שבת שלוווווווום

BaRbiK

New member
../images/Emo16.gif שבת שלוווווווום../images/Emo16.gif

הודיה בסימינריון, אז לקחתי את התפקיד שלה
מה שיר השבוע שלכם של דניאל?
מה שיר השבוע של מישהו אחר?
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:
רוצים להמליץ על משהו?
מסר לאומה-

בדיוק אני שומעת דניאל../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?לבן, כמובן. מה שיר השבוע של מישהו אחר?בוס/בוטן מתוק בקרקס משהו טוב שקרה השבוע:נגמר השבוע:] משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:אין.. רוצים להמליץ על משהו?לא
מסר לאומה-אל תאכלו אוכל סיני, זה עושה כאב בטן

י yuval

New member
שאלון...

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אחרת מה שיר השבוע של מישהו אחר?מלח הדמעות של אביב גפן משהו טוב שקרה השבוע: האמת שהיה לי תשבוע הכי חרא בעולם אז.. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: ללכת להופעה של דניאל בתקווה... רוצים להמליץ על משהו? לא על משהו מיוחד מסר לאומה- שתהיו מאושרים חח... קצת בניגוד אליי ושאני ממש עייפה ברגעים אלו...

../images/Emo85.gifאם היה לי תכוח רק לקום ולברוח

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?בא מכאב מה שיר השבוע של מישהו אחר?הרואין אביב גפן משהו טוב שקרה השבוע:כלום משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:אני אמות אולי רוצים להמליץ על משהו?לא מסר לאומה

hodayoyo

New member
חזרתי ../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

רק לציין שהיה לי ממש כיף ואני צרודה אז בכלל כיף לי
מה שיר השבוע שלכם של דניאל? אין כמו האהבה שלך, כי בדרך חזרה מהסמינריון שמענו את השיר באוטובוס ושרתי בקולי קולות (כמה שאפשר כשצרודים) עם חברה שלי והיה ממש משעשע מה שיר השבוע של מישהו אחר? רוץ ילד, כנסייתה משהו טוב שקרה השבוע: הסמינריון משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: הבגרות במתמטיקה תעבור כבר! רוצים להמליץ על משהו? המ לא
מסר לאומה- אני עייפה!

BaRbiK

New member
עונה לעצמי../images/Emo3.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? עדיף מה שיר השבוע של מישהו אחר?רגעים- אביב גפן משהו טוב שקרה השבוע:שהוא עבר? משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: לא משהו מיוחד..הופעה של אפרת גוש אולי

A duli T

New member
...../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? בא מכאב
מה שיר השבוע של מישהו אחר? Three Doors Down-Here Without You
משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: כלום רוצים להמליץ על משהו? לא מסר לאומה-

../images/Emo205.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל?
לבן מה שיר השבוע של מישהו אחר?
הממ הרבה של אביב. משהו טוב שקרה השבוע:
חגגתי יומולדת, היה ממש כייף וקיבלתי מלא מתנות שרציתי. משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב:
הופעה של אביב ביום שישי רוצים להמליץ על משהו?
לא.
מסר לאומה-
הפיל הזה מאומץ עכשיו.

גם אני רוצה...../images/Emo13.gif

מה שיר השבוע שלכם של דניאל? בא מכאב
מה שיר השבוע של מישהו אחר? "את לא לבד.." / בוטן מתוק בקרקס משהו טוב שקרה השבוע: כח השובע הזה היה טובב!! כשיש אהבה הכלל טוב בחיים לא ככה..?!?! משהו טוב שצריך לקרות בשבוע הקרוב: לא שידועע... רוצים להמליץ על משהו? כן על להקה חדשה, להקת רוק מעולה שנקראת "כוכבים"... הדבר הבא!!!1 מסר לאומה- גם אם הכל נראה חרא וקשה אל תשכחו שתמיד אבל תמיד יש אור בקצה המנהרה , קשת בענן בסופו של יום אפור וגשום... אוהבתת המוןןןןן, רעות!!

למעלה