שבת שלום לכולם

frucht1

New member
שרשור שבת (ציףציף - ברשותך)

לדעתי, העונה הכי טובה לעבור על התקליטיה שלך היא החורף בכלל, וסופ"ש בפרט...לא יודע למה, יש משהו בחורף שגורם לך להתגעגע למוסיקה שהיית שומע בעבר, ולא היה לך סבלנות לשמוע אותה בימי הקיץ החמים והלא נעימים...בכל אופן, ההמלצה שלי לשבת חורפית היא מוסיקה "דכאונית" וטובה - Selling England by the pound של ג'נסיס, OK computer של רדיוהד Times they are a changeing של דילן, והפטיש שלי בחורף - רוק "כבד", כמו התקליט השחור של מטאליקה, או Iron maiden למיניהם... שבת שלום

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

מחר בעשר בערב ישודר החלק השני של התוכנית של ה-BBC על תולדות הפלויד, עם ראיונות חדשים עם כל חברי הלהקה. את החלק הראשון ניתן עוד לשמוע, עד אז, באתר "רדיו 2", בלינק הזה. החלק הראשון היה מאוד מעניין, והתוכנית מומלצת ביותר. נראה שהפלוידים יותר פתוחים כיום, ויש להם יותר סימפטיה כלפי הצעירים שהם היו. הם גם פחות עוינים זה לזה, שזו התפתחות טובה בפני עצמה. וביום א' ב-15:00 תשודר אי"ה התוכנית של אלעד ברשת א' על הפלויד.

wommer

New member
המלצה שלי...

להכנס למכירה המוקדמת של הקופסה החדשה של הפלויד... אתמול קיבלתי מייל שזה בקרוב יוצא.

oneman2

New member
ציף, את כותבת בפורום "אקלים ואטמוספירה"?../images/Emo2.gif

או שזה רק בגלל הרעידת אדמה?

מה העניין בי לאחרונה?

אחרי הרעידה, הלכתי לבדוק אם מה שהרגשתי אכן היה רעידה. זה הכל.

oneman2

New member
סתם, אני גולש בפורום הזה

והופתעתי לראות שם את השם שלך

rozgil

New member
ציףציף 1000 הנה אתר בנושא - שיכול לעזור בפעם

הבאה !!! : http://www.gii.co.il/ שימי את זה במועדפים !!! נ.ב. את יכולה למחוק את ההודעה הזאת אם זה לא ניראה לך המקום !!! חיפשתי שירשור של : OFF אבל לא מצאתי אז שמתי את זה כאן !!! לדעתי זה אתר שיכול לעזור - ואת צודקת - זה לא שיך לפינק פלויד אבל שייך לנושא !!! לילה טוב : ROZGIL

למעלה