שבת שלום. בנושא טהיור הבית

mikilk

Active member
../images/Emo16.gif שבת שלום. בנושא טהיור הבית

אני אציין בראשונה כי מעולם לא האמנתי ב"עין הרע" או אנרגיות שליליות בבית. שת שלום לכולם שמי מיקי בת 40 נשואה + 3, עובדת בניהול פרויקטים. אנחנו גרים בבית פרטי, שבשוע האחרון מתרחשים דברים מאוד מוזרים בבית שאין לנו עליהם הסבר: באחד מימי הבוע נכנסתי ומצאתי באמבטיה שלנו את המים החמים דולקים וזורמים - אף אחד לא הדליק. יש לציין כי יש לי כלבה שגרה בבית, אבל היא גדולה ומסורבלת ואין סיכוי שתקפוץ לתוך האמבטיה ותגיע לברז. יום למחרת, באותה אמבטיה נצפה פוגרום, שמפו וסבון נשפחו, צנצנות זכוכית נשברו... הסדין שעל מיטתי נמצא קרוע ובסלון סימני שריטות על כרית אחת (חשבתי שאחד החתולים נכנס, אבל האופן שבו רק כרית אחת נשרטה הוא מוזר). היו מקרים נוספים - לא אלאה. אתמול לפני השינה חשבתי כי אולי הגיע הזמן לטיהור הבית... אחרי 13 שנה שאנחנו גרים בו. בנוסף לכך חלמתי חלום מוזר - חלמתי שאני יורדת למרתף הבית, מוצאת שהשארתי את דלת המרתף הפונה החוצה פתוחה. בתוף המרתף אני מוצאת 2 כלבים, שחור ולבן מסוג גולדן רטריבר כמו שהייתה לי בעבר (נפטרה בשיבה טובה). הכלבים מתכננים לשדוד את ביתי, אני דוברת את שפתם או הם את שפת האדם, אנחנו מדברים. אני מדברת על ליבם שלא ייתכן וכלבים מהסוג שלהם יהיו עויינים, אני מכירה אותם, הם אמורים להיות כלבים טובים. לא זוכרת איך נגמר, מה הם בדיוק הם עשו או לקחןו השיחה איתם היתה ארוכה ומתישה. תודה רבה מיקי

טיהור הבית...

יש אנשים שמתמחים באומגה, הפאנג שוואי ובגימטריה יש התייחסות לנושא.. זה לא מקצועי..אך דברים הידועים לי מהטיהור באמצעות ייעוץ פאנג שוואי אצלי..ובכלל. 1. כל מה שישן, שבור חסר תועלת ומיותר..בבית שלך הופך "מלכודת צ'י" תזרקי (..תניחי יפה ליד הפח..וזה ילקח..מנסיון) 2. התקנת מזוזות כשרות...בעיקר בפתח הבית... אפשר קמעות..אך דאגי שיהיו תקינים (חמסה..פרסה וכל אלו..) 3. לנקות.. 4. לדאוג שיהיה משהו צומח ולא דברים מתים בבית...(לי עווקא יש גזעים וכאלה..אך יש להם שימוש לצורך יצירה) 5. וילונות על חלונות...עוזרים למנוע בריחת אנרגיה.. ויש ספרים שאת יכולה לקרוא אחרי ניקוי..סידור וזה קחי ענף מווה משולשת..והבעי אותו הניחי בקערה (רצוי ממתכת) ותעברי בין חדרי הבית, כך עושים טיהור.. ויש עוד דברים כמו לשפוך מים מחוץ לבית..(חבל על המים לדעתי) בהצלחה לגבי החלום אבקש מחברה שלי שהיא ענקית בחלומות להתייחס..היום אני בדיוק קופצת לבקר אותה שבת שלום!!!

../images/Emo65.gif* אגב גם אני לא בקטע של עין הבישה...

אבל זה קיים..ולא יזיק לעשות טיהור האמת שמי שבנושא עין הרע אובססבי..מנסיוני מזמן לעצמו את העין הרעה ..ואז היא תהיה סביבו...בכל מקום
זה כמו שאישה בהריון רואה פתאום כמה הרבה נשים בהריון..חי

mikilk

Active member
../images/Emo24.gif תוד רבה רבה

איך אני יכולה לדעת אם יש צורך בטיהור או שאצלי הכל בראש בתקופה אנרגטית ומבולבלת זו?

neptunian

New member
כלבים שודדים

היי כלבים יש להם אינסטינקטים מחודדים גם מהמרתף הם יכולים לחוש מה קורה בחדר המגורים
מה שההכרה העסוקה שלנו לא מיומנת לקלוט. עד שאנחנו בוחרים או נדרשים ללמוד להקשיב להם. ההכרה שלנו אוהבת להסתמך על המוכר והידוע האינסטינקט מגיב למה שקיים בטרם נשפוט אותו אולי את צריכה לסמוך על האינטואיציות שלך ופחות על ההגיון בתקופה האחרונה. אולי ....

o1d3e5t

New member
תשובה לחלומך מיקי

מרתף הבית מדבר על ליבך בתוך ליבך מסתתר משהו כואב הכלבים מסמלים אמון הלבן והשחור מדבר על שאת פעם נותנת אמון במישהו בבית ופעם לא לפעמים את מרגישה שאת יכולה לגשר על הפערים עם אותו אדם שלרגע נראה כי הוא מבין ולפעמים נראה כי ההבדל בניכם הוא עצום המאבק העיקרי הינו אמון שלא קיים כרגע באופן טוטאלי עלייך להניח את כל הקלפים על השולחן עם אותו אדם ולדבר על הכל לא יהיה קל ובמידה רבה זה יתיש אותך אך לבסוף תצליחי להגיע לפשרה שתפעל לטובת שניכם .בהצלחה עידית.

mikilk

Active member
עידית תודה רבה

בתוך הבית הכל מושלם (כן, אני לא מגזימה - אין נושא של משברי אמון) המשבר אמון שלי הוא באנרגיות שבבית ובחברים טובים שהיו לנו כמשפחה, בגדו, פגעו ונראה כי הם שולחים אנרגיות לפגוע בנו. האם יכול להתאים? אינני רוצה כל מגע נוסף איתם - הם לא טובים לנו

למעלה