שאלון שבת.

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifשאלון שבת.../images/Emo16.gif

מה השעה: תמונה שלכם: שם: גיל: מזל: תאריך לידה: מסטיק: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? מה היית משנה בעצמך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה : מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה ? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את /המאמינ/ה בה´? החיים הטובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? מה הכי חשוב בזוגיות? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה: כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי ? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: השיר האחרון ששמעת : הספר האחרון שקראת: הדיסק האחרון שקנית: התוכנית האחרונה שראית: המבחן האחרון שעשית: האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: שעיצבן אותך: שגרם לך לחייך: אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: באיי סי קיו: מצב נוכחי: עם מי אתה מתכתב הרבה: פורום אהוב: פורום שנוא: הפורום שלי : מנהל פורום: הבלוג שלי: קומונה אהובה: שנואה: החברים שלי בפורום הזה: הייתי רוצה שיהיה פורום ל...

DredLox

New member
כפרה עלי...

מה השעה: 13:52... תמונה שלכם: בהמשך. שם: יבגני פורמן גיל: עוד 3 חודשים בן 22 מזל: דגים תאריך לידה: העשרים לפברואר, 1985. מסטיק: המממ..לא זוכר...מסטיק תפוח זה טעים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: או מהנדס אווירו' או חקלאי : ) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע...כשנגעו לי בזאלופה... מה היית משנה בעצמך? הממממ...מקטין את הכלי שלי...זה פשוט ענק מידי...אי אפשר להסתדר עם זה... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? חחח...מומחוי : ) מה עושה לך טוב? כשנוגעים לי בזאלופה מה מעצבן אותך? כשלא נוגעים לי בזאלופה : \ מה תמיד צריך להיות בכיס? חחחח...זאלופה : ) סתאם...לא יודע...מפתחות מהבית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שמיעה מוזיקלית : \ מה הפריט הכי יקר שיש לך? מבחינה כספית? מחשב אני מניח...מבחינה רגשית הגיטרה שלי, כפרה עליה... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוויר? ומשהנו ירוק מוזר שכבר שנה שם ואנחנו לא מוציאים... מה היית לוקח לאי בודד? מטוס, מספיק דלק כדי לחזור הביתה, וטיס שיטיס אותי הבית : ) המלצה לסרט: השתולים!!!! פשוט סרט ענק!! תוכנית טלוויזיה : הממממ...אני התחלתי לראות אבודים..זה מגניב : ) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: הממממ...לא עולה לי משהו מיוחד לראש... איך את/ה מתגבר על באסה? מאונן : ) איפה היית רוצה לבקר בעולם? בטע'חת!!!!!!!!!!! הייתי בהמון מקומות בחו"ל וגיליתי שאני לא טיפוס של חו"ל...אני אוהב להשאר באריאל : ) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הממממ...לאהוב כוורת? : ) עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם מישהי עשירה..שהיא תשלם, הכלבה...ובתמורה אני אגרד לה איפה שאיא פשר לגרד...פ'או! איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ!!!! קר לי ואני שונא חורף... איזה חג אהוב עליך? חחחח...יום הסטודנט, חחחחחח : )) האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: כן...משטרת האופנה עצרה אותי פעם...מאז אסור לי להסתובב עם נעליים עטופות באיזולירבנד... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק אם הם שמנים, וחלשים, ככה שהם לא יוכלו להרביץ לי. חיית מחמד: יש את טרזה...3 ק"ג של עוצמה וזעם! כמה אחים יש לך? אחד לעוס. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן...מה זה עולה לי? הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? כן...הכרתי...וגם נגעתי לה בפות...והוא היה לח : ) נפגשת איתו/ איתה ? לא יכלתי לגעת לה בפות דרך המחשב, נכון? : ) מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן...מאוד...אני הבן אדם שמתאהב ממבט ראשון הכי הרבה בארץ...אני מתאהב בבחורות דמיוניות שאניחולם עליהן : \ מהי אהבה בשבילך? לגע אחד לשניה באיברי המין. סתאם, ברצינות...להחזיק ידיים בבית, כשיש גשם בחוץ...או לעבוד את השדה ביחד : )) מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מציצה מה את/ה אוהב/ת לעשות? להוציא את הזאלפוה, ושאיזה בחורה ישר תתחבר מקומות בילוי מועדפים: יער הדבק...יש שם אורקים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? אני אוהב להיות בבית שלך! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? חיובי...כפרה עלי... את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא כל כך...אבל את שלי אני מאוד אוהב...אני רוצה להביא איזה 5... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? המממ...וותרן כנראה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? די כבר עם השאלה הזאת...כל סקר ב3 שנים האחרונות מכיל את זה...לא משנה אף אחד...אני זורם וזהו, בלאט! מומחוי! את/ה בחור/ה קנאי/ת? אני לא כזה קנאי...אמרתי כבר...אני זורם... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טע'חת, מומחוי, so you claim...חגורה שחורה : )))) האם את /המאמינ/ה בה´? לא מאמין בכלום. מי שלא מפחד מאלוהים לא מפחד מאף אחד! החיים הטובים לדעתך? החיים אחושלוקי טובים...רק צריך לדעת לנצל אותם... לבוש: כן, אני לבוש...מה אני אשב ערום? אמא במטבח...לא נעים. איפור: לא...חס וחלילה...כל י ששמה איפור, הלוואי שהיא תחנק מזרע מקולקל! מאכל אהוב: פילמני! שתייה אהובה: זרע!!...סתאם, לא יודע...קולה זה תמיד טעים. להקה אהובה: פינק פלויד
סרט אהוב: אמריקן ביוטי... : \ גלידה: רום צימוקים!! מי שלא אוהב, הוא מומחוי בן מומחוי : ) עיר בעולם: אריאל. enogh said. ארץ: ישראל...כי אין לי ארץ אחרת...גם אם אדמתי וערת...רק מילה עברית חודרת...לטע'חת! ברגעים אלו לובש/ת: המממ...גרבי צבא, מכנס ספורט כזה...חולצת עתידי םשמיכאל הביא לי, עליה חולצה לבנה ועל זה חולצת הנדסאים...ככה זה כשחולים.. חושב/ת על: בחורות ערומות...נוגעות אחת בשניה...במקומות אינטימים...אהה...רגע...זה לא נשים...זה גברים...לאאאא!!! מתגעגע/ת ל: המממ...לא יודע...מתגעגע לקיץ! הדבר האחרון ש... קניתי: כרטיס לסרט אתמול עשיתי: שיחקתי בבאלדורס גייט 2...1337! קראתי: חחחח...הודעות בפורום נחשב? האחרון ש... שישן איתך: איזה הומלס מהרחוב...אני מחפש אהבה בכל המקומות הלא נכונים : \ שחיבק אותך: אמא : ) שאמר לך שהוא אוהב אותך: אף אחד לא אוהב אותי... בכית עליו: בכיתי עליו? מזה אומר? שהייתי פיזית עליו ובכיתי? או שחשבתי עליו ובכיתי? במקרה הזה אריה...חשבתי עליו ונזכרתי איזה מכוער טע'חת הוא...אז לא יכלתי לעצור את הדמעות! צחקת עליו: המממממ...לא זוכר...על דניאל : ) הצחיק אותך: מיכאל כנראה...אתמול... שימח אותך:הזונה התאילנדית שנגעה לי בכיפה... העליב אותך: הזונה התאילנדית...כשהיא לא הסכימ הלקבל טיפ...זונה...מה נראה לה? אז הכיתי אותה! פגע בך: החץ שירו עלי הרעים... עיצבן אותך: לא יודע...לפני יומיים אריה שעיצבן אותי... התגעגעת אליו: הקיץ...כפרה עליו...אני יודע שזה לא בן אדם...אבל אני באמת רוצה קיץ! שרצית לראות ולא יצא לך: סקאטה...היא כזאת יפה : \ המקום האחרון שביקרת בו: עזריאלי החופשה האחרונה שהייתה לך: הייתה לי חופשת סמסטר שנגמרה לפני שבוע שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? התקופה שאחרי י"ב...להשתכר, לצאת לכיכר לחפש בעיות...שיער ארוף, דאבל פאנטס...אלא היו החיים! מה עושה לך את זה בבני המין השני? פעם עשירית שאני אכתוב את זה, אבל מילא: בחורה נמוכה, מתולתלת, חזה שופע, מסתובבת בסנדלי שורש, עם חולצה של הנוער העובד והלומד...ויודעת לגדל כרוב. מה הכי חשוב בזוגיות?הציצים של הבחורה. ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המממממ...אהבה, משפחה, וזרע! איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: אני ולעוס בסדר גמור...אין תלונות...מרוצה ממנו...אבל אם הוא יעשה משהו לחא במקום, הוא יחטוף! ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אוקי: אריה, מיכאל, דימה, אשד, מיכאל יובנוביץ'. רואה הרבה טלוויזיה: לא...כמעט ולא רואה בכלל

DredLox

New member
מומחוי...

כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: כלום...פעם שבוע אני רואה איזה 20 דקות או משהו... מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? הממממממ...בוראט!!! זאת הדמות הכי מצחיקה שקיימת בעולם, וסשה בארון כהן הוא גאון שיודע להוציא מאנשים את מה שהוא רוצה. איז נייס! איי לייק! וואי נוט? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? רנו פסקאל...הוא כזה לא מצחיק!! האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? קרה לי פעם שחברה ממש טובה שלי ירדה לי...איט ווז א נייס! איך הרגשת עם זה באותו רגע? ממש טוב...בלי שיניים ובלי כלום...כמו מקצוענית. איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? כי רציתי להכיר בחורות שזורמות : ) סתאם...פעם, כשרק סיימתי י"ב, אז אריה הראה לי את הפורום, והתחלתי לקרוא קצת וישר כתבתי הודעה וזה, וככה הכרתי המון אנשים חדשים וזהבעצם הייתה אחת ההחלטות הנבונות שקיבלתי אי פעם. מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? כאמור, להצטרף לפורום. וגם לחתום על חוזה עם הצבא, שאומר שאני משתחרר עוד 7 שנים...כפרה עלי. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כמובן...איך הוא יכול שלא? זה לא אפשרי אחרת... אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? המממ...אני כל הזמן צומח ומתפתח, אז אני מניח שבאופן חיובי... מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? סגוויי...ואחרי זה אוטובוס. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אריאל. כי פה כמעט ונולדתי, ופה אני אמות, ואני מכיר כמעט הכל פה, וזרע. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? חחחחחחחחחחחחחחחחח!!! לפעמים...בד"כ אומרים לי שאני מכוער וכשעדיף שאני אזחל למערה ואמות... אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? שיש לי שיניים יפה, בלאט. האם מחמיאים לך על האופי ? זה כן...כל הזמן. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? בעיקר חוש הומור...אבל גם שאני חמוד ונחמד וחברותי... האם בכית פעם בגלל אהבה? בטח. זה הבכי הכי טוב... ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: הממממ....לא זוכר משהו כזה...כשגיליתי שהיילה סלאסי הוא בעצם סתאם בן זונה ולא נביא של שלום וצדק כמו שהראסטאפרים טוענים...ואז הבנתי שאף אחד הוא לא מה שהוא נראה... ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הממממ...כשמישהי נגעה לי בכיפה עם הלשון...זה היה כיף. הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: השתולים!!!! פאקין איי! מי שלא רואה מומחוי בן ממזר!!! השיר האחרון ששמעת : אני עכשיו שומע את when של opeth...השיר לפני היה April Ethereal, של אותה להקה : ) הספר האחרון שקראת: התחלתי לקרוא ספר על החמאס...but it was boring!...לפני זה סיימתי לקרוא את הספר של מוטה גור. הוא שפיץ! הדיסק האחרון שקנית: A change of Seasons של Dream theater. זה הדיסק היחיד שקניתי אי פעם, אם אני לא טועה... התוכנית האחרונה שראית: ריאתי לפני 4 ימי םפרק של אבודים במחשב... המבחן האחרון שעשית: הממממ...מבוא להנדסת חלל...סחבק הפציץ עם 91. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: מיכאל אתמול...ועם שירן בהודעות... האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: אני עכשיו מדבר עם אריה מומחוי... שעיצבן אותך: כשאני רעב ואמא בלאט לא מכינה אוכל...רק מרביצה לי כל הזמן..וצועקת עלי....הצילו : \ שגרם לך לחייך: כשראיתי לאריה את הזאלופה...היא הייתה אדומה ומנצנצת כזאת...ממש מגניב... אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: [email protected]...כםרה עלי. באיי סי קיו: Flying Snow מצב נוכחי: אוואי באייסיקיו אונליין במסנג'ר עם מי אתה מתכתב הרבה: אריה...ואינה במסנג'ר...ובאייסיקיו עם כולם בלאט... פורום אהוב: רק אריאל...וגם פורום המטאל של אריאל בהייד פארק...מי שלא נכנס, מרובע. פורום שנוא: פורום אתיופים. הפורום שלי : אין לי פורום בלאט! מנהל פורום: מה אני, מומחוי? הבלוג שלי: אין לי בלוג...לחתוך! קומונה אהובה: קומונת כבש בלאט. may she rest in peace. שנואה: קומונת שמנים ומגעילים בלאט. החברים שלי בפורום הזה: אניאוהב רק את ענת... הייתי רוצה שיהיה פורום ל...זרע וזהו.

גם אני עניתי על השאלון!

מה השעה: 15:57 תמונה שלכם: שם: ליטל גיל: 20.5 מזל:סרטן תאריך לידה:18.7.86 מסטיק: אבטיח מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:חוקרת פלילית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? השיחרור שלי מה היית משנה בעצמך? משקל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? קטאנה קטאנה, סחף באין גלים. מה עושה לך טוב? להשיג את המטרות שלי מה מעצבן אותך? כשצועקים. מה תמיד צריך להיות בכיס? עד אתמול סגריות. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן בגיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך? בנקט? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה דיאט מה היית לוקח לאי בודד?את עצמי המלצה לסרט: קליק, אהבה קולומביאנית תוכנית טלוויזיה : מילואים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך:לא אומרת כאן איך את/ה מתגבר על באסה?לא אומרת כאן איפה היית רוצה לבקר בעולם? ניו זילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ברבריות עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? ברי סחרוף איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? פורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: כלבה כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה ? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? בטח מהי אהבה בשבילך? ששני הצדדים מרגישים את קצב פעימות הלב אחד של השני גם כשהם לא אחד ליד השני. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לשמוע שיר ממש טוב מה את/ה אוהב/ת לעשות?המוןןן מקומות בילוי מועדפים: מוסד, בארבי, פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?פשרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אבל תלוי אם את פוגע/ת בעצמך את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא עניתי על זה כבר?מזה שאלון 300? האם את /המאמינ/ה בה´? כן החיים הטובים לדעתך? יכולים להיות יותר טובים לבוש: אלגנט שחור מתוחכם איפור: ברגיל מאכל אהוב: שניצל פתיתים וטחינההההה שתייה אהובה: קולה דיאט להקה אהובה: היהודים אוהזיס סרט אהוב: חוכמת הבייגלה גלידה: שוקולד עיר בעולם: ניורק ארץ: ניוזילנד ברגעים אלו לובש/ת:חלוק - איח זה לא סקסי חושב/ת על:כמה היה לי לילה הזוי אתמול מתגעגע/ת ל: 24.12.05 הדבר האחרון ש... קניתי:כרטיס למוסד עשיתי:ישנתי קראתי:מצב נפשי - ספר טוב האחרון ש... שישן איתך:פחחח לא כדאי לדעת למה לא ישנו איתי שחיבק אותך:הדר שאמר לך שהוא אוהב אותך:יזה שאלה הזויה בכית עליו:לא זוכרת... לא בכיתי המון זמן צחקת עליו:דגנית. הצחיק אותך:דגנית שימח אותך:מור העליב אותך:אף אחד פגע בך:זכות שתיקה עיצבן אותך:הדר התגעגעת אליו:קוף2 שרצית לראות ולא יצא לך:מורן המקום האחרון שביקרת בו:ת"א החופשה האחרונה שהייתה לך:שבוע שעבר אילת שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? גיל 17 מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים ורוחב מה הכי חשוב בזוגיות?הבנה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: משפחה חברים אושר איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: סבבה ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם:סבתא,ניר, דורין, הילה, נסטיה. רואה הרבה טלוויזיה: לא כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: חצי שעה בלחץ מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע?סיגי ברחשים - היא מלכה. השיגה הכל בכוחות עצמה בחיים. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אביבה אהובתי. אביבה תמותי. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן. איך הרגשת עם זה באותו רגע? רציתי להתאבד בערך... איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? אני כבר לא זוכרת.. מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לחיות או למות זאת השאלה... האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?כן. אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? שלילי מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?נושא רגיש. תרדו ממני. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א. עיר תוססת. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?כל פעם משהו אחר האם מחמיאים לך על האופי ?כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך?יכולת הבנה, הקשבה, אכפתיות. האם בכית פעם בגלל אהבה?לצערי ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: אתמול החלטתי שאני משנה א אורח החיים שלי. אין סגריות. ועוד משהו לא לפורום. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:כל הזמן יש ארועים מדרבנים. הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית:אהבה קולומיאנית. השיר האחרון ששמעת : "אתה זורם אצלי בדם"/איה כורם הספר האחרון שקראת: מצב נפשי הדיסק האחרון שקנית: מי קונה? התוכנית האחרונה שראית:לא זוכרת המבחן האחרון שעשית: איח האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון:נקסון היפה שלי האדם האחרון שדיברת איתו אונליין:מור שעיצבן אותך: נסט שגרם לך לחייך: דגנית אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: משתנה באיי סי קיו: "תכלת השמיים" מצב נוכחי: אה? עם מי אתה מתכתב הרבה:אורית פורום אהוב: סחף.. פורום שנוא: בנות. פורום חופר של בנות 4.5 הפורום שלי : אריאל מנהל פורום: אליאור? הבלוג שלי: אין קומונה אהובה:אין שנואה: אין החברים שלי בפורום הזה:לא זוכרת מי פה כבר הייתי רוצה שיהיה פורום ל...

InfeCtedShesek

New member
גם אני מנהלת את הפורום יא שרמוטה111

סתם... סחחחףףף באאאאין גלללללייייים. מתה עליך נשמהכפרהעיניים

snowbol

New member
2 מומחויים

אני בשוק שמישהו היה באמת מספיק משועמם כדי לקרוא את כל השאלות בסקר,ועוד יותר המום שהקדשתם לזה זמן מהחיים שלכם כדי לענות עליו... פשוט...אין מילים בפי...

maya metal

New member
את לא צריכה להתנצל על זה שאת בורה.

זו לא אשמתך. סתם סתם סתםםםם!!!!! את כן צריכה להתנצל.

maya metal

New member
נו.. אם שאלון.. אז שאלון...

מה השעה: 11:9 תמונה שלכם: שם: מאיה. גיל: 17 מזל:מאזניים. תאריך לידה: 16/10/89 מסטיק: אורביט כחול. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה שחקנית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשזכיתי לצלם את ג'ורי רוקד בקרחנה. אחד הסרטונים היותר מצחיקים. מה היית משנה בעצמך? כל מני דברים. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "מהממתת" "כוסעומו" מה עושה לך טוב? שניה. מה מעצבן אותך? כשמעירים אותי בעצבים. זה מחרבן את כל היום אח"כ. וכשלא מבינים אותי. מה תמיד צריך להיות בכיס? כפתור לאות מצוקה? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. מה היית לוקח לאי בודד? כל מה שבא לי!! הא הא!! fuck the sistem המלצה לסרט: spun תוכנית טלוויזיה : האוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: "מאיה היקרה, את דומה לזרע, אבל אנחנו אוהבים אותך בכל זאת." איך את/ה מתגבר על באסה? חופרת. אבל ממש ממש חופרת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום! [כמעט]. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנעול קרוקס? עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? האנטר ס. תומפסון וצ'ארלס מנסון, נפולאון, לואיס קרול, סטלדי קובריק, ועוד כמה.., ככה עליי.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו/חורף. איזה חג אהוב עליך? פורים. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: כן. לא דנים בזה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: דבר שנובח והוא תירוץ עלוב לכלב. כמה אחים יש לך? 3. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? יאפ. נפגשת איתו/ איתה ? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? מה שמשחרר את הנפש ומשלים אותך. וואווו מהמםםם. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מנוחה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות [?!] מקומות בילוי מועדפים: הסטארסקי ו..המשתלה? את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ. את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עיקשת! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מיצינו, לא?! האם את /המאמינ/ה בה´? השאלה האמיתית היא האם הוא מאמין בי. [מה!?] החיים הטובים לדעתך? טוב.. בעיקרון עכשיו אני חולה שזה לא כ"כ כיף, אבל בדרך כלל הם לפנים. לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: חושב/ת על: מתגעגע/ת ל: הדבר האחרון ש... קניתי: עשיתי: קראתי: האחרון ש... שישן איתך: שחיבק אותך: שאמר לך שהוא אוהב אותך: בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? מה עושה לך את זה בבני המין השני? מה הכי חשוב בזוגיות? ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה: כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי ? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: השיר האחרון ששמעת : הספר האחרון שקראת: הדיסק האחרון שקנית: התוכנית האחרונה שראית: המבחן האחרון שעשית: האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: שעיצבן אותך: שגרם לך לחייך: אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: באיי סי קיו: מצב נוכחי: עם מי אתה מתכתב הרבה: פורום אהוב: פורום שנוא: הפורום שלי : מנהל פורום: הבלוג שלי: קומונה אהובה: שנואה: החברים שלי בפורום הזה: הייתי רוצה שיהיה פורום ל...

maya metal

New member
אופס.. נשלח..

לבוש: צ'ק. איפור: צ'ק. מאכל אהוב זיתים.: שתייה אהובה: קפה. להקה אהובה: אני ממש לא יכולה לבחור. סרט אהוב: התפוז המכני. גלידה: וניל עוגיות. עיר בעולם: ארץ: ברגעים אלו לובש/ת: ג'ינס וחולצה שע'ורה. חושב/ת על: אוףף!! בא לי פילמני!! מתגעגע/ת ל: דקל. הדבר האחרון ש... קניתי: כרטיס אוטובוס. עשיתי: עניתי על השאלה הזו. קראתי: את השאלה הזו. האחרון ש... שישן איתך: יוגב. שחיבק אותך: נראה לי שזויה. שאמר לך שהוא אוהב אותך: זויה. בכית עליו: לא זוכרת. צחקת עליו: זויה. זה לא היה יפה. אבל זה בהחלט היה משעשע. הצחיק אותך: אשד. שימח אותך: לא זוכרת. העליב אותך: אחי יעקוב. פגע בך: אח שלי [כבר לא] גיבור. עיצבן אותך: אותו אחד. התגעגעת אליו: דקל. שרצית לראות ולא יצא לך: דקל. המקום האחרון שביקרת בו: אוטובוס? החופשה האחרונה שהייתה לך: הסופ"ש הזה וכמה ימי מחלה לפניו. שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? לפני שנתיים ככה.. היה ממש כיף. מה עושה לך את זה בבני המין השני? עיניים ידיים וגב. מה הכי חשוב בזוגיות? הבנה. ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: עם יוני ואחותי - לפנים אבל אחי רב איתי כי לא הסכמתי להכין לו תה. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: רואה הרבה טלוויזיה: הרבה הוא מונח יחסי. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: שעה שעה וחצי.. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ד"ר האוס כי הוא מלך [פלאק פלאק פלאק] איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? לא שאני זוכרת.. איך הרגשת עם זה באותו רגע? כאילו היכה בי ברק. איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? ענבר שיכנעה אותי. מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף לפורום הזה?! האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אני מתלבטת אם ממש ממש לא או ממש כן. אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? אני מניחה שאם כן אז באופן חיובי.., כי עכשיו הכל לפנים.. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אופנוע.. גנדל כפרה עליך! מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לפעמים.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? דברים כללים.. האם מחמיאים לך על האופי ? לפעמים.. אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? זה מוזר לכתוב את זה פה.. האם בכית פעם בגלל אהבה? כן. ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: גם על זה לא נדון. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: "מפעל השוקולד של צ'ארלי" השיר האחרון ששמעת : שיר הפתיחה של cats הספר האחרון שקראת: "הכובען המטורף ואייזק ניוטון" אבל רק איזה פרק שפספסתי פעם אחרונה שקרתי אותו.. הדיסק האחרון שקנית: אממ.. DVD של של cats והמופעה של טרומן. התוכנית האחרונה שראית: "דדווד". המבחן האחרון שעשית: בהיסטוריה. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אמממממ.. אמא. האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: לוסט. שעיצבן אותך: צחי. שגרם לך לחייך: בולי. אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: אין. באיי סי קיו: maya מצב נוכחי: לא מחוברת. עם מי אתה מתכתב הרבה: לוסט. פורום אהוב: זה הפורום היחיד שאני כותבת בו. פורום שנוא: הפורום שלי : מנהל פורום: הגר ותנורי. הבלוג שלי: קומונה אהובה: שנואה: החברים שלי בפורום הזה: הייתי רוצה שיהיה פורום ל... זרעע

InfeCtedShesek

New member
7

מה השעה: 19:34 תמונה שלכם: שם: הגר גיל: 17 עוד יומיים מזל: עקרב לשלטון! תאריך לידה: 15.11 מסטיק: ה-1.80 של הובה בובה.. זה כזה מגניב! מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני אהיה מקרה סעד כנראה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה.. מה היית משנה בעצמך? בואו נתחיל בגובה ומשקל.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? רבין פה, רבין שם.. אני צריכה להשלים עם המוות הזה. מה עושה לך טוב? רבין מה מעצבן אותך? רבין מה תמיד צריך להיות בכיס? רבין
טוב די איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נגיד ציור.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? בטח הפסנתר מה נמצא אצלך תמיד במקרר? פפסי מקס ודיאט נסטי מה היית לוקח לאי בודד? מחשב עם אינטרנט.. המלצה לסרט: דיזינגוף 99.. סתם האחרון שראיתי תוכנית טלוויזיה : ממ לא יודעת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: ט'עחת איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא איפה היית רוצה לבקר בעולם? בא לי טיול לבד במזרח מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא תכונה, אבל הטיולים במזרח אחרי הצבא חח עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם אביה ): איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףחורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה ופורים האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: מה פתאום! האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: ארנבת ז"ל וצבים.. אה ודגים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא יודעת.. לא ממש הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? בטח נפגשת איתו/ איתה ? כן כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אומרים שזה קיים, אז נאמין להם מהי אהבה בשבילך? לא יודעת ): מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הופעה טובה.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לטייל מקומות בילוי מועדפים: קו 101 :{ את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אחח את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? די ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: רביןרביןרבין האם את /המאמינ/ה בה´? לא יודעת. החיים הטובים לדעתך? :| לבוש: כרגע? טרנינג וחולצה לבנה איפור: :| מאכל אהוב: אוכל שתייה אהובה: נסטי ובירה להקה אהובה: איפה הילד, אלג'יר. סרט אהוב: 21 גרם, מיסטיק ריבר. גלידה: שוקולד לבן!! עיר בעולם: ממה שהייתי עד עכשיו- ירושלים ולונדון ארץ: ישראל
ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג וחולצה נו חושב/ת על: ללכת לישון כל כך מוקדם? מתגעגע/ת ל: אביה הדבר האחרון ש... קניתי: כרטיס אוטובוס עשיתי: התקלחתי קראתי: עיתון.. האחרון ש... שישן איתך: אח'שלי שחיבק אותך: גם שאמר לך שהוא אוהב אותך: חח גם!! בכית עליו: רבין צחקת עליו: הצחיק אותך: שימח אותך: העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שרצית לראות ולא יצא לך: המקום האחרון שביקרת בו: החופשה האחרונה שהייתה לך: שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? מה כללי בזה? ממ.. תקופת ז3.. והיסודי מה עושה לך את זה בבני המין השני? ככדדדגכככ מה הכי חשוב בזוגיות? שיהיו שם שניים ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: המשפחה שלי, חברים, מוזיקה איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: את אח שלי הגדול לא ראיתי כבר איזה חודש וחצי.. ואח שלי הקטן כפרה עליו. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: אח שלי, אמא, אבא, טשי ויול? רואה הרבה טלוויזיה: לפעמים כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: מה יש להשקיע? מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ג'לל מהאלופה.. כי הוא חתיך איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? טובההההה מהאלופה איכאיכאיכאיככככס
האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? חח סביר להניח איך הרגשת עם זה באותו רגע? סוחבים איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? חח! לפורום שלנו אעלק.. נולמן הביא אותי לפני איזה חמש מאות שנה ככה. מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? סביר להניח שלהצטרף לפורום הזה.. האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? אולי.. אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם, אני מניחה מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? טוסטוס מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? לא יודעת, בזמן האחרון אני ממש אוהבת את ירושלים.. אולי כי קצת התקרבתי אליה גיאוגרפית, ואולי בגלל כל הכותרות בזמן האחרון. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? לא :{ אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? בזמן האחרון אמרו לי שרזיתי כפרעלי האם מחמיאים לך על האופי ? כן! אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? שכפרה עלי! האם בכית פעם בגלל אהבה? חח לא יודעת ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית: דיזינגוף 99 השיר האחרון ששמעת : שרתי במקלחת "אהביני" של קליינשטיין הספר האחרון שקראת: חח "מקומה של אשה". .איזה שטויות יש לי בבית.. הדיסק האחרון שקנית: DVD של שלמה ארצי ושלום חנוך בקיסריה.. מתנה לאבא התוכנית האחרונה שראית: לחיי האהבה. איזה בולשיט המבחן האחרון שעשית: וואי לא יודעת. בטח הבעה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: אח שלי האדם האחרון שדיברת איתו אונליין: עומר שעיצבן אותך: אח שלי
שגרם לך לחייך: גם אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: הגר P: באיי סי קיו: הגר מצב נוכחי: לא מחוברת עם מי אתה מתכתב הרבה: אני לא פורום אהוב: אביתר בנאי פורום שנוא: לא יודעת הפורום שלי : אררררריאל מנהל פורום: אניייי הבלוג שלי: מה בלוג מה. קומונה אהובה: תמר אייזנמן.. בואו בהמוניכם שנואה: האוהבים חח החברים שלי בפורום הזה: אין לי ): הייתי רוצה שיהיה פורום ל... מכוניות על שלט יום טובבב

../images/Emo47.gif

שם: ענבר גיל: 18 עוד שלושה חודשים וחצי מזל: דגים תאריך לידה: 27/2/89 מסטיק: בזוקה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אם יהיה לי כסף אני אקנה יאכטה ואטייל בעולם ואם לא אז אני אעבוד בסינמה סיטי בתור סדרנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשפגשתי את טרי גיליאם מה היית משנה בעצמך? שיער יותר ארוך ויותר מלא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ט'עחת מה עושה לך טוב? סרט טוב עם חברים טובים מה מעצבן אותך? להיות בסינמה סיטי ולא לראות סרט מה תמיד צריך להיות בכיס? פותחן לבירה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לבטא את עצמי זה מספיק מה הפריט הכי יקר שיש לך? חברים שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה וחומוס מה היית לוקח לאי בודד? את בון ג'ובי המלצה לסרט: השתולים תוכנית טלוויזיה : אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: שמעדיפים אותי על בון ג'ובי איך את/ה מתגבר על באסה? מדברת עם הגר או עם יול איפה היית רוצה לבקר בעולם? רומניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להזמין את החשבון יחד עם האוכל עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? עם בון ג'ובי איזה עונה בשנה אהובה עליך? תחילת החורף איזה חג אהוב עליך? פסחא האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: לדעתי לא האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה ? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? חיבה גדולה מאוד למישהו שנוטה להפוך לשנאה ואז חוזרת שוב ואז שוב ושוב ושוב ושוב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לראות סרט בסינמה סיטי מקומות בילוי מועדפים: סינמה סיטי את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? קשה להגיד את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? עד גיל מסויים כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ט'עחת האם את /המאמינ/ה בה´? לא החיים הטובים לדעתך? בסה"כ כן לבוש: טרנינג שחור וסוודר כחול איפור: מאכל אהוב: חומוס וסטייק שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: להקת בון ג'ובי וסקידרו סרט אהוב: השתולים למרות שחצי ממנו לא הבנתי גלידה: וניל עיר בעולם: ונציה ארץ: איטליה וישראל ברגעים אלו לובש/ת: טרנינג שחור וסוודר כחול חושב/ת על: על התסריט המחורבן שאני צריכה לכתוב למחר מתגעגע/ת ל: עומר הדבר האחרון ש... קניתי: חומוס עשיתי: חשבתי קראתי: האחרון ש... שישן איתך: הגר שחיבק אותך: יוליה שאמר לך שהוא אוהב אותך: בכית עליו: צחקת עליו: יוליה הצחיק אותך: מכאל שימח אותך: צור העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: התגעגעת אליו: שרצית לראות ולא יצא לך: עומר המקום האחרון שביקרת בו: הבום בתל השומר החופשה האחרונה שהייתה לך: איטליה בחופשת סוכות שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? בין ח' ל- ט' כשהייתי בת 14-15 מה עושה לך את זה בבני המין השני? הידיים והשריירים מה הכי חשוב בזוגיות? הידיים והשרירים ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: ידיים, שרירים וכסף איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: סבבה ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: הגר, עומר, דנגור, יוליה, צור ואחותי רואה הרבה טלוויזיה: כן כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: הרבה מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? ג'ון לוק מאבודים כי הוא צייד מגניב, דזמונד מאבודים כי אירי וג'יי ג'יי פרויר מחלום אמריקאי כי הוא נחת חתיך. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? אנה לוסיה מאבודים כי היא לא יודעת לחייך האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן איך הרגשת עם זה באותו רגע? חרא איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? בגלל הגר מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? עד עכשיו חשבתי שהבחירה במנילה אבל אז הבנתי שלא ישימו עליי זין גם ככה האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך? כן אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך? אוטו מטאל ז"ל מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ונציה האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? כן אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? על השיער האם מחמיאים לך על האופי ? אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? האם בכית פעם בגלל אהבה? כן ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: בערך על השנה וחצי האחרונה ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: יום שישי הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית:השתולים השיר האחרון ששמעת : הספר האחרון שקראת: עוז של אביגדור קהלני אבל לא סיימתי הדיסק האחרון שקנית: התוכנית האחרונה שראית: אבודים ועדיין רואה המבחן האחרון שעשית: הסטוריה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: צור האדם האחרון שדיברת איתו אונליין:עומר שעיצבן אותך: הרכזת שכבה שגרם לך לחייך: הכלבה של יוליה

C L A Y M A N

New member
ממחוי

מה השעה: 16:10 תמונה שלכם: שם: רועי צור גיל: 20 מזל:דלי תאריך לידה: 9.02.86 מסטיק: אין מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי מושג, נראה לי אני אחתום קבע בחוץ יאכלו אותי חי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואלה, קשה לי להצביע על ארוע מסויים מה היית משנה בעצמך? הייתי משתדל להיות פחות יבש באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ממחוי וזרע מה עושה לך טוב? ממחוי וזרע ומטאל מה מעצבן אותך? בזמן האחרון מעצבן אותי חיילים צעירים, במיוחד אחד מהמעצר שלי, אלכסנדר ליסק, תזכרו את השם. מה תמיד צריך להיות בכיס? מליון דולר, במידה ואין, אז איזה כרטיס אשראי עם כיסוי שמן איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודע, לשיר אני חושב ולנגן יותר יפה מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ, הנשק? הבנתי שלאור הבלאגנים בעזה אני יכול לקבל עליו איזה 7 חתיכות מה נמצא אצלך תמיד במקרר? צבע לפרגולה, יש לי אותו שם כבר איזה 8 שנים. מאז שעשינו פרגולה בבית הישן שלנו מה היית לוקח לאי בודד?את החברים המלצה לסרט: וונדרלנד, סרט פשע נחמד שאני לא מצליח להוריד תוכנית טלוויזיה : סטארגייט, אחלה סדרה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך: שאני חבר אמיתי איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא מתגבר עליה, היא נוחתת עליי ולא משחררת איפה היית רוצה לבקר בעולם? אממ, הייתי רוצה לבקר באיזשהיא מדינה בארופה, נראה לי בן זונה שם מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצפצץ\לקלל\לירוק עליי בגלל שאני עם כומתא כחולה עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? לא יודע, המבורגר עם מיליון דולר באבנים טובות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף כפרה עליו, אפשר להתחתך ולא צריך להזיע איזה חג אהוב עליך? אממ, חנוכה? האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע:כן, התפנתי בבקו"ם, מאז אני אוכל על זה חרא יום יום שלוש שנים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים במידה מסיומת, יש אנשים מצחיקים מה אני יעשה? חיית מחמד: כלבה קטנה ושמה פינצ'י כפרה עליה. כמה אחים יש לך? 2 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?מאיפה לי? הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט?אממ, לא נראה לי נפגשת איתו/ איתה ? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא שולל את זה מהי אהבה בשבילך? להיות מאושר מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אממ, שאני יוצא לנופש יום ראשון באשקלון כפרה עליי מה את/ה אוהב/ת לעשות? זרע! מקומות בילוי מועדפים: לא יודע, מקומות חדשים ושלא עולים לי כסף כי אין לי עכשיו את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, אבל אני לא לחוץ בית בכלל, אני מעדיף לישון בבסיס מאשר לסבול את הנסיעות האלה, אני בא הביתה רק בשביל החברים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן, בוודאי, למרות שמי אמר שצריך להיות נאמן? אני אומר כולם על כולם! את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? לא נראה לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרן, אני סמרטוט בכללי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא נראה לי, מה זה משנה לי.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא יודע מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אלכס, אתה תקבל זלופה למצח עם לא תזיז את התחת. אין אלכסנדר הזה זה תופעה בפניי עצמו. האם אתה /המאמינ/ה בה´? מזמן עברתי את השלב הזה, אני מאמין באנשים הגונים. החיים הטובים לדעתך? לרוב. לבוש: חולצה ירוקה מכופתרת, מכנס דגמח ירוק זית, נעלים גובהות קלות מעור שחור איפור: לא תופס מאכל אהוב: מלאווח של חדר אוכל בערב, כפרה עליהם, זה בא כזה דבר, מאלוואח, על זה חומוס, על זה רסק עגבניות, על זה ביצה קשה, על זה טיפה סלט ומלח, מגלגלים ואוכלים! שתייה אהובה: תלוי במצב.. בזמן האחרון מים. להקה אהובה: Man'o'waR וכל מילה מיותרת סרט אהוב: מטריקס הטלילוגיה גלידה: כן בבקשה עיר בעולם: אריאל ארץ: ישראל ברגעים אלו לובש/ת:מדיי צה"ל חושב/ת על:צה"ל מתגעגע/ת ל: צה"ל הדבר האחרון ש... קניתי:מקס ברנר, בזבזתי כסף על משהו שלא נהנתי ממנו ,אבל האוירה היתה סבבה.. עשיתי:נהגתי ברכב חלופי של אבא, חרא של רכב, קייה, והוא גם מסריח מקיא של מישהו, ועושה רעשים כשאני מסובב את ההגה, אוטו חרא בקיצור. קראתי:שר הטבעות הספר הראשון, קבינימט, איזה חופר הטולקין הזה, אבל כפרה עליו, אני מרוצה ממנו האחרון ש... שישן איתך:אממ, פינצ'י? ואם לא זה אז איזה חייל מהמעצר, כפרה עליהם שחיבק אותך:חייל מהמעצר? שאמר לך שהוא אוהב אותך:עומר, כפרה עליו בכית עליו:אני לא בוכה, אני בן ואני גיבור. צחקת עליו:הסגן מפקד יחידה כל זה שהוא ינק עד גיל 15 בגלל זה הוא נראה כמו איזה מאבטח הצחיק אותך:מש"קית ת"ש כפרה עליהן. שימח אותך:הטיול יחידה שהייתי בו השבוע ובכלל החברים. העליב אותך:עידן, כשאמר לי שאני לוקח אותו בעדיפות שניה. פגע בך:עידן.. עיצבן אותך:אלכסנדר ליסק התגעגעת אליו:אממ לא יודע, לא זוכר שרצית לראות ולא יצא לך:דימה ברזינסקי המקום האחרון שביקרת בו:חמת גדר החופשה האחרונה שהייתה לך:בצפון עם היחידה

C L A Y M A N

New member
המשך

שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה? תקופת הבטלנות לפני הצבא מה עושה לך את זה בבני המין השני? סקס, לא יודע, מכלול דברים מה הכי חשוב בזוגיות?לא יודע מאיפה לי, שהשנים יסתדרו, ושהבן זוג לא ינחר בלילה ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים:זרע טעחת מטאל איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: בסדר, טעון שיפור ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: עומר, טשי, יב, עידן ועדו מישהו לא יודע מי רואה הרבה טלוויזיה: תלוי לא יודע כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: כשאני בצבא אני לא רואה טלבזיה, בבית אני ראה איזה 3 שעות כל יום מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? טילק מסטאר גייט.. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך? כן , כל שבוע על הצחוק שלי, על אבא שלי, כל כל דבר שאני לא עושה באופן מושלם. איך הרגשת עם זה באותו רגע? שזה נמאס מהאוירה הזו, אבל כשאומרים להם את זה, אז מקבלים בחזרה שאני יבש, ושאני לא מבין צרוקים, ושאני לא מה שהיה פעם, ושאני נעלב ולא יודע מה.. בלאט איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מאיפה אני זוכר? שמעתי יש בנות.. מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? לא יודע, להתפנות? האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?אין לי כוח לשאלות האלה אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? .... מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו של אבא כפרה על אי בי אמ מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? אממ ת"א? כי זו עיר ללא הפסקה האם מחמיאים לך על המראה החיצוני? אממ יב החמיא לי פעם כפרה עליו אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך?לא יודע בכללי החמיא לי האם מחמיאים לך על האופי ?לא נראה לי אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? האם בכית פעם בגלל אהבה? ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: כל מני ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך: הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית:השתולים השיר האחרון ששמעת : אש, בליבי בוערת אש.. בגופי המתרגש... תללי תללי תלליי.. הספר האחרון שקראת: טלקין הדיסק האחרון שקנית: אממ תקליט של מנואור התוכנית האחרונה שראית:הירקום נחשף בדיסקברי המבחן האחרון שעשית: מבחן נהיגה מונעת בטירונות האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ענבר הרגע האדם האחרון שדיברת איתו אונליין:ענת יום שבת אני חושב שעיצבן אותך: עידן שגרם לך לחייך: ענבר אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: אין באיי סי קיו: Clayman מצב נוכחי: אוואי עם מי אתה מתכתב הרבה: עם עומר פורום אהוב: אריאל פורום שנוא: אין לי שום דבר נגד פורומים הפורום שלי : אריאל מנהל פורום: לא הבלוג שלי: לא, בלוג זה חרא קומונה אהובה: אין שנואה: החברים שלי בפורום הזה: הייתי רוצה שיהיה פורום ל...

...

מה השעה: 20:05. תמונה שלכם: שם: ענבר. גיל: 17. מזל: בתולה. תאריך לידה: 19.9.89 מסטיק: אןרביט ירוק. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כתה י'. מה היית משנה בעצמך? הרבה.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ששקט. מה עושה לך טוב? מוזיקה, נסיעות, כשאכפת. מה מעצבן אותך? זלזול, כשלא מקשיבים. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, נגינה, ציור. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מצלמה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שטויות. מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה, עט ודף. המלצה לסרט: אבודות והוזות, אפקט הפרפר, כנפיים שבורות. תוכנית טלוויזיה : של מי השורה הזאת, השיר שלנו, המומינים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך:. איך את/ה מתגבר על באסה?נותנת לה זמן. איפה היית רוצה לבקר בעולם? כרגע- תאילנד ואייה נאפה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף בתור. עם מי תרצה/י לאכול ארוחת ערב? אנשים טובים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? נראה לי סתיו. או חורף.. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם נמצאת אשמ/ה באיזשהו פשע: כן. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: ארנב. כמה אחים יש לך? 2. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?
הכרת פעם מישהו מישהי מהאינטרנט?
נפגשת איתו/ איתה ?
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?
מהי אהבה בשבילך? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון, לאכול ,לסוע. מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה, ארומה, הופעות.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה אוהב/ת ילדים קטנים? תלוי
.
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?גם, תלוי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?
את/ה בחור/ה קנאי/ת?
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "שקט שם!" האם את /המאמינ/ה בה´?
החיים הטובים לדעתך? לקום מתי שיוצא.. לבוש: משהו מכוער ולא מוגדר :p איפור: עפרון שחור, וזהו. מאכל אהוב: פיצה, פסטה, בולגרית, סלט. שתייה אהובה: קולה. להקה אהובה: היהודים סרט אהוב: אפקט הפרפר. גלידה: וניל עם עוגיות. עיר בעולם: ת"א, ניו יורק, פריז. ארץ: ישראל. ברגעים אלו לובש/ת:סווצ'ר ומכנס-דייגים. חושב/ת על:התקופה ההיא. מתגעגע/ת ל: רגעים. הדבר האחרון ש... קניתי:אני באמת לא זוכרת
עשיתי:ישנתי. קראתי:איזה סיפור בדפיוצר כלשהו. האחרון ש... שישן איתך:נראה לי ציטרין. שחיבק אותך:אוחנה. שאמר לך שהוא אוהב אותך:ספיר. בכית עליו: צחקת עליו: הצחיק אותך: סטיבן. שימח אותך:סטיבן. העליב אותך: פגע בך: עיצבן אותך: הוא .. התגעגעת אליו:עומרי. שרצית לראות ולא יצא לך:טל. המקום האחרון שביקרת בו:בצפר ? החופשה האחרונה שהייתה לך:שבת-שמיניות נחשב ?
שאלות כלליות: איזו תקופה בחייך הכי מרגשת אותך,כשאתה נזכרת בה?ההתחלה, הראשוניות. מה עושה לך את זה בבני המין השני? שפתיים, עיניים.. מה הכי חשוב בזוגיות?אמון. ציין/י את 3 הדברים החשובים לך ביותר בחיים: איך היחסים שלך עם האחים/אחיות שלך: עם הקטן בסדר. ציין/י את 5 האנשים הקרובים אליך ביותר בעולם: זמי, ספיר, ציטרין, עומרי וטל. רואה הרבה טלוויזיה: לא.. כמה זמן את/ה משקיע/ה מול הטלוויזיה ביום ממוצע: שעה גג. מי היא הדמות שהכי אהבת אי פעם מסדרה כלשהי בטלוויזיה,ומדוע? פיטר פן, ככה. איזו דמות הכי שנאת אי פעם מסדרת טלוויזיה כלשהי,ומדוע? לא זוכרת. האם קרה לך פעם שחבר/ה ממש טוב/ה שלך ירד עלייך?
איך הרגשת עם זה באותו רגע? איך הגעת להחלטה להצטרף לפורום שלנו? מה היא ההחלטה הכי גורלית שלקחת בחיים שלך עד כה? להצטרף לפורום הזה, כמובן.
האם העבר שלך השפיע בצורה משמעותית על חיי ההווה שלך?
אם כן,באיזה אופן הוא השפיע-חיובי או שלילי? גם וגם, הכל יחסי.. מה הוא כלי התחבורה האהוב עליך?אוטו. מה היא העיר האהובה עליך,ומדוע? ת"א וחיפה. האם מחמיאים לך על המראה החיצוני?
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר במראה החיצוני שלך? האם מחמיאים לך על האופי ?
אם כן,על מה מחמיאים לך בעיקר באופי שלך? האם בכית פעם בגלל אהבה?
ציין/י אירוע שנתן לך "סתירה מצלצלת" בחייך: 5.12.05 , והמוות של דודה שלי. ציין אירוע שעשה לך טוב במיוחד בחייך:החזרה למקיף, במקום להעריך את הדברים.. הדבר האחרון... הסרט האחרון שראית:"יש לה ביצים" השיר האחרון ששמעת : "יש לי סיכוי", פרץ נוסטלגייה. הספר האחרון שקראת: לא ממש קוראת, אז לא כ"כ זוכרת. הדיסק האחרון שקנית: אביב גפן השלישי, לספיר. התוכנית האחרונה שראית:ריקי לייק.
המבחן האחרון שעשית: בהבעה. האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון: ספיר. האדם האחרון שדיברת איתו אונליין:מור וגילי. שעיצבן אותך: היא.. שגרם לך לחייך: זמי. אינטרנט... הכינוי במסנג'ר: לא פירמטתי אותו אז האימייל
באיי סי קיו: בהמה אדומה מצב נוכחי: הרוב טוב. עם מי אתה מתכתב הרבה:אממ, ת'אמת שכבר לא יוצא כל כך. פורום אהוב: היהודים פורום שנוא: אביב גפן הפורום שלי : הא ? מנהל פורום:
הבלוג שלי:
קומונה אהובה: שמנים ונהנים
שנואה: הממ..אין. החברים שלי בפורום הזה: הייתי רוצה שיהיה פורום ל..הבעות פנים. נו.

למעלה