שאלון שישי
ראשון לחופש.

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo16.gifשאלון שישי../images/Emo16.gif ראשון לחופש.

שם: גיל: בלוג/דפיוצר: אייסי: מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מה אתם אוהבים לעשות: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? מנסיון? הכרויות באינטרנט? דמוקרטיה? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? סיגריה/נרגילה? בריאות/עושר? 24/MTV? עושר/אושר? סקס/שוקולד? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ספורט מועדף? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?

InfeCtedShesek

New member
../images/Emo79.gif

שם: הגר גיל: 16 וחצי+ בלוג/דפיוצר: חס ו! אייסי: 165770245 מסנג'ר: [email protected] תמונה:
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: מוזיקה. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? כיף חיים. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? שלושה ניחושים. מה אתם אוהבים לעשות: לאכול, לצאת עם חברים, לשמוע מוזיקה, להסתובב.. נו, מה כבר אפשר לעשות באריאל? אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? תמיד אומרים לי שלא, אבל מצד שני אומרים את זה לכולם. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? החמיאו, כן. דודים ודודות
מה אמרו לכם? "ווואוו איך גדלת, איזה עיניים" איזו מוסיקה אתם שומעים? מזרחית. מה גורם לכם לאושר? מלא דברים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אני מקווה שמעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לא יודעת, שיש דברים שמציקים לך אבל זה לא חשוב כ"כ. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אני לא יודעת. מתנדבים במשהו? לא. למה? לא יודעת, שאלה טובה. בעד/נגד: עישון? מי שלוקח בחשבון את מה שזה עושה, שיחליט לבד. סמים? אותו דבר+ זה לא חוקי, זה יכול להרוס לך את השירות הצבאי ואח"כ גם מיליון עבודות שלא יקבלו אותך עם תיק על שימוש. סקס מתחת לגיל ל-18? מי שרוצה ומוכן? מנסיון? מה@ הכרויות באינטרנט? נו, למה לא. דמוקרטיה? כן, בטח. יזיזות? מי שבא לו נו
קשר פתוח? זה קצת טיפשי, אבל בסדר. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי ועל מה
אייפוד/דיסקמן? תיאורטית דיסקמן, כי.. דיסקים!
אבל מעשית אייפוד, זה כזה פאקינג מגניב. עיפרון/עט? תלוי במצברוח. שירה/ריקוד? שניהם. סיגריה/נרגילה? סיגריה. בריאות/עושר? בריאות. 24/MTV? ברוווווווווררררררר ש24 כאילוווווו?!?!?!?!! עושר/אושר? אושר! סקס/שוקולד? חח לא יודעת. בשילוביישן
מכתב מהלב/ברכה קנויה? זו שאלה מטומטמת. דאאא. התנדבות/עבודה לכסף? תלוי. אם אתה באמת צריך כסף אז עבודה, אבל אם אתה לא לחוץ אז לך תתנדב@ אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים חח שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ווואי לא מזמן חפרנו על זה. אני לא זוכרת איך זה הלך. ציור מופשט עושה לכם את זה? בטח! מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני? או בכללי? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי כמה זה עקרוני ובמה אני מנסה לשכנע. ספורט מועדף? טניס! מתעסק בספורט כל שהוא? חח חס וחלילה
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? דיסקים, בגדים, הופעות.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא יודעת. חברות היא לנצח? לא, מה פתאום. סלחן? כלפי חוץ רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מה המצב גבר? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? גל"צ בעזרת השם כפרה עליו. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא יודעת, לא מזמן. מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? אינ לא נוהגת להתנקש באנשים. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? בטח היום מתישהו. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? הרבה זמן מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? אני לא יודעת, נראה לי גם. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 15:59 במחשב. אבל בטח משהו אחר לפי תפוז.

Exploding Boy

New member
חוייאק!

שם:גרג גיל:18 בלוג/דפיוצר:http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=106000 אייסי:334533464 מסנג'ר:[email protected] תמונה:
תיכון/צבא/יסודי/אחר:צבא מגמה שנלמדה או נלמדת:חשמל מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?כלום לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות: מלא דברים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לההה כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?אמ.. לא יודע החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כה מה אמרו לכם?לא זוכר איזו מוסיקה אתם שומעים?פאנק מה גורם לכם לאושר?מלא דברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:אמ.. לא להיות בצבא? מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?כלום מתנדבים במשהו?לא למה?כי אני מאנייק בעד/נגד: עישון?לא אכפתי לי סמים?לא אכפתי לי סקס מתחת לגיל ל-18?לא אכפתי לי מנסיון?מה אכפת לכם? הכרויות באינטרנט?לא אכפתי לי דמוקרטיה?לא אכפתי לי יזיזות?לא אכפתי לי קשר פתוח?לא אכפתי לי זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון אייפוד/דיסקמן?אייריבר עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?נרגילה(!) בריאות/עושר?עושר בכל מקרה לא משנה עד כמה בריא אתה בסוף תמות 24/MTV?לא זה ולא זה עושר/אושר?אממ. סקס/שוקולד?בטח סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף, כבר אמרתי שאני מאנייק? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אה? שאלות סתם: השמיים הם הגבול?לא ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?תלוי במצב נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?תלוי על מה מתווכחים ספורט מועדף?סקייטבורד מתעסק בספורט כל שהוא?כה, סקייטבורד חוסך כסף או מבזבז?מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? יקנה Nintendo DS חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?נופ חברות היא לנצח?כה סלחן?כה רגיש?אמ.. לא ניראה לי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:ב ס דר תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אני נשק ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?כשהייתי קטן מתי הפעם האחרונה שהתנקשת?אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?אתמול ניראה לי מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?לא זוכר מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?וגם את אני לא זוכר ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?16:15

Alison Hell

New member
יאללה איך נפלתי לשאלונים האלה....

שם:דמיטרי ברזינסקי גיל:22 בלוג/דפיוצר: www.myspace.com/dimetal אייסי: 86719360 מסנג'ר:[email protected] תמונה:
תיכון/צבא/יסודי/אחר: מקיף אריאל מגמה שנלמדה או נלמדת: פיסיקה + מחשבים מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה לא מזיק לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? זיונים מה אתם אוהבים לעשות: בוקקה אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא, כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? 1546498 החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? איזה שאלה מפגרת, הרבה דברים לדוגמא:"הוא כזה גדול", "אני פוחדת", "זה לא יכאב?" וכל זה
איזו מוסיקה אתם שומעים? מטאל מה גורם לכם לאושר? מין אנאלי עם יב ללא חומרי סיכה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? פלצנות, בעיה פסיכולוגית או סיבה לאונס קבוצתי? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: זה לגרום למי שכותב את השאלות האלה למות מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? סמים מתנדבים במשהו? לא למה? כי לא בזין שלי בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? חחחחחח מנסיון? חחחחח הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?בעד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה אייפוד/דיסקמן?איפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?זרע בריאות/עושר? 24/MTV? - עושר/אושר?זרע סקס/שוקולד?סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה?פלצנות התנדבות/עבודה לכסף?כסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות שאלות סתם: השמיים הם הגבול?כן ציור מופשט עושה לכם את זה?לא מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?מילה אחרונה ספורט מועדף?כדורגל מתעסק בספורט כל שהוא?מכון כושר בקטנה חוסך כסף או מבזבז?חוסך מה תעשה בכסף במידה וחסכת?סמים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?לא סלחן?לא רגיש?כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אח של ייב תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? האחרון, שליש בא"פ דרום ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?כשאמא שלך אמרה שיש לה הרפס מתי הפעם האחרונה שהתנקשת?ליפני שאמא שלך אמרה שיש לה הרפס מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?שאמשך אמרה שהיא הסתלבטה עלי מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?כשאמא שלך הסכימה לעשות בוקקה עם החברה מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? כשגמרתי למישהי אושר? :) ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?16:23

THE ronch

New member
חוּ. חוּחוּחוּחוּ!

שם: רונצ'. גיל: 15 וחצי. בלוג/דפיוצר: עזובת'ך אייסי: 123736079# מסנג'ר: [email protected] תמונה:
תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: תלמד- מד"ח. מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? הם בסדר בינתיים, לא מעסיקים אותי כ"כ. לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים, לצערי. מה אתם אוהבים לעשות: להיות עם חברים(?). אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אני לא באמת סופרת דברים כאלה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? "הלווו פרחחחחחחחחחחחחח אמרו לך היום שאת נראית כמו פרח??" (נשבעת!) איזו מוסיקה אתם שומעים? כלמיני, לאחרונה בעיקר פיפינג טום, ג'ף באקלי וג'ול מה גורם לכם לאושר? מוזיקה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר, דה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהדברים שאתה אוהב לעשות ייעשו הרבה יותר מדברים שאתה לא אוהב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו משפיע. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי אני אגואיסטית. בעד/נגד: עישון? לא בעד ולא נגד, שכל אחד יעשה מה שבא לו. סמים? לא בעד ולא נגד, אבל מי שבוחר לעשות...שיזהר עם זה. סקס מתחת לגיל ל-18? לא בעד ולא נגד, אבל שוב כדאי להזהר. מנסיון? מה מנסיון? לא הכרויות באינטרנט? בכיף של מי שבוחר את זה. היום זה כבר הרבה יותר פשוט.. דמוקרטיה? בעד. יזיזות? אם זה מתאים לשני הצדדים, בכיף. קשר פתוח? לא בשבילי. אולי יום אחד.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן. עיפרון/עט? עיפרון, ככה אפשר למחוק ויוצא הכי מסודר
שירה/ריקוד? שירה. סיגריה/נרגילה? סיגריה. (נרגילה זו סיגריה!!1 |ברווז|) בריאות/עושר? בריאות. 24/MTV? אמטיוי עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? לא ניסיתי את שניהם אז אני לא יכולה לדעת. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, דה. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? שילוב נכון של שניהם.. שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כן. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה. ספורט מועדף? לא קיים כזה. מתעסק בספורט כל שהוא? ממש לא. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן. חברות היא לנצח? חברות אמיתית, כן. סלחן? מאוד. רגיש? מאוד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: כרגע לא משהו תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת, משהו עם הוראה? ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? התנשקת כאילו? לפני חודש. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? היום ב6 בבוקר, שי הצחיק אותי. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? זה היה מזמן, אני לא זוכרת. מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? אני חושבת שאתמול ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 16.31

THE ronch

New member
התכוונתי

"לא ניסיתי את שניהם" בקטע של "ניסיתי רק אחד מהם ולא את שניהם". עמה :)

../images/Emo47.gif

תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון+חטיבה מגמה שנלמדה או נלמדת:קולנוע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?יש כאלה שלא נחוצים בכלל לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תלוי מה אתם אוהבים לעשות:לא לחשוב על מה שאני אוהבת לעשות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?כמעט כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?לספור אותם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן מה אמרו לכם?לא נעים לי להשתחצן איזו מוסיקה אתם שומעים?קלאסי שנות ה-80 וג'אז מה גורם לכם לאושר?חברים שאני אוהבת תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לדעת שברגע זה ממש לא יכול להיות יותר טוב ממה שזה ואתה מרגיש שפשוט עשית הכל ועכשיו אתה בגן עדן מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?להיות אסטרונאוטית מתנדבים במשהו?לא למה?ככה בעד/נגד: עישון?אין לי דעה בעניין סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?זה תמיד היה קיים מאז ומתמיד מנסיון?אני לא חייה פה מספיק זמן בשביל לדעת. מספיק לי לקרוא על האורגיות של משה ואהרון הכרויות באינטרנט?כן דמוקרטיה?כן יזיזות?כן קשר פתוח?כן זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?מה שיותר נוח אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?ריקוד סיגריה/נרגילה?נרגילה בריאות/עושר?בריאות 24/MTV?אף אחד עושר/אושר?עם אושר בא העושר ולהפך סקס/שוקולד?שניהם ביחד מכתב מהלב/ברכה קנויה?מהלב התנדבות/עבודה לכסף?תלוי במה מדובר אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים. ככה זה אמור להיות אחרת זו לא אהבה אמיתית שאלות סתם: השמיים הם הגבול?אני מקווה ציור מופשט עושה לכם את זה?כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מי? מה? איפה? על מה מדובר?? מה עדיף?? או מה אני מעדיפה להיות? מה זאת אומרת???? סתם לזרוק שאלות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?שוב, תלוי במה מדובר ועם מי. יכול להיות מישהו אידיוט שעדיף לעזוב את זה כבר.. ספורט מועדף?שחייה והתעמלות קרקע מתעסק בספורט כל שהוא?להעביר ערוצים בשלט חוסך כסף או מבזבז?כשאני רוצה משהו אני קונה מה תעשה בכסף במידה וחסכת?אטוס לחו"ל חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?כן חברות היא לנצח?כן סלחן?תלוי במה מדובר רגיש?במידה מסויימת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:סופר דופר לפנים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?וואלה אין לי שמן של מוסך ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני 3 שעות מתי הפעם האחרונה שהתנקשת?לפני 13 שעות מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?לפני 14 שעות מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?כל הזמן גורמים לי אושר מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?אין לי מושג ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?5 וע'צי

:))

שם:יורש גיל:20 עוד שבועיים!! בלוג/דפיוצר:ששש.. אייסי: מסנג'ר: תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר:אחרי צבא בקרוב מגמה שנלמדה או נלמדת:ערבית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?מרענן משהו משהו לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? אפשר לאזן מה אתם אוהבים לעשות:לישון אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?לא ממש כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?מי סופר חחח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מה אמרו לכם? איזו מוסיקה אתם שומעים?רוק ישראלי, ישן מה גורם לכם לאושר?להרגיש הכי אני ושאוהבים אותי ככה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?אי אפשר להסביר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להכיר בעובדה שיש אנשים שאוהבים אותך מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עינותאית, חוקרת מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? שאלה מוזרה סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18? נגד מנסיון?לא הכרויות באינטרנט? זוועה דמוקרטיה?בעד יזיזות?בעד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן?אייפוד עיפרון/עט?עט שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?סיגריה בריאות/עושר?בריאות 24/MTV?עשרים וארבע עושר/אושר?אושר סקס/שוקולד?סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?אהבה ללא תנאים שאלות סתם: השמיים הם הגבול?אמרו שיש חלל? ציור מופשט עושה לכם את זה?כן מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?לא ברור תלוי ספורט מועדף?לנשום מתעסק בספורט כל שהוא?נשימה חוסך כסף או מבזבז?חוסכת מה תעשה בכסף במידה וחסכת?רכב בע"ה, באמת בע"ה. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?יש כמה שאני חולה עליהן חברות היא לנצח?אם היא אמיתית אז כן סלחן? מאוד לצערי רגיש?מאוד תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא מעורר רחמים תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?חחחחחחחחחחחחחחחחחח שישקו אותי התייבשתי בתור עציצה. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?לפני יומיים מתי הפעם האחרונה שהתנקשת?שנייה אני אבדוק ביומן מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?היום בשיר שלנו 5 פרקים ברצף, תענוגגג מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?יום שישי שעבר מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?אתמול למפקד שלי שהזכרתי לו שיש לו עוד 68 יום לסבול אותי. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 20:27

ארחנטינה עפה ;[[[ איזה יום אבל

שם: אלי--- [יש לזה כמה וריאציות] גיל: 20...אמא בלוג/דפיוצר: 6800
אייסי: 168916048 מסנג'ר: [email protected] תמונה: מאיפה לי [רון!!! התמונה מהים!!!] תיכון/צבא/יסודי/אחר: קייטנה :| מגמה שנלמדה או נלמדת: ערבית מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שאף פעם לא הכנתי אותם לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים, אבל כשהתחביבים הם הלימודים הכל סבבה :) מה אתם אוהבים לעשות: להשחית זרע לבטלה. [ביד זה נדוש מדיי] אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לחלוטין אולי. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? רגע, אני אביא ת'פנקס שספרתי בו החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?
מה אמרו לכם? ^ איזו מוסיקה אתם שומעים? כרגע? נו-מטאל ארמני
מה גורם לכם לאושר? שאני נכנס לאוטו ויש מספיק דלק. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להכנס לאוטו ולראות שיש מספיק דלק..? מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא רוצה להיות גדול :( מתנדבים במשהו? לנהל ת'פורום הטע'חת הזה למה? פעם רציתי משום מה.. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? כל אחד ומה שטוב לו מנסיון? בעד [?!?!?!] הכרויות באינטרנט? בעד דמוקרטיה? נגד יזיזות? תלוי בשני הצדדים קשר פתוח? כנ"ל זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה וכו' וכו' אייפוד/דיסקמן? אייפוד [למרות שאין לי וגם לא יהיה] עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? נגד!!! בריאות/עושר? בריאות 24/MTV? נגד!!! עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? אפשר לערבב.. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב
התנדבות/עבודה לכסף? עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים שאלות סתם: השמיים הם הגבול? כך אומרים.. ציור מופשט עושה לכם את זה? בטירוף. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? *טע'חת נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה ועוד כמה מילים אחריה ספורט מועדף? כדורעגל מתעסק בספורט כל שהוא? פה ושם, לא מחייב כזה חוסך כסף או מבזבז? מבזבז את מה שאין :| מה תעשה בכסף במידה וחסכת? תלוי כמה ומה בא לי באותו רגע.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? יש כובע! חברות היא לנצח?
עד שהיא נגמרת סלחן? משתדל רגיש? אני? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: יהי זכרו ברוך. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? טירון בקורס מ"כים, זונת לשכה, עוזר חזאי ובקרוב חזאי. ותמיד התחשק לי להיות רמטכ"ל ליום אחד ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? היום, בחיי חתול רחוב מסכן
בלי להתחכם? אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? היום.. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? תשאלו ת'מישהו.. 21:00. כאב לאבאשלך כשהוא היה גנן? הע הע הע

ברוסיה זה לא היה קורה.

שם:קובי גיל:בקרוב 17 בלוג/דפיוצר:מייספייס? www.myspace.com/komrazi אייסי:274035166 מסנג'ר:[email protected] תמונה:טוב... תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת:מוזיקה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית?אני לא חושב עליהם בכלל לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה?תחביבים מה אתם אוהבים לעשות:לעשן סמים אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?אולי... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?המ...לא יודע.מספיק? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?חחח...קרן! מה אמרו לכם?כל מיני דברים איזו מוסיקה אתם שומעים?עם דיסטורשנים,תיפוף מהיר וצרחות! מה גורם לכם לאושר?מוזיקה,קרן וחברים אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מה הקשר לתגובה כימית? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:לשבת על החוף בשקיעה עם כוס בירה ביד אחת,ביד השניה מחבק את חברה שלי,החברים שלי מסביב ויש Story of the year ברקע מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?מוכר פלאפל מתנדבים במשהו?נופ למה?ככה בעד/נגד: עישון?נגד סמים?נגד סקס מתחת לגיל ל-18?נגד... מנסיון?נגד הכרויות באינטרנט?נגד דמוקרטיה?המ...שונא פוליטיקה בכלליות יזיזות?נגד קשר פתוח?נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פנים מול פנים זה לפאנים! אייפוד/דיסקמן?אייפוד(יותר מקום) עיפרון/עט?עיפרון שירה/ריקוד?שירה סיגריה/נרגילה?נרגילה בריאות/עושר?שניהם! 24/MTV?שונא את שניהם עושר/אושר?אני לא יודע איזה מהם קשור בכסף ואיזה מהם בשימחה. סקס/שוקולד?בלי שום קשר לסקס אני שונא שוקולד מכתב מהלב/ברכה קנויה?מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף?עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?המ...לא יודע שאלות סתם: השמיים הם הגבול?אין גבול...חוץ מהקו הירוק! ציור מופשט עושה לכם את זה?הא? מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?אני לא אוהב לדבר ספורט מועדף?סקייטבורד מתעסק בספורט כל שהוא?סקייטבורד ולפעמים משחק כדורגל חוסך כסף או מבזבז?מבזמז מה תעשה בכסף במידה וחסכת?יקנה משו שימושי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?המ...לא יודע.אולי חברות היא לנצח?לא סלחן?כן רגיש?אולי תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:גבר אחוש שרמוטה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?להקה צבאית ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית?המ...תאכלס לא זוכר מתי הפעם האחרונה שהתנקשת?אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק?אתמול מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר?אתמול מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?לא יודע...שהוא/היא יגידו לכם ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?אחת ושמונה עשרה דקות.

DredLox

New member
רק קמתי, כוסעומו...

שם: יב "המאהב" פורמן גיל: 21 בלוג/דפיוצר: חחחחחחחחחח...יש לי דף במקושרים : ) אייסי: 302406841 מסנג'ר: חרא בלבן התוכנה ההומואית הזאת : ) תמונה: תיכון/צבא/יסודי/אחר: לימודים אקדמאים בטכניון מגמה שנלמדה או נלמדת: פיזיקה וטכנולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? חיוניים לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? תחביבים, אני מניח, אם להתחפשן זה תחביב. מה אתם אוהבים לעשות: כל מיני...לבלות עם חברים, לנגן... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כולם אומרים שלא... כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? אהההה...חחחח...לא זוכר כבר...היו מספר אנשים שהחמיאו...יותר מאחד : ) החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן, פחות או יותר... : ) מה אמרו לכם? שיער יפה, זקן יפה, "יב, אתה יפה", וכו' וכו'... איזו מוסיקה אתם שומעים? מטאל, רוק קלאסי, בלוז, רוק פסיכודלי וכו' וכו'... מה גורם לכם לאושר? אהבה, חברים, כסף, וכו' וכו'... אהבה, תגובה כי4מית או מעבר לזה? מעבר לזה, וכו' וכו'...כוסעומו, נסחפתי : ) תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אההההה...זה קשה להגדיר. להיות מאושר זה להיות מאושר, להרגיש אושר. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? להיות מהנדס אווירונאוטיקה / חקלאי. מתנדבים במשהו? לא. למה? למה לא? לא יודע...כי אני בטלן עלוב וחסר תועלת לחברה? בעד/נגד: עישון? חחח...בעד סמים? אני יודע...נגד סקס מתחת לגיל ל-18? הכל הולך מנסיון? לא : ) הכרויות באינטרנט? חחח...עובד בשבילאנשים אחרים, לא בשבילי דמוקרטיה? עדיף סוציאליזם : ) יזיזות? כאמור, עובד בשביל אנשים אחרים, לא בשבילי. קשר פתוח? מזה קשר פתוח? מזה הדבר הזה? קשר שהוא פתוח? הוא לא קשר בכלל...מממממממממממזה? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול טע'חת אייפוד/דיסקמן? דיסקמן עיפרון/עט? עפרון שירה/ריקוד? ריקוד סיגריה/נרגילה? נרגילה!!! : ) בריאות/עושר? לא יודע...עדיף להיות בריא ועשיר 24/MTV? 24 עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברכה מהלב : ) התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים
שאלות סתם: השמיים הם הגבול? חחחחחח...לא בשביל רקטות : )) ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי איזה ציור...יש גבול דק מאוד בין אומנות מופשטת לחרבינה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? אני יותר איש של לזרום, אז פועל טע'חת מנהיגות נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? יוריד הילוך ספורט מועדף? אההה...אנא אערף...לגרד את הטע'חת נחשב ספורט? : ) מתעסק בספורט כל שהוא? שוחה טיפה חוסך כסף או מבזבז? מבזבז : \ מה תעשה בכסף במידה וחסכת? ידחוף אותו לטע'חת : ) סתאם...לא יודע..יחסוך אותו ליום גשום...ואז אקנה מטריה : ) חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בוודאות חברות היא לנצח? לא תמיד בכלל סלחן? כן, מאוד סלחן אפילו רגיש? כן...די רגיש : ) תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מקובל פלוס פלוס? : )) תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? להיות בפיתוח טילים : ) ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אהההה....לפני כמה ימים כשראיתי את "החומה" קיבלתי קצת חנקה... מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? חחחחחח....לא זוכר כבר...חצי שנה ככה... : ) מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול? : ) מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? מזה גרם לי אושר כוסעומו, הביא לי מציצה? לא יודע : ) מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? I don't swing thata way... : ) ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו?14:02

maya metal

New member
כשאני קוראת דברים שאתה רושם אני

שומעת אותם בקול של רועי לוי! כפרע עליך יא מטאל!

גמני רוצה../images/Emo9.gif

שם: אנה גיל: 19 וחצי [
] בלוג/דפיוצר: .. אייסי: יש מסנג'ר: גם תמונה: עדיף שלא תיכון/צבא/יסודי/אחר: בצבא. משרתת בלשכת גיוס
מגמה שנלמדה או נלמדת: נלמדה בתיכון הנדסאים[
]-ביוטכנולוגיה מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? מיותרים. גם ככה אחד עושה והשאר מעתיקים לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? מממ תחביבים. מה אתם אוהבים לעשות: לישון, לבלות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? איזה פוטנציאל?
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? היו כמה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? יאפ מה אמרו לכם? שאני יפה. איזו מוסיקה אתם שומעים? שחורה, פופ, קצת ישראלי.. מה גורם לכם לאושר? כשאני ישנה טוב, כשיש לי יום טוב, כשאני מקבלת סמס ממישהו מיוחד...כשיש לי כסף ואני קונה משהו שאני רוצה.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: אני מאושרת כשקורים הדברים שגורמים לי לאושר [ע"ע 2 תשובות קודם] מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? דיאטנית או פסיכולוגית. מתנדבים במשהו? כבר לא למה? צבא
בעד/נגד: עישון? לא מעשנת סיגריות, אבל אין לי שומדבר נגד סמים? כנל סקס מתחת לגיל ל-18? סבבה מנסיון? אוליי הכרויות באינטרנט? מעפן
דמוקרטיה? דיקטטורה
יזיזות? אחלה קשר פתוח? חרטא זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אמפי עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד סיגריה/נרגילה? נרגילה בריאות/עושר? ממ עושר 24/MTV? MTV עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? סקס מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם: השמיים הם הגבול? ממש לא ציור מופשט עושה לכם את זה? לא
מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיגה נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מלה אחרונה ספורט מועדף? לישון מתעסק בספורט כל שהוא? לא חוסך כסף או מבזבז?מבזבזת מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו שתמיד רציתי חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? ודאי חברות היא לנצח? כן סלחן? לא רגיש? קצת תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אחלה בחלה בחלה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? הדרכה. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? ב 31 למאי מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? 28.4 מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? אתמול מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? אתמול
מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? אתמול לדעתי.. ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 18:02

Lamia

New member
שלי

שם:יוליה גיל: 18 בלוג/דפיוצר: זובי! אייסי: 201697892 מסנג'ר: לא משתמשת תמונה: לעעע עזבו למה לכער תפורום! תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון, הכפר הירוק, לומרות שאנחנו מעדיפים חום! מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? הכרחי לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לימודים ותחביבים מה אתם אוהבים לעשות: לצייר, לקרוא, לראות סרטים, לביים, לערוך, לשחק, לישון, להפגש עם אנשים, לשמוע מוסיקה עוד הרבה... אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? בזמן האחרון אני מזלזלת כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? כן החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן מה אמרו לכם? שאני ילדה עם יופי מיוחד :] (חח את לא מכוערת את מיוחדת) איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק (על כל סוגיו) , מטאל, מידי פעם: בלוז, פאנק, פופ, אלקטרוני כל מה שמתאים... מה גורם לכם לאושר? כשטוב לי טוב לי... לא משו ספציפי אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגובה כימית אבל העובדה הזו לא מפריע לזה להיות דבר נפלא... תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש במקום ולא לרצות ללכת... מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לגור בלנדון ולהיות בסיצנת האוונגרד בתור שחקנית תאטרון ומעצבת תפאורה... מתנדבים במשהו? לא... למה? תאחלס עצלנות... בעד/נגד: עישון? לא אכפט לי, אני מעשנת... סמים? לא, כל עוד אף אחד חוץ ממשתמש לא נפגע... סקס מתחת לגיל ל-18? כן אבל יש גבול, נגד ניצול מיני... מנסיון? לא עניינכם... הכרויות באינטרנט? נחמד למה לא זה בערך כמו כל מקום מפגש לא? דמוקרטיה? בטח יזיזות? אם ככה טוב לשתי האנשים אז כן קשר פתוח? כנ"ל זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? שתיהם שירה/ריקוד? ריקוד סיגריה/נרגילה? סיגריה בריאות/עושר? עושר קונה בריאות 24/MTV? פעם זה ופעם זה עקרונית לא רואה כלכך הרבה טלויזיה עושר/אושר? אושר סקס/שוקולד? חחח פעם זה ופעם זה, אם יש סקס לא צריך שוקולד מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב ברור... התנדבות/עבודה לכסף? עבודה עם כסף התנדבות בתור פעילות מהצד... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים שאלות סתם: השמיים הם הגבול? לא... ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי איזה... מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מחוץ למערכת... נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? ינסה לצאת ממנו באלגנטיות בליי להיכנע אבל גם בלי להיכנס ראש בראש ספורט מועדף? ריקוד מתעסק בספורט כל שהוא? מדי פעם בחר רוקדת כמו דפוקה חוסך כסף או מבזבז? כשצריך חוסכים עקרונית בזבזנות זו בעיה אצלי. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה מיטה חדשה ובגדים חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן,אני בוטחת בחברות שלי חברות היא לנצח? שוב תלוי איזו... סלחן? יותר מידי, אבל לא סובלת מי זה כי הכל תאחלסב בקטנה רגיש? לדברים מסויימים מאוד, כשאני מגיעה למצבים מסויימים הם לא ניראים לי ביג דיל יותר... תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מנודה בעלת חברים? תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מודיעין/ יחידת הסרטה ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? שבוע מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? ביום חמישי מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? היום מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? היום, היה טוב לראות חברים ישנים... מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר? לא יודעת... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 10 וחמישה

maya metal

New member
שאלונים זה הפיתרון לשעמום!!

שם: מאיה גיל:כמעט 17 אבל כמעט לא נחשב בלוג/דפיוצר: אין. אייסי: יש מסנג'ר:יש תמונה: פירמטו לי אתמול את המחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!! תיכון/צבא/יסודי/אחר:תיכון. מגמה שנלמדה או נלמדת: קולנוע מה את/ה חושב/ת על שיעורי בית? שזה עוזר אך דופק ת'טע'חת! לימודים או תחביבים, מה בעדיפות ראשונה? לא יודעת. מה אתם אוהבים לעשות: לקרוא, לישון, לשתות.., כמו כולם. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אני חושבת שכן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת, הרבה.., אבל כולם יודעים שאנשים צבועים... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן. מה אמרו לכם? שאני נראת טוב.... איזו מוסיקה אתם שומעים? כל מני.. מטאל, רוק קלאסי, אלטרנטיבי... מה גורם לכם לאושר? לראות את יב ערום. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? אני מקווה שמעבר לזה.., אבל אני לא יודעת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: הגר, חופרים היום הא?! מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? ליהיות שחקנית. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי אני עצלנית. בעד/נגד: עישון?כן. סמים? מי שבא לו שיעשה.. סקס מתחת לגיל ל-18? ברור! מנסיון? ברור! הכרויות באינטרנט? למה להאנס סתם ככה, בלי סיבה?! דמוקרטיה? נגד! יזיזות? זה מונח מגיל קשר פתוח? למי שזה מתאים.. קרחנות. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? דיסקמן. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה סיגריה/נרגילה? סיגריה. בריאות/עושר? עושר יקנה בריאות. 24/MTV? vh1 עושר/אושר? אושר. סקס/שוקולד? סקס. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? אני מאיה ואני קפיטלסטית. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? אהבה ללא תנאים היא אהבה עיוורת! שאלות סתם: השמיים הם הגבול? הטע'חת שלך סגול? ציור מופשט עושה לכם את זה? כן. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג בפועל. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי במצב. ספורט מועדף? מה?1 ספורט.., סליחה.., לא מכירה... מתעסק בספורט כל שהוא? האמת שבזמן האחרון התחלתי לעשות כושר.... חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא. חברות היא לנצח? לא. סלחן? תלוי. רגיש?נראה לי שכן. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: קרחנות אחו שרמוטה. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מש"ק ממטרות. ושאלות סטייל יאיר לפיד.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לפני כמה דקות. מתי הפעם האחרונה שהתנקשת? לפני כמה ימים. מתי הפעם האחרונה שגרמו לך לצחוק? לפני כמה שעות עם בולי. מתי הפעם האחרונה שמישהו גרם לך אושר? לפני כמה שעות, בולי מצאה לי תעסוקה! מתי הפעם האחרונה שגרמת למישהו אושר?אני אושר מהלך... ושאלה אחרונה מה השעה עכשיו? 23:22

למעלה