שבת שלום לכולם!

meytar

New member
ספיישל הסמית'ס בגלגלצ?

עוד מישהו שמע את הפרומו לספיישל הסמית'ס? בדקתי בלוח שידורים והיה כתוב רק "ספיישל חצות שעתיים מיוחדות", ואני לא בטוחה ששמעתי טוב... שבת שלום לכולם

LEATHER REBEL

New member
אחרי מרתון פלויד נראה לי שהם מסוגלים לכל

אגב, זה שמישהו נשמע -לנו- לא רציני... כל עוד לדעת גל"צ הוא רציני, זה יעבור.

זה שאלה יותר עובדתית מעניין של דעה

דהיינו, מה הסיכוי שבמרתון כזה יתנו סקירה עמוקה של הסמית'ס, במקום התעסקות בשטויות שטחיות?

LEATHER REBEL

New member
שאלה נאה שאלת

אחדד את העניין באמרי ש... ככל שמנסים להתעמק יותר, משמיעים פחות להיטים. משמיעים -פחות להיטים- (שממילא קיימים בתקליטיות של המאזינים)? אחוז ההאזנה יורד. אחוז ההאזנה יורד? את כבר יודעת מה הלאה. לכי שניה לפורום אגדות רוק וקראי את "הסיפור על תחנת הרדיו ועל המאזין". אמנם תחנת הרדיו עליה מדובר שם -אינה גל"צ-, אבל זה מהווה איזה שהוא הסבר.

oribarak

New member
ווואלה, אתמול הופעתי בבארבי!!

אתמול ב10 וחצי עליתי לבימת הבארבי עד שעה 11 ועשרה בערך, אולי 11 ו20, כמופע פותח למופע המרכזי של להקת קוליטיס, להקה מדהימה, שכל נגן בה הוא וירטואוז עם פיל מטורף, עם חומר מקורי יפייפה, באמת להקה מצויינת, כדאי לכם לבדוק אותה. אני עדין מתרגש, אני היתי על הבארבי, יום אחרי ששלום חנוך עמד שם, ונתתי ת'שואו של החיים שלי, קלידים וגיטרות, אני פשוט אוהב להיות מוזיקאי!!!!הרגעים האלה שצועקים לך מהקהל ומעודדי םאותך שווים כל דבר, באמת....תשאפו, זה עוזר, תראו אותי.

itaikuskus

New member
טוני וילסון הלך לעולמו

בגיל 57, הרבה יותר מדי מוקדם. טוני וילסון היה אמרגן, שדר טלויזיה, בעל חברת תקליטים, ובעל מועדון. הוא הקים את פקטורי רקורדס, שהוציאה תקליטים של ג'וי דויז'ן ואחר כך הגלגול הבא-ניו אורדר, וגם של ההפי מאנדייז. הוא היה דמות מאוד חשובה בעיצוב של סצינת מנצ'סטר. הוא היה מקימו ובעליו של מועדון ההסיינדה, וסך הכל אבידה דיי גדולה לעולם המוסיקה. http://e.walla.co.il/?w=/214/1152333 בכך אמליץ לכם ללכת לראות את הסרט "אנשי המסיבות" או 24 hours party people בוא מגולל סיפורו של וילסון, בסרט דמותו של וילסון משמשת כדמות המספר-משתתף, והסרט עובר אחר תמורות תרבותיות ומוסיקליות אותם יזם ובהם השתתף, החל מההופעה ההיסטורית של הסקס פיסטולס במנצ'סטר וכלה ברייב האחרון בהסיינדה שנסגר. הסרט מעולה, ומציג כל מיני אספקטים היסטורים במוסיקה של מנצ'סטר, כולל סיקור הקהל (כן כן) שנכח בהופעה של הסקס פיסטולס ומי מהם הקים איזו להקה, ההתפתחות של ג'וי דיויז'ן, מלהקת פאנק בשם "ורשה", אל מה שהם נהיו, כולל מתודות הקלטה ביזאריות אשר היו יוזמתו של המפיק מארטין האנט, השיגעון של האחים ריידר מההפי מאנדייז, ההתמכרות שלהם לסמים, כולל סצינה אלמותית בה הם מרעילים יונים על הגג ובועטים בפגרים הנופלים מהשמיים.. קיצר, סרט חובה.

למעלה