שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

להזכירכם, מחר בלילה בשעה 10 ישודר החלק הראשון בתוכנית על תולדות הפלויד, ב"רדיו 2" של ה-BBC. ניתן לשמוע את התוכנית בשידור ישיר דרך האינטרנט, דרך העמוד הזה: http://www.bbc.co.uk/radio2/musicclub/events_pinkfloyd.shtml ובחצות מחר, ספיישל בגלגל"ץ שיהיה או על לד זפלין או על ג'וי דיוויז'ן/ניו אורדר. אני אעלה שרשור כשתתחיל כל אחת מהתוכניות, ומקווה שתצטרפו אלי, לליווי התוכניות בפורום. אתם מוזמנים להעלות המלצות נוספות שלכם, לשרשור השבת.

wommer

New member
שבס שלום...

אני לא זוכר אם המלצתי.... אבל, בכל אופן, המלצה שלי לשבת, זה הלהקה Rainbow. ובמיוחד האלבום Rising. מי שאוהב רוק מעט יותר כבד מפלויד, משהו דומה לדיפ פרפל - זה יתאים לו. אלבום מדהים, שירה ממוטטת, גיטרה חזקות, קלידים מבריקים. אחלה להקה. מומלץ. תהנו, סופ"ש מהנה. עומר.

itaikuskus

New member
אחלה אלבום

אני אישית אוהב יותר את קודמו, ritchie blackmore's rainbow עם שירים כמו man on the silver mountain, temple of the king, הקאבר ליארדבירדז, ועוד.. דיו הוא מלך, ומי שאומר אחרת, משקר.

wommer

New member
אז נשמע גם את האלבום הנ"ל

אני מת על הלהקה הזאת. בפעם הראשונה שהשמיעו לי אותה, התלהבתי. ומי שאוהב אותם, בטח יאהב גם את הלהקה הקודמת של בלקמור, דיפ פרפל... :)

AmiTrigger

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

להקה מעולה, אלבום מדהים. אחת הלהקות האהובות עליי.. אני אישית ממליץ מאוד גם על האלבומים fynl fynl [אלבום הופעה] לא זוכר את השם המדוייק חח.. ועל האלבום difficult to cure

גילמור אומר במפורש שהוא נלקח להחליף את סיד

ומוסיף ש"רוג'ר, שהוא נשמה טובה, תמיד דאג להזכיר לי שאני הצעיר והחדש בלהקה", בגלל שהוא היה צעיר ממנו בשנתיים. "20 שנה אחר כך, הוא עדיין קרא לי "הנער החדש" ".

רוג'ר מספר על the man and the journey

ועל איך הם לקחו את הרעיונות מהמופע הקונספטואלי הזה, הלאה. ריק רייט אומר ש-Echoes היה נקודת מפנה ביצירה שלהם.

FunkyMonk

New member
חבל לי שפיספסתי..

אבל יש שם אפשרות לשמוע שוב. אני מקווה שהיא תישאר לשבוע לפחות, שכן בימים הקרובים לא אוכל לשמוע את התוכנית.

כן, יהיה אפשר לשמוע את זה במהלך השבוע

וכמובן, במוצ"ש הבא החלק השני. זו תוכנית טובה. חברי הלהקה - שרואיינו עבור התוכנית לאחרונה - מקבלים כל אחד נתח זמן שווה להביע דעותיהם, ויש רושם שהם לא מצנזרים עצמם. הם למדו להעריך את ההשגים המוסיקליים הגדולים שלהם, ולא להתעכב על השטויות (דהיינו, הריבים). אין מרירות בדבריהם - לפחות בתיאור הדברים עד אמצע שנות השבעים. זה סימן טוב.

למעלה