שבת שלום לכולם!

וינסנטי

New member
אלן פארסונס פרוג'קט.

קניתי את האוסף שלו, ואומנם יש כמה שירים קצת משעממים, אבל למי אכפת... המיני-סימפוניה שלו לקראת הסוף [שכחתי את שמה] של הדיסק הראשון היא אחד מרגעי השיא של המוזיקה. מומלץ מאוד! במיוחד לאוהבי פינק פלויד...

Ivory Flower

New member
../images/Emo45.gif אחד היוצרים המוכשרים

הוא היה מפיק של הפינק פלויד תקופה מסוימת.

wommer

New member
כבר הרבה זמן אני רוצה להמליץ על אלבום

אך בכל פעם קורה משהו אחר שמונע ממני להכנס לפה ולכתוב את ההודעה המיוחלת. כבר ממזמן התחלתי לשמוע את הלהקה המעולה Marilion. ללהקה יש אלבומים רבים, ואם אני לא טועה פועלת עדין. אך רק שניים שלושת האלבומים הראשונים הם הטובים לדעתי. אני אמליץ על האלבום: Script For A Jester's Tear שיצא בשנת 1983 והוא אלבומם הראשון. אלבום עם שירים מדהימים לדעתי. אומנם, לצערי, אין הרבה גיטרה בשירים של הלהקה, אך הקלידים הבס והקול המדהים של הסולן מפצים על כך. באלבום יש שש רצועות, מוזיקה קצת פרוג, מעניינת, לוקחת למקומות אחרים, עם רגש, עוצמה וכוח. תהנו, שיהיה לכולם שבוע נעים, ולא מיוזע. עומר.

Itai8

New member
Balkan Beat Box - Nu Med

האלבום החדש (יחסית) של ההרכב הצועני המדהים בהנהגת תומר יוסף Balkan Beat Box משלב הכל מהכל. באלבום הזה יש פחות מילים ויותר קטעים אינסטרומנטלים סוחפים מבאלבום הקודם, וזה למה אני יותר אוהב אותו. זה אלבום מיוחד, שונה, מפתיע ומתוחכם... תומר יוסף מנהיג קבוצה של המון נגנים עם כלים אתניים שונים שיוצרים חוויה מוזיקלית שמחה וטובה מאוד! וזו גם מוזיקה ישראלית טהורה כך שזה טוב כפליים! מומלץ מאוד לפתוח איתו את הבוקר, פשוט תענוג =]

A Hundred ane One Uses of a- DEAD-CAT

ספר של simon bond זה ספר של קריקטורות שונות שכמו שניחשתם נותונות אלפי רעיונות לשימוש בחתולים מתים. אותי זה שיעשע.

כמובן!!!

כל כך יותר טוב מהסדרה. לא הפסקתי לצחוק עד ההפסקה בכלל וגם אחרי ההפסקה זה מצויין. הומור הרבה פחות צפוי ממה שציפיתי :)

RoieL

New member
לדעתי הוא פחות מומלץ למי שכן ראה את הסדרה

ספויילר!
אתה לומד להכיר את הדמויות מההתחלה והם בנו דמויות קצת שונות ממה שאפשר לראות בסדרה- הומר צועק Doh! רק פעמיים אני חושב, לא אוכל כלום ושותה רק דאף אחד, ולא מזיל ריר על שום דבר. וכמובן, אין את ה- mmmmm המפורסם שלו (כמו ב"ממממ.. מנה באקדח") מעונה 12 או 13, לא זוכר. ואין סייד שואו בוב בכל הסרט!! לפחות יש את מו
וראלף וואיגאם(
!!!!!!!!!). מומלץ בחום.

זה עדיין מומלץ אבל בהחלט לא חובה

אם אתה לא מכיר את הסגנון של ההומור יהיו בדיחות שיצחיקו פחות. אבל גם בתור סרט לעצמו הוא משעשע. לחובבי הסדרה זה חובה!

oribarak

New member
המלצה על הופעה, כולם להיכנס בקשה!

ב11.8 תופיעה להקת "קוליטיס" במועדון הבארבי, קוליטיס היא להקה שמנגנת רוק קלאסי בעיקר, עם נגיעות פרוגרסיביות, והמון איזכורים וקרדיטים לשירים משנות ה70, כולל קאבר לshine on you crazy diamond וגם לשירים ישראלים כמו "סוף עונת התפוזים", ההופעה עולה 30 בהזמנה מוקדמת, או 50 בקופות ביום ההופעה. עכשיו אתם שואלים מה הקשר אלי?אני הקלידן\גיטריסט בלהקה שמחממת אותם, "אלכימיה", כן כן, אני בן 17 ואני כבר מופיע בבארבי במופע חימום באורך של 45 דקות!!!!! מי שרוצה כרטיס או פרטים שייצור איתי קשר במסרים מצורף האתר של הלהקה "קוליטיס", שם תוכלו לשמוע שירים שלהם בתגייה "רדיו" http://www.colitisband.com/

Anuerysm

New member
חח זה לא כזה הישג לחמם להקה אנונימית

אבל בכיף תהנה להופיע בבארבי זאת חוויה

כי אתה יצאת שמוק שלא יודע לתת מחמאה

כל הכבוד אורי! שיהיה בהצלחה הייתי מגיע בשמחה אבל אני בחול... תגיד לי איך היה ותן שואו טוב

FunkyMonk

New member
רואים שאתה מוסיקאי

NOT זה לא הקטע של "את מי מחממים", זה הקטע שאשכרה נותנים לך הופעה של 45 דקות, ולא סתם - אלא בבארבי! 45 דקות זה לא צחוק. נראה לך שהיה מעניין אותי מי מופיע אחרי אם היו אומרים לי עכשיו "יאללה 45 דקות בבארבי!".

itaikuskus

New member
זה הבעיה עם המוסיקה היום

הבעיה היא בגישה. מה זה "אשכרה נותנים לך". מי מבקש?!?!? לך תרים לבד הופעות, אתה צריך לחמם את אנערף מי בשביל "לפרוץ החוצה"? לא חסרים מועדונים עם תנאים לא פחות טובים מהברבי (אם כי יותר קטנים, אבל ניחא, לפחות בשלב הזה הופעות סל-אאוט לא ממש באות בחשבון), שנותנים במה ללהקות שאשכרה רוצות לבוא ולהרים ערבים במקום לחכות לטרמפים מלהקות יותר גדולות שנהיו גדולות כי הם חיכו לטרמפים מלהקות גדולות מהן וכן הלאה וכן הלאה. אני הופעתי בברבי. אני הופעתי גם בסמטה מצחינה בחיפה. אורי, שום דבר ממה שאני אומר לא תקף לגביך או לגבי הלהקה שלך, אני יותר מנסה להעביר את הלך הרוח הכללי שאני מקבל מאי-אלו להקות שחושבות בצורה של "עד שקיבלנו הזדמנות..." אל תחכו להזדמנות, תיצרו הזדמנויות. אה כן, ועוד בעיה במוסיקה הישראלית היום שכל הלהקות הרוק ישראלי לא טובות. אף אחת מהן. כלום. זה כבר סיפור אחר, אבל.

למעלה