שבת שלום לכולם!

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

מה המלצותיכם להשבוע? למה אתם מאזינים בזמן האחרון, ולדעתכם כדאי לחברי הפורום להכיר? שרשרו לכאן

FunkyMonk

New member
החדש של יוני בלוך

אלבום מעולה, אלטרנטיב עם עיבוד יוני-בלוכי. קניתי ושמעתי ממזמן כבר, אבל בימים האחרונים נזכרתי בו מחדש. אלבום מדהים. זה לא יוני בלוך מהאלבום הראשון, הוא שונה, בהחלט כבד יותר, פשוט יותר, אבל יש בו את הבלוכיות של יוני.

The Eraser

New member
מוזר.. ממה שאני התרשמתי הקסם דווקא אבד שם.

למרות שהיה מרגש לשמוע את אנבל-לי שלמדנו בכיתה. [הוא הוגה את השם בהטעמה לא נכונה וזה קצת הורס לדעתי]

arieltr

New member
Sigur Ros

אמנם לא הכנסתי אותם לעשירייה אבל סביר להניח שהם יהיו שם בקרוב. חברה יחסית צעירים מאיסלנד, 4 אלבומים מהפנטים ומדהימים, ובימים אלה יצא גם סרט שלהם. מדהים. הם חודרים עמוק לבפנים. לפי דעתי, למי שמאזין לפלויד, סיגור רוס עלולים להיכנס די עמוק. ולחשוב שממש במקרה ניתקלתי בהם ב-2002. ממליץ ביותר. אין מילים.

Beatles Forever

New member
Rolling Stones- Rolled Gold

אוסף כפול מקיף בצורה טובה את הקריירה היותר מוקדמת של הרולינג סטונס (מ-63' עד 71') בסדר כרונולוגי. בעיקר הדיסק השני מדהים, כמעט כל שיר שם מאסטרפיס. מומלץ!

Silvernaor

New member
שבוע טוב. קצת עצוב ש

השרשור "שבת שלום" הקודם הוא סה"כ 3 שרשורים מתחת...

holo

New member
שבת שלום

אמנם השרשור הוא משבוע קודם, אבל זה לא באמת משנה. בכל מקרה, יש כתבה יפה בת עמוד שלם על ניק דרייק בעיתון סוף שבוע של מעריב, ממליץ לקרוא. הכתבה דנה בקריירה המפוספסת והטרגית של המשורר הרגיש, ובפרסום, ההערכה וההשפעה הענקית שבאו אחרי מותו בטרם עת. והכי חשוב- הם תיארו את מה שאני מרגיש כלפי היוצר הנפלא הזה, ואת החיבור האינטימי שהוא מצליח ליצור בינו לבין המאזין. שווה קריאה גם למי שלא מכיר...

rozgil

New member
נועם רותם - עזרה בדרך :

כל מי שאיבד קורת גג, כל מי שברח מהבית כל מי שזקוק לאשפוז, כל מי שלא אכלה כבר יומיים כל מי ששבר שמירה אחרי עשר שעות על הרגליים כל מי שנרקב באיזה תא, כל מי שנתנו לו חודשיים עזרה בדרך עזרה בדרך עזרה בדרך שלך כל מי שלא רואה לזה סוף, כל מי שחי כמו עבד כל מי שגדל ברחובות, כל מי שלקחו לה ילד כל מי שויתר על כליה בשביל להציל את היתר כל מי שעכשיו בצבא, כל מי שעכשיו בבית ספר עזרה בדרך עזרה בדרך עזרה בדרך שלך כל מי שעישן קופסא, כל מי שאני מכיר כל מי שפעם עוד ניסה, כל מי ששילם על זה מחיר כל מי ששפך דם במצב של זה הוא אני כל מי שהוא שמאל רדיקל, כל מי שימין קיצוני עזרה בדרך עזרה בדרך עזרה בדרך שלך כל מי שאיבד את הכל, כל מי ששכח את הדרך כל מי שבשוק האפור, כל מי שהיה פעם מלך כל מי שנקרע מבפנים ובכל זאת בוגד בכל ערך כל מי שזורק את החיים שהוא קיבל במתנה כל ערב עזרה בדרך עזרה בדרך עזרה בדרך שלך וקבלו קישור לקליפ של השיר הענק הזה : http://www.youtube.com/watch?v=HK4UVMh_Hp4

למעלה