שבת שלום לכולם/ן
!

אלון 58

New member
../images/Emo16.gifשבת שלום לכולם/ן../images/Emo16.gif!

החל ממחר אעדר מכאן,אני יוצא לכ-8 ימים לתל-אביב,וממחרתיים אהיה בחופשה פרטית באילת עם משפחתי הקטנה.איני יודע מה קורה עם מר גרי רשף,אחפש דרך לאתרו,אנא,שמרו על הפורום והמנעו מדברים לא נאותים,שיהיה רגוע כמו שהיה בימים האחרונים,כשגם הייתי עסוק בעבודה מתמשכת. אם וכאשר יסתדר לי למצוא עמדת אינטרנט,אשתדל "לבקר" גם כאן,וזה תלוי בכמה גורמים.
לכולן/ם,סופשבוע נעים והמשך שבוע טוב
.

s f a r a d i t

New member
BUEN VIAJE ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

TE ESPERAMOS HASTA QUE VUELVAS Y NOS CUENTES QUE TAL LAS VACACIONES EN EILAT, DICHOSO DE TI
CHAU, HASTA PRONTO

אלון 58

New member
Gracias querida

Estas seguro que quieres saber sobre nuestro vacaciones en Eilat? Yo puedo decir gracias otra vez,y tambien hasta pronto,quizaz en Domingo,la fecha de 02/12/2007,o un dia despues. CHAU!​

Joy107

New member
נסיעה טובה ותעשו חיים!!

אילת נראית לי די סימפטית דווקא עכשיו שקצת יותר קריר, תבלו יפה ותשתדלו לנוח!!

גרי רשף

New member
חדש כאן בפורום../images/Emo24.gif

נו- אז מה עושים בפורום תרבות ארגנטינה: מדברים על כדורגל? על אוכל? על טיול לשם? מספרים בדיחות?.. בסדר, החלטתי להישאר, אבל קבלו אותי יפה!
יצאתי לחופשה מהפורום לפני כמה חודשים ושכחתי לחזור: קצת כי חשבתי שמישהו יחליף אותי וזה לא הסתדר, קצת בגלל נסיבות משפחתיות שגרמו לי להיעדר לזמן מה, וקצת כי לפעמים צריך להתאוורר ולנוח. אני מנצל את חופשתו של אלון58 המנהל הנאמן והמסור - וחוזר לכאן מלא מרץ! הפסדתי משהו בתקופה הזו או הכל כרגיל?

למעלה