שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם בשרשור השבת
הסוף שבוע הזה יוקדש אצלי לספורט ולמנוחה. סוף סוף עשיתי מנוי למרכז הספורט, והיום היתה לי 'אוריינטציה' בחדר הכושר. שחיה, מכשירים, התעמלות כוח (משקולות וכו') ומתיחות = מתכון מנצח. שעה של מאמץ מרימה ת'מצב רוח יותר מכל דבר אחר - וזה בדוק!

microbe15

New member
Wilco - Sky Blue Sky

לשם שינוי, מצאתי אלבום עכשוי טוב. אלבום די רגוע, ו-ווילקו נשמעים כמו חבר'ה שבאמת אוהבים רוקנרול. יש קטעים אינסטרומנטלים טובים מאד, הלחנים חביבים והאלבום כולו מאד נגיש. לי למשל לקח בדיוק שתי האזנות כדי להחליט שזה אחד האלבומים הטובים ששמעתי לאחרונה. בולטים לטובה: Hate It Here, שדרכו הגעתי לאלבום, והשיר הפותח Either Way.

MilkShack

New member
ציף זה אומר שתיהי פחות זמן בפורום ? P=

שלא תתחילי להתמכר לעבודה קשה XD

כל הכבוד לך

את עושה כאן עבודה מצויינת, בהתחלה הייתי בטוח שאת משתכרת בעבור העבודה בפורום. (נכון גם לגבי שאר המנהלים.) מה מניע אותך לנהל את הפורום בכזאת חריצות? אני חושב על זה שחצי מהאנשים כאן הם בערך שליש מהגיל שלך, ולמרות זאת את מדברת כאן עם כולם בגובה העיניים וזה בהחלט ראוי להערכה. אני לעומת זאת מסתכל בהתנשאות על אנשים שקטנים ממני בשנה, ולא מרגיש מאותגר אינטלקטואלית על ידם. אני תוהה כיצד הייתי מרגיש אם מספר ימי היה מזכיר את ימייך שלך והיה עליי לדבר עם זאטוטים בני 14-15 בגובה העיניים.

MilkShack

New member
ציף הכי תותחית בתפוז!!!!!1

ציף תעשי לי ילד! או שתעשי אותי משתמש אדום. (=

מכיוון שקצת שקט

אולי נדבר קצת על דברים אחרים: ספורט - האם אתם מתעמלים? אם כן, במה? אם לא - למה? ומה ענף הספורט האהוב עליכם?

Silvernaor

New member
אני אוהב רק לראות

כדורסל מהNBA זה ספורט שאני אוהב לראות... היאבקות מקצועית בידורית (WWE בעיקר) ולפעמים כדורגל מחו"ל, גמר ליגת האלופות והמונדיאל החל מרבע גמר, זה בעיקר מה שאני רואה... כדורגל זה ספורט יפה, חבל שלא מביאים אותו לארץ

אופייני

אני אמרתי בתחילת חופש שעבר שהשנה אני פעמיים שלוש בשבוע אלך לחדר כושר אבל בסביבות פסח זה נפסק. ריצות שדה זה כיף! ולשחק כדורגל זה בכלל כיף גם בלי קשר למשחק. פעילות חברתית להעביר תזמן.

MעlbulעB

New member
הממ

רוב החיים לא עסקתי בספורט. הייתה תקופה של קצת אופניים וכדורסל בילדות, אבל בסה"כ, לא התעסקתי עם ספורט. לא כל כך מזמן נרשמתי לחדר כושר. אתם יודעים, הגיע הזמן להיות כמו בן אדם, והכל. ואז חטפתי וירוס שגרם לאיזה יום אשפוז והתאוששות קצת ארוכה. אבל לא ויתרתי. ואז התחילה מלחמה.
בינתיים אני בדעה שעדיף לחסוך מהעולם את הצרות שהעקשנות שלי בנושא גורמת

Elinor BC

New member
כל פעם שמדברים על ספורט, אני צריכה

לפתוח מילון, כדי לבדוק מה משמעות המילה בדיוק, ומזה אומר בכלל ?

LEATHER REBEL

New member
אני מתאמן בחדר כושר פעמיים-שלוש בשבוע

אני עדיין לא נראה כמו שוורצנגר... אבל מה שכן, האימונים עזרו מאד לרדת במשקל.

wish i was here

New member
אני מתאמן בקבוצת כושר קרבי

כבר שנה ,והשיפור בכושר שלי הוא עצום! פעם רצתי 2000 ב9:00 דקות,כיום אני רץ ב7:15 בלי להתאמץ...פשוט מדהים הקבוצה והמדריכים ממש גורמים לך להאמין בעצמך

יפה

אחד הדברים הנחמדים בהתעמלות הוא שרואים את השיפור משבוע לשבוע, וזה מחזק את המוטיבציה ונותן הרגשה ממש טובה. כשהתחלתי לשחות, הצלחתי בקושי לעשות 25 בריכות בשעה (כ"א 25 מ'). בשיא הכושר, אני יכולה לעשות 70 בשעה. וכך זה בכל סוג של מאמץ גופני. כמו שלת'ר אומר, חשוב להתמיד, לא להפסיק. ורצוי לעשות את זה בקבוצה, או עם פיקוח של מאמן/מדריך, בין היתר כדי שלא להעמיס יותר מדי (או מעט מדי). אלינור, גם אני הייתי כך פעם. עד לפני כמה שנים, הייתי בטטה מושלמת, ונמנעתי במכוון מכל פעילות ספורטיבית. אבל בגילי המופלג, טמינת הראש בחול, עולה בבריאות. לשמחתי, גיליתי שאני ממש אוהבת את זה, ונהנית מהפעילות. כיום אני מצטערת שלא התחלתי מוקדם יותר. אגב, כמו ההוא מעליך (הניק שלו מסובך מדי), גם אני הפסקתי כמה פעמים, בגלל סיבות בריאותיות. לאחר שחזרתי מחו"ל היו לי בעיות בשרירי המרפק, בגלל שסחבתי תיקים כבדים מדי, ולקח שנה עד שזה עבר. אחרי זה, נחתו עלי כל מיני דלקות משונות, ובעצם עד לאחרונה לא יכולתי לחזור לאימונים מסודרים. אבל לא אמרתי נואש! אסור לוותר לוירוסים!. פינקי, ברור שלמי שגר בפריפריה, יש אפשרות לרוץ בשדות ולהתאמן בחוץ, עם חברים - וזה האידאלי. תהנה! באשר לצפיה בספורט, לצערכם אני לגמרי בת: טניס, שחיה, לפעמים תחרויות שייט, וזהו. אה, והקפיצות למים של הבנים...

MעlbulעB

New member
זה

Bulbulum. פשוט פתחתי בעבר הרחוק את הכינוי הזה, ומאז הסיסמא אבדה, אז נאלצתי לאלתר. בענייני צפיה - בשבילי אולימפיאדות חורף (כמעט כל התחומים), סנוקר ו - K1.

MעlbulעB

New member
ענף היאבקות

שמשלב אומנויות לחימה רבות. הנה ציטוט קטן מהוויקי: K-1 is a combat sport that combines stand up techniques from Muay Thai, Karate, Taekwondo, Savate, San shou, Kickboxing and traditional Boxing. The name is a play off the abbreviation of Formula 1.

wish i was here

New member
אגב לגבי צפייה

כדורגל,כדורגל ועוד כדורגל. במיוחד של קבוצות עםשחקנים ישראלים עם משחקים של הנבחרת או של קבוצות ישראליות באירופה. אוהד של הפועל ירושלים בכדורגל(וכן,יש דבר כזה)-מנסה ללכת לכמה שיותר משחקים למרות שמהעונה הבאה לא ברור מה יהיה איתנו.

CrazySheep1

New member
אוקי...

מכור באופן רציני למכון כושר. זאת אומרת ששקלתי יותר מפעם אחת לעזוב אותו בגלל שחששתי שזה עלול לפגוע בגדילה (זה לא), אבל באחד האימונים שלי במכון אמרתי לעצמי בלב: "פאק, כ"כ כיף לי, שאפילו לא אכפת לי כבר". זה פשוט משחרר. אי אפשר לחזור עצבניים מהמכון, זה נותן הרגשה טובה. ממליץ לכולם להתחיל. זאת האווירה, הפעילות, המוזיקה, האנשים..פשוט כיף. ובריא, שזה הכי חשוב. לפחות אירובי. ו...מידי פעם משחק כדורסל עם חברים, אבל אני מתחיל חח אפילו פחות ממתחיל, אין לי ממש רקע בזה.. אבל זה כיף, וזה מספיק. ו...אם כבר כדורסל, אז אוהד שרוף של מכבי ת"א (לא, לא כמו כל המדינה, אוהד שרוף באמת).

c h i r o

New member
אני שוחה כבר 9 שנים

4 פעמים בשבוע 2.5 ק"מ, כל הסגנונות. גם עושה אירובי מדרגה... וגם פילטיס.... וזהו

למעלה