. 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - הממממ...גילה אלמגור. 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - זה לא בדיוק כמו שאלה 3? נגיד...שב"ק ס 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - רועי לוי!!!! אממממ מזה? 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - אההה...עדי אשכנזי מפציצה לפעמים : ) 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - לא יודע. 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - הדג נחש - המכונה של הגרוב 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - אין לי אף אחד של הדג נחש 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - חחחחח....ערב אדיר ז"ל. 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 10 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 88 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - אריאל...וזכרון יעקב ממש קרוב במקום השני... 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - סוסיתא? 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - לא יודע...חוף ירושלים כנראה. 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון יותר מגניב, אבל אני אלך לגור בדרום בעתיד. 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - www.metalist.co.il 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - ynet 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - מעריב אני מניח. 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - חחח...אין לי העדפה. 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - בני יהודה מלחמה : )) 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - צנחנים |דמעה| 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - יאיר לפיד : ) 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - כנרת 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - שעון קיץ 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - david 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - צ'אט צ'אט, פלאפון צ'אט. אניח לא בא היום. למה? כי אמא ש'ך אצלי! 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - אורנג' 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - אלון 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - חחחחח...לא יודע, לא מכיר אף אחד. 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - אההה...סנדי בר, היא טובה! 34. הוט או יס? - עזבו אתכם, רק ערוצי זהב. 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - מ.ק. 22 נחשב? 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? שבתות וחגים. 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? רפאל איתן |דמעה| 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? אשד! 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? לא יודע...טע'חת : ) סתאם, אין לי העדפה ממש...איילה זה מגניב. 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? איילון? 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? קיבוץ בנגב!!!!! 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? כחול 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? אההה...נתן יהונתן. 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? הגיאוגרפיה של סוף העולם, מאת עומר משהו : ) 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? תוצרת הארץ, אבל לא תמיד יוצא. 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? לא יודע, אין לי איך לשפוט. 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? העמותה לקידום הנגב והגליל : ) 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? לא יודע...מכבי ת"א בכדורסל? : ) 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? אין לי תלונות..היא צריכה להיות בחינם אבל : ) 50. מה דעתך על החברה הישראלית? בסדר, יש מה לשפר. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? אירופה הצפונית. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? חחחח...תעשיה אווירית, או רפאל : ) 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? לא יודע...קשה לי לחשוב על משהו. 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? ההופעה של אופת' : ))) 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? סטיבן ווילסון. 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? חס וחלילה...הלאה עם הגלובליזציה. 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? הטכניון שליט"א : ) 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? עזבו אותי מהחרא הזה : )

THE ronch

New member
באקמכ'קלחיןםאקר

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - אביתר בנאי 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - אין לי מושג. היחידה שאני מקשיבה לה קצת זו דנה ברגר. 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - ליידי מקבת', גיידאנס, ג'ט סאם..
4. השחקן הישראלי האהוב עליך - אהה יהודה לוי? אני כזו פרחה בהתהוות 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - טלי שרון :| 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - שאלתם כבר. 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - איךקוראיםלו.. שגיא/ב פרידמן 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - עלמה זק 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - מלך הג'ונגל 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - לא יודעת.. 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - טוב, אני אענה רק על שיר בעברית.. אולי אקדח של אביתר בנאי 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - ארץנהדרת או משחקמכור 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - HOT3 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - 88FM 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - ת"א 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - משחת שיניים..? 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - חוף נטוש בהרצליה 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - אהה..לא יודעת. תפוז אולי 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - וואלה 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - ידיעות, ראש1, ויוה פלוס
22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - אףחד 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - מכבי חיפה, חונכתי מגיל קטן 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - מודיעין נשמע לי מעניין, וגם תקשורת או משהו כזה (?) נו דובר צהל וכל אלה 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - תל אביב 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - אילת, חח 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - חורף 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - אריאל, אנה 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - לובה!!!!!!!! ו"מפרגנות"!!! איזה נוסטלגיה 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - פלאפון 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - אין משהו מועדף 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - אהה וואו איןלי מושג.. כולם יפים ]: 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - מלאני פרס!!!!
34. הוט או יס? - הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - טלנובלה בע"מ 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? טלנובלה בע"מ 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? ע"י מי?... :| 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? תום 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? לאיודעת 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? כל ת"א. כולה. 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? בעיר [: 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? ירוק 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? גלילה רון פדר O________O כל מה שאני קוראת זה מתורגם 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? ג'ינג'י O_O 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? לא משנה לי... 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? חחח לא יודעת אוף, מה זה השאלות המופלצות מהתחת האלה היום 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? על"ם 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? כל מיני דברים קטנים 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? דפוקה. דפוקה דפוקה דפוקה. דפוקה! 50. מה דעתך על החברה הישראלית? יש ויש. כמו בכל חברה נורמלית. 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? למרכז מרכז אירופה. 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? לא יודעת 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? וואו זו שאלה קשה. איזה תחומים יש, בכלל. 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? אני חושבת שכל החגים ההמוניים שלנו (פורים, יום העצמאות..) הם מופעים תרבותיים מגניבים בפני עצמם 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? ג'ף באקלי. אבל הוא כבר לא חי בלי שומקשר..
56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? אין לי דעה 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? כוכס נולד באקמכ'קלחיןםאקר

../images/Emo47.gif../images/Emo72.gif../images/Emo47.gif

58 שאלות ל-58 שנות עצמאות. זררררמוו. 1. הזמר הישראלי האהוב עליך - אריק איינשטיין 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך -אין 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך -הדג נחש 4. השחקן הישראלי האהוב עליך -ליאור אשכנזי 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך -רותם אבואב 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - פרידמן|כתר 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך -רותם אבואב ועדי אשכנזי 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך -ספר הג'ונגל
10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - חומר מקומי- הדג נחש 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך -אריק 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - קרובים קרובים 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - חינוכית 23 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - אין כזה דבר 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? -את שניהם 25. מה הכי ישראלי בעיניך? -חומוס, מנגל, גרעינים וחמסות 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -קיץ 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? -יעל בר זוהר 34. הוט או יס? -הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? -אין 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים?קרובים קרובים 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? פרידמן 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים?מכאל זה לא רק רוסי 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות?אלה זה לא רק רוסי 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו?בבקתה באלפים 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה?חום| 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ?תלוי 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי?האחווה 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ?בקנטים 50. מה דעתך על החברה הישראלית?כלפי פנים אנחנו בסדר אבל כלפי חוץ אנחנו חארות של בני אדם 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?בחיים לא הייתי חושבת על לעשות דבר כזה 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ?אף אחד 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?נולד לרקוד

bloodline44

New member
שנים שלא עניתי

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - אני חושב שאביב גפן 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - קשה לי להיזכר באחת כזו 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - נראה לי בית הבובות 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - טל פרידמן 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - הכלבה הבלונדינית מהשמינייה 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - יש לי דה-ז'ה-וו 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - אסייג 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - עלמה זק 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - ברצינות? הצגה? 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - נראה לי של בית הבובות 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - יש כמה 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - החיים זה לא הכל 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - ביפ 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ - לא שומע רדיו 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - אין 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - לא יודע 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - אני טיפוס של בריכה 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - הכל אותו דבר 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - מטאליסט 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? - ואללה 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? - או מעריב או ידיעות 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? - לא שומע חדשות 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - מכבי תל אביב 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - לא מכיר אחד כזה 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - לפוצץ בתי ספר בעזה 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? - טבריה, על החוף 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? - אותו קקה 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - לא יודע, מה שיוצא 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - אין 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? - נראה לי אוראנג' 31. חברת הדלק המועדפת עליך? - מה זה משנה? הכל אותו ריח... 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - לא מכיר 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - נראה לי מורן אטיאס 34. הוט או יס? - לי יש הוט אבל הכל אותו חרא 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - אני חושב שטלנובלה בע"מ 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? אין על המחסן של כאילו 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? מנחם בגין 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? חן 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? חן 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? הכביש הזה שאנחנו נוסעים בו כל בוקר לכפר הירוק 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? חוף הים 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? מה זאת אומרת רק אחד? אבל כחול ולבן זה הדגל שלי 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? לא קורא ספרים 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? לא מכיר 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? מה שבא ליד 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? אין כזאת 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? אני יכול, פשוט לא רוצה 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? שאנחנו הכי חוצפנים בעולם 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? חרא טהור 50. מה דעתך על החברה הישראלית? חרא טהור 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ? בעיקרון הייתי אומר רחוק מעברים, אבל זין... קחו מכאן את הערבים, לא מגיע להם להיות כאן 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? לא יודע, אני אוהב אבטלה 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? אני חושב שלגבי עמרני 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? ההופעה של דארק פיונארל, סתם!!! קשה לי לחשוב על אחד כזה 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? הייתי מביא את כל פארל ג'אם 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל? לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך? יש על מכללת אריאל? 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"? בכנות? הכל זה פשוט חרא שלא נגמר

:)

1. הזמר הישראלי האהוב עליך - ברי סחרוף 2. הזמרת הישראלית האהובה עליך - דנה ברגר 3. הלהקה הישראלית האהובה עליך - היהודים 4. השחקן הישראלי האהוב עליך - ניר לוי ואושרי כהן 5. השחקנית הישראלית האהובה עליך - 6. הלהקה הישראלית האהובה עליך - לא שאלתם כבר? 7. הקומיקאי הישראלי שהכי מצחיק אותך - רועי לוי 8. הקומיקאית הישראלית שהכי מצחיקה אותך - 9. המחזמר/הצגה הישראלית האהובה עליך - 10. הדיסק הישראלי שהכי אהוב עליך - היהודים - הדיסק הראשון 11. השיר הישראלי שהכי אהוב עליך - "יוצא אל האור" 12. התוכנית הקומית הישראלית האהובה עליך - 13. הערוץ הישראלי בטלויזיה האהוב עליך - 24 14. התחנה ברדיו האהובה עליך מהארץ -91.8 15. הישוב או העיר הכי אהובה עליך בארץ - תל אביב 16. המוצר כחול-לבן הכי אהוב עליך - דגל ישראל 17. חוף הים בארץ האהוב עליך - דבוש - הרצליה 18. מה אתה אוהב יותר את צפון הארץ או דרום הארץ? - צפון 19. האתר הישראלי האהוב עליך? - תפוז 20. אתר החדשות הישראלי האהוב עליך? -וואינט 21. העיתון בעברית הכי אהוב עליך? -ידיעות אחרונות 22. קריינ/ית החדשות הישראלי/ת הכי אהוב עליך? -יונית לוי 23. קבוצת הספורט מהארץ האהובה עליך? - כדורסל מכבי ת"א 24. למרות שאוהבים את כולם,החיל בצבא שאתה הכי מעריץ? - את האזרחות 25. מה הכי ישראלי בעיניך? - המוזיקה הישראלית 26. אתר הטבע/נופש הישראלי האהוב עליך? הכותל 27. מה אתה מעדיף שעון קיץ או חורף? -קיץ 28. הפונט (גופן) העברי המועדף עליך? - אה? 29. הפרסומת הישראלית הכי אהובה עליך? - אסקייפ 30. חברת הסלולר המועדפת עליך? -אורנג' 31. חברת הדלק המועדפת עליך? -קודם תנו לי אוטו לתדלק איתו 32. הדוגמן הישראלי הכי יפה לדעתך? - אנחל 33. הדוגמנית הישראלית הכי יפה לדעתך? - בר רפאלי 34. הוט או יס? - הוט 35. הסדרה הישראלית הכי אהובה עליך מהשנה האחרונה בלבד? - האלופה 36. הסדרה הישראלית האהובה עליך מכל השנים? המשאית 37. מי האישיות הישראלית המוערצת לדעתך? אהוד מנור 38. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנים? יואב 39. השם הישראלי הכי אהוב עליך לבנות? חושן 40. הכביש/דרך הכי פקוקה שאתה מכיר? איילון 41. איפה היית מעדיף לגור-בעיר,קיבוץ,מושב,ואם זה משהו אחר אז מהו? לנסות הכל. 42. אם היית צריך לדמות את המדינה לצבע אחד,איזה צבע זה היה? טורקיז 43. הסופר/ת הישראלי האהוב עליך? רם אורן 44. הספר שנכתב במקור בעברית האהוב עליך? "הפיתוי" 45. מעדיף לקנות מוצרים תוצרת הארץ או תוצרת חוץ? תוצרת הארץ 46. החברה הישראלית שנותנת את השירות הטוב ביותר לדעתך? לא חשובתי על זה 47. אילו יכלת,לאיזו עמותה ישראלית היית תורם או מתנדב? חולים סופניים 48. מה גורם לך להתגאות כישראלי? המנטליות 49. מה דעתך על מערכת החינוך בארץ? זוועת עולם. 50. מה דעתך על החברה הישראלית? תתבגרו! 51. אילו היה אפשר להעביר את המדינה כמו שהיא ליבשת אחרת,לאיזו יבשת היית עושה זאת ?ניוזילנד 52. מה החברה הישראלית שהכי היית רוצה לעבוד בה? משטרה 53. אם היית יכול להעניק את פרס ישראל בכל תחום שהוא למישהו,למי היית מעניק? אביב גפן - מוזיקה 54. האירוע/מופע התרבותי הכי יפה בארץ שהיה לדעתך? יום העצמאות 55. איזה מפורסם היית רוצה שיגיע מחו"ל ויחיה בארץ? גורג בוש 56. האם היית מעדיף לעבור למטבע האירו במקום השקל?לא 57. המוסד להשכלה גבוהה היוקרתי/הטוב ביותר בארץ לדעתך?אוניברסית ת"א 58. "כוכב נולד","נולד לרקוד" או "רוקדים עם כוכבים"?כוכב נולד

למעלה