שאלון שישייייי

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifשאלון שישייייי../images/Emo16.gif

1. גיל? 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? 3. באיזה צבע הגרביים שלך? 4. והתחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? 6. מאכל אהוב? 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? 10. מה האייקון האהוב עלייך? 11. והפורום? 12. סדרת טלויזיה אהובה? 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? 16. הספר האחרון שקראת? 17. מה הספר האהוב עלייך? 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? 24. איך הגעת לפורום הזה? 25. באיזה צבע הטלפון שלך? 26. שולת או שולט? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? 37. פחדת מהמלחמה? 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? 39. עפרון חודים, רגיל או עט? 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע:

../images/Emo10.gif

1. גיל? 18 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס שחור וחולצה לבנה 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אני בלי גרביים 4. והתחתונים? שחור 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? חזק מבחינת בן זוננננננההה זה אפטרשוק כחול והמשקה פצצת אטום מהמשתלה והכי חזק מבחינת אלכוהול אז זה כל סוגי האלכוהול חוץ מבירה כי אני לא אוהבת שום דבר אחר 6. מאכל אהוב? סטייק 7. סרט אהוב? לא הכי אהוב אבל סרט החודש כרגע זה השתולים 8. שחקן קולנוע אהוב? מארק וולברג 9. כמה את/ה שוקל/ת? 55 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? פורום סרטים ופורום אבודים 12. סדרת טלויזיה אהובה? אבודים 13. שיר אהוב? גיליתי שלמארק וולברג הייתה להקת היפ הופ בשנות ה-80 לפני שהוא נהיה שחקן אז אני כל השבוע שומעת את השיר המעפן הזה רק בגלל שאני אוהבת את השחקן 14. משקה אהוב? קולה!! 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? מלך החומוס ומלכת האמבטיה 17. מה הספר האהוב עלייך? כנראה שזה 18. האתר האהוב עלייך? אין 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? קולה. כ"כ אבל! 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? רק אחד ועוד מיליון שנאלצי לפתוח בגלל אליאור 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? איטליה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? אני לא מבינה, זה במיוחד בשבילי??
23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? נופ! 24. איך הגעת לפורום הזה? הגר 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אפור 26. שולת או שולט? מה? 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק כהה 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אני לא נמצאת בכלל באיסיקיו 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? לא יודעת 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? הייתי רק רוצה לדעת להגיד נורמלי את המילה world 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?יש לי כלב והייתי רוצה נחש או איגואנה 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? מוח של קוף 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בשר אדם 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? כלום 37. פחדת מהמלחמה? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? מארק וולברג וליאו 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עיפרון רגיל וכמה שיותר נמרח 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: הציעו לי לדגמן לקסטרו אתמול ואפילו לקחו את המס' טלפון שלי ואני את שלהם. not! אבל זה היה יכול להיות מגניב :|

InfeCtedShesek

New member
life's a bitch

1. גיל? 17 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג וחולצה של האגודה למען החייל 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אין לי 4. והתחתונים? צכלצ. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? אבסנט כנראה 6. מאכל אהוב? פנקייק 7. סרט אהוב? 21 גרם ומיסטיק ריבר 8. שחקן קולנוע אהוב? שון פן 9. כמה את/ה שוקל/ת? לא רוצה לדעת כבר.. 10. מה האייקון האהוב עלייך?
11. והפורום? אריאל ואביה 12. סדרת טלויזיה אהובה? אולי הפעם, השיר שלנו, ארץ נהדרת, חברים 13. שיר אהוב? misery- pink feat. steven tyler 14. משקה אהוב? מים 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? נחירה פומבית 17. מה הספר האהוב עלייך? נראה לי שזה 18. האתר האהוב עלייך? מקושריםםם 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? הרואין 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? אחד בשימוש. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? פה, נו. אני חנונית 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן.. מה לעשות 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? נולמן שבינתיים פרש. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אדום 26. שולת או שולט? שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? זה בסדר 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? נ/א נראה לי. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? מנהלת את אריאל ורוצה את אביה (כאילו, רוצה לנהל את הפורום, לא אותו חס וחלילה) 30. פיות - אמיתיות או שטויות? לא ברור, אבל בטח שטויות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? לא יודעת 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש לי רק דגים וצבים עכשיו, אני רוצה כלב! 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? את המוח :( 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בשר אדם 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? תשתחרר, בן אדם.. 37. פחדת מהמלחמה? כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אביה בנאי ועוד כמה שאין להגיד את שמם 39. עפרון חודים, רגיל או עט? רגיל 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: הייתי פעם גבר.

שאלון יורש לפרצוף!

1. גיל?20.5 2. מה את/ה לובש/ת כרגע?חולצה ומכנס... 3. באיזה צבע הגרביים שלך?שחור 4. והתחתונים?שחור - אני מתאימה לגרביים 5. מה המשקה הכי חזק ששתית?אבסנט 70 אחוז 6. מאכל אהוב?שניצל 7. סרט אהוב?קליק 8. שחקן קולנוע אהוב?אושרי כהן חח 9. כמה את/ה שוקל/ת?חחחחחחחחח זדיינו! 10. מה האייקון האהוב עלייך? : 11. והפורוםהשיר שלנו! 12. סדרת טלויזיה אהובה?השיר שלנו 13. שיר אהוב?נו באדיז' וויף 14. משקה אהוב?סקס און דה ביץ' 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? חום 16. הספר האחרון שקראת? למה גברים אוהבים ביצ'יות 17. מה הספר האהוב עלייך?4-5 אולי 4 וחצי 18. האתר האהוב עלייך?מקושרים 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך?סגריות 20. כמה ניקים יש לך בתפוז?1 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור?ניוזילנד 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים?לא אבל רק דברים טובים קרו מהסרט הזה.. או רעים בדיעבד... 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?כה גשר למטה 24. איך הגעת לפורום הזה?אריאל... נו... 25. באיזה צבע הטלפון שלך?שחור! שליטה! 26. שולת או שולט?שולט 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך?כחול אח שלי גנב לי אותם :( 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו?שמשעמם לי 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל?סאדו מאזו 30. פיות - אמיתיות או שטויות?שטיות 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד?אני מושלמת! 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך?עכברתי שוני היקרה 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור?איח תתאבדו 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם?תתאבדו 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?הנחש 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? אתה ממש מכוער 37. פחדת מהמלחמה?כן 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם?אושרי כהן 39. עפרון חודים, רגיל או עט?חודים 0.5! 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אממממ כולם יודעים מי אני ח ה חה חההחהחהחהחהחח

איך אני שונאת שאומרים את זה!

הרי זה ברור שאני לא אקרא את הספר. אני רק רוצה לדעת בכללי. אז תגידי לי למה?

DredLox

New member
יאללה...

1. גיל? 22 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? חחח...מכנס של הלייקרס וחולצה של האיחוד הלאומי שמאיה השיגה לי : )) 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אני בלי גרביים עכשיו...חזק : ) 4. והתחתונים? המממ...כחולים כאלה, עם קוביות ירוקות פסיכודאליות כאלה עליהן... 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? המממ...הזרע של אריה. 6. מאכל אהוב? לא יודע, קורנפלקס עם בירה : ) 7. סרט אהוב? אמריקן ביוטי
8. שחקן קולנוע אהוב? סטיב בושמי המלך... 9. כמה את/ה שוקל/ת?המממ...65-68 כזה...זה משתנה כל הזמן...תלוי אם בדיוק לגמתי זרע...זה ממש משמין : \ 10. מה האייקון האהוב עלייך? לא יודע |חרא בלבן| 11. והפורום? פורום אריאל לנצח. ביאץ'! 12. סדרת טלויזיה אהובה?חחח...אבודים 13. שיר אהוב? בכלא הצבאי של נוריאל 14. משקה אהוב? מיץ אגסים...זה טעים והכל : ) 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? חחח...שע'ור כמו המטאל! 16. הספר האחרון שקראת? התחלתי לקרוא ספר על החמאס אבל זה היה מצ'עמם 17. מה הספר האהוב עלייך? המממ...כל הספרים של עולם הדיסק 18. האתר האהוב עלייך? לא יודע...במקושרים יש כוסיות : ) 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? אני יב, ואני מכור לפחזניות : \ 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? רק אחד 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? ישראל! הציונות תנצח! 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן..בקולנוע..הי המצע'יק...גימלי הוא פריק מגניב : ) 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? חחחחחחחחחחחחחחח...היה לי גשר במשך חמש שנים...כל נעורי בוזבזו בגלל אורתודנטיה.. 24. איך הגעת לפורום הזה? ע'בר הראה לי. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? פלפאון? כסף וכחול...אבל הכסף מתקלף, אז נגיד כחול ואוף ווייט : ) 26. שולת או שולט? שולט. שולת זה לא בעברית : ) 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? כמו שהן עכשיו...חומות ועמוקות כמו הים : )))) 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? Away. זה המצב של כל המקובלים : ) 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? לא יודע...זאת אחריות גדולה מידי...עדיף לקום כל יום באחד ולגרד את הטע'חת. 30. פיות - אמיתיות או שטויות?חחחחחח...שטיות במיץ טע'חת : ) 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אין איזה משפט שתמיד הייתי רוצה להגיד, כי אם יש משפט שאני רוצה להגיד אני פשוט אומר, מה הקטע? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש את טרזה...ואת לעוס.. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שבלול...נראה הכי חזק...אבל נראה לי זה רעיל... 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? בשר אדם...זה מעניק כוחות...אני אוכל לעוף. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת?הביצה. וזהו! הכל נפתר. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? השיניים שלך יפה, בלאט! 37. פחדת מהמלחמה?להההה...אני גיבור...ירו עלי קטיושות והמשכתי לכתוב מבחן בסילון : ) 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? המממ...אני : ) אבל במקום שני זאת ענת, התימניה שפגשנו אתמול במאש... : \ 39. עפרון חודים, רגיל או עט? הכי טוב עט. עט כדורי כזה...פיילוט נמרח כל הזמן... 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אתמול ניסיתי לשכנע את ענת להראות לי את הפירס בפטמה שלה...והיא לא הסכימה.

W a C K o

New member
יאללה חביב

1. גיל? 21.4 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? טרנינג וגופיה 3. באיזה צבע הגרביים שלך? לבן 4. והתחתונים? מי לובש תחתונים? 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? אני לא זוכר אבל נראה לי שאבסנט סגול או שזה היה כחול קיצר משהו חולני 90% 6. מאכל אהוב? מאכל זה כבר אהוב 7. סרט אהוב? יהלום הדמים , השתולים , הדרך לאושר , יש יותר מידי אבל כרגע לגעת ביהלום סרט חזק 8. שחקן קולנוע אהוב? וויל סמית' 9. כמה את/ה שוקל/ת? 100 10. מה האייקון האהוב עלייך? >:D 11. והפורום? SATLA ZONE 12. סדרת טלויזיה אהובה? BAND OF BROTHERS 13. שיר אהוב? TIESTO - MAGIC JOURNEY 14. משקה אהוב? בירה אלה מה 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? שחור 16. הספר האחרון שקראת? עדיין קורא , רחש מלחמה 17. מה הספר האהוב עלייך? שער העקרב 18. האתר האהוב עלייך? סגרו אותו כבר 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? :) סוד :p 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 4 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור ? ניו יורק , אני חושב שאני מתאין לאווירה 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? יאפ נו ו? 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא 24. איך הגעת לפורום הזה? אסאל 25. באיזה צבע הטלפון שלך? אפור מטאלי :p {פליצה} 26. שולת או שולט? שולטת :> 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? מה זה חשוב הצבע העיקר שרואים איתם הכי טוב שאפשר :) צבע אפשר לקנות עדשות 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אווי :> 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? ניהלתי פורום רדיו ומוסיקה אבל לא בלוח הזה... 30. פיות - אמיתיות או שטויות? בטח שאמיתיות.. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? I"M ON TOP OF THE WOOORRRLLLLDDDD 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? בוגי :( 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אשך של שור זה אחד הטעימים יא אפסים! 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? מה שבחרתי.. מה אני קניבל? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? וואלה... מאיפה אני יודע 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? רק אחד? טוב אז היה DUDE WAZZZZAAAA 37. פחדת מהמלחמה? רציתי להיות שם 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? כריסטינה אגילרה את נשמה!! 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט יפה ככה שכותב חלק זה הכי מגניב 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: מבאס אותי לדעת שאת מבואסת :> ואני חולה עליך ומקווה שתרגישי יותר טוב מהר מאוד :]

M a r U s k A

New member
../images/Emo26.gif

1. גיל? 20 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? אממ, ג'ינס כחול כהה, סריג חום ונעלי בית אדומות עם פונפונים. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? כרגע? ירוק. 4. והתחתונים? לבן. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? קפה?
6. מאכל אהוב? אמממ אני אוהבת אוכל בכללי! 7. סרט אהוב? יש המון! 9. כמה את/ה שוקל/ת?פפחחחחחחחחחחחחחחח 10. מה האייקון האהוב עלייך? אין. 11. והפורום? גם אין. 12. סדרת טלויזיה אהובה? עלוב ביותר - השיר שלנו - התמכרתי וגרמתי לחבר שלי להתמכר! 13. משקה אהוב? קפה? 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? ירוק! 16. הספר האחרון שקראת? אממ משהו על פנג שוי. 17. מה הספר האהוב עלייך? יש הרבה. 18. האתר האהוב עלייך? אין. 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? קפה, קפה, קפה. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? שניים, אבל אני משתמשת רק באחד. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? רק בישראל. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? כן. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? לא. 24. איך הגעת לפורום הזה? במקרה מצאתי אותו ותהיתי אם חברות שלי מאריאל כותבות בו - הסתבר שלא. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? איזה מהם? .... אחד כסוף, ואחד כחול. 26. שולת או שולט? שולט! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? לא הייתי רוצה יש לי עיניים יפות גם ככה. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אונליין, אבל לא טורחת להחזיר הודעות. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? אני לא ולא. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? חחח , שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "שלום, מדברת מרינה, אני מהיחידה הטכנולוגית של חיל המודיעין והייתי רוצה לזמן אותך לראיון ..." ................ 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? אני רוצה דג זהבה או כמה. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? שבלול? 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? שבלול? 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? התרנגולת, אלוהים ברא עופות ולא ביצים. 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? לא ספציפית? שום דבר... 37. פחדת מהמלחמה? פחדתי לאנשים שאני אוהבת. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? אממ על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: יש סיבה לכך שחברי הפורום לא יודעים דברים אלו :)

maya metal

New member
שאלון לראשון.

1. גיל? 17 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? מכנס שע'ור וגופיה לבנה. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? עכשיו יצאתי מהאמבטיה אז אני עוד לא שמתי גרביים. 4. והתחתונים?כחול לבן. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? אממ.. קפה ממש חזק? 6. מאכל אהוב? פיצה והפסטה של זויה. 7. סרט אהוב? התפוז המכאני. 8. שחקן קולנוע אהוב? מלקולם מקדוול, בראד פיט ואדוארד נורטון. 9. כמה את/ה שוקל/ת? 46. 10. מה האייקון האהוב עלייך? :/ 11. והפורום? אראיל בנשמה. 12. סדרת טלויזיה אהובה? האוס. 13. שיר אהוב? אני לא יכולה לבחור. 14. משקה אהוב? קולה וקפה. 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? אדום. 16. הספר האחרון שקראת? עכשיו אני קוראת את "חיי פאי". 17. מה הספר האהוב עלייך? המחברת הגדולה ופחד ותיעוב בלאס וגאס. 18. האתר האהוב עלייך? לא יודעת... 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? ניקוטין והרואין. 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? 1. 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? איפשהו באירופה.. לא סוגרה עדין על איפה. 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא. 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור?לא. 24. איך הגעת לפורום הזה? ענבר שלחה אותי. 25. באיזה צבע הטלפון שלך? כחול מטאלי. 26. שולת או שולט? מה כתוב בלי שיגיאות?! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? ירוק. 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? אופליין. 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? פורום מאיה. 30. פיות - אמיתיות או שטויות? שטויות. 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? "יפה - סתמיייייייייייייייי". 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? קוקו בן ארי. 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? מוח של קוף. 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? לא סגורה על זה. 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? אני! 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? "אחי.. אני צריכה 10 שקל כדי להגיע לב"ש". 37. פחדת מהמלחמה? לא. 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? פאנטום האופרה. 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט. 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: פעם הייתי גבר, ולפני זה אישה.

leofur

New member
רק כי אני בפר"ח ומשעמם משהו...

1. גיל? 20 2. מה את/ה לובש/ת כרגע? ג'ינ וטישרט שחורה. 3. באיזה צבע הגרביים שלך? אני בלי 4. והתחתונים? אני מתאים אותם לגרביים. 5. מה המשקה הכי חזק ששתית? מיץ תפוח רימונים ממש מקולקל (יב בטח יודע על מה אני מדבר, זה עדיין במקרר) 6. מאכל אהוב? פרוזן יוגורט (אם זה מאכל) 7. סרט אהוב? 8. שחקן קולנוע אהוב? 9. כמה את/ה שוקל/ת? 64 10. מה האייקון האהוב עלייך? :> 11. והפורום? אני לא חזק בפורמים.... 12. סדרת טלויזיה אהובה? המגן... 13. שיר אהוב? 14. משקה אהוב? מיץ רימונים לא מקולקל... 15. באיזה צבע הסוודר האהוב עלייך? לבן אפור (אוף וויט בקיצור, או שלא בקיצור, זה אותה כמו אותיות כמו בלבן אפור.) 16. הספר האחרון שקראת? חוכמת הבייגל'ה.... סתם חרא... 17. מה הספר האהוב עלייך? האמן ומרגריטה, או התפשן בשדה השיפון.... (ומאיה, המחברת בגדולה, זה חרא, חרא חרא חרא!) 18. האתר האהוב עלייך? 19. מה ההתמכרות הכי קשה שלך? 20. כמה ניקים יש לך בתפוז? מה אפשר כמה? 21. באיזו ארץ היית רוצה לגור? בארץ בלי יתושים, כוסעומו נמא מהחרא הזה, איך הם מגיעים לכאן... 22. ראית את שר הטבעות: שני הצריחים? לא 23. היה לך פעם גשר/קוביות/פלטה/ווטאוור? היה לי נקע באצבע 24. איך הגעת לפורום הזה? נכנסתי לתפוז, ןבחיפוש של הפורמים למעלה חיפשתי "אריאל" , וזה מצא את הפורום הזה ואת הפורום של מאיר אריאל, ואני לא מאמין שנתקעתי עם החרא הזה עכשיו במקום להיות בפורום של מאיר אריאל... 25. באיזה צבע הטלפון שלך? שחור 26. שולת או שולט? סולת! 27. איזה צבע עיניים היית רוצה שיהיה לך? סגול עם נק' ירוקות... 28. באיזה מצב את/ה נמצא/ת הכי הרבה באייסיקיו? n/a 29. איזה פורום את/ה מנהל/ת/היית רוצה לנהל? את פורום אריאל...נמאס מכל הקומבינות! אי מנהלת הפורום לא גרה באריאל?!? 30. פיות - אמיתיות או שטויות? 31. איזה משפט תמיד רצית להגיד? אז מה את אומרת על ארוחת בוקר? 32. מהי חיית/חיות המחמד שלך, או שהיית רוצה שיהיו לך? יש את טרזה 33. מה היית מעדיפה לאכול; מח של קוף, שבלול, אשך של שור? אשך של שור, זה הולך חזק בחצי חינם 34. מה עדיף לאכול; את מה שבחרת בשאלה הקודמת או בשר אדם? אשך של אדם... 35. מה בא קודם, הביצה או התרנגולת? 36. אם היית יכול/ה להגיד לנשיא ארה"ב, בוש, משהו אחד, מה זה היה? כוסאמק וכוסאמק 37. פחדת מהמלחמה? פחדתי כשהיא ניגמרה... 38. מיהו הגבר/בחורה (תלוי בהעדפה המינית) הכי סקסי/ת בעולם? רומי אבולעפיה... 39. עפרון חודים, רגיל או עט? עט 40. ולסיום, ספרי משהו על עצמך שאף אחד בפורום לא יודע: אני עושה פר"ח.. :p

למעלה