שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

המלצות סוף השבוע בשרשור זה, אתם מוזמנים לכתוב על המלצותיכם לגולשים: קראתם ספר טוב? ראיתם סרט מגניב? שמעתם להקה חדשה שלא-מהעולם-הזה? עכשיו קיץ, ולרבים מכם זמן פנוי לענייני פנאי ותרבות. לכן, זה המקום לספר על חוויותיכם, לשתף אחרים ולנסות לעניין גם אותם. המלצתי שלי היא לתכנית רדיו של ה-BBC, הסוקרת את הקריירה של אריק קלפטון - לאור ההתעניינות בו בפורום השבוע. את התכנית ניתן לשמוע כאן. התכנית אמנם באנגלית, אבל המאמץ כדאי. ניר, רצית להמליץ לנו על סרט? אשמח לשמוע.

בינג

New member
שבת שלום ../images/Emo70.gif

אני יכול להמליץ על תחנת רדיו שיש בה מוזיקה טובה, שנות ה-70 60 וכדומה, שמים שם פינק פלויד, זפלין, בוב דילן ואני כבר לא זוכר מי עוד
גם באתר כתוב איזה שירים הולכים להיות, ובכלל יש גם קטעים מהופעות חיות וכאלה...נחמד ביותר. שם התחנה 107.7 The Bone אני גם רוצה להמליץ על הסרט "דברים במלכודת" ועל הקטע עם הדואט של הגיטרה אקוסטית והבנג'ו
זה פשוט קטע נחמד ומרגש...

NIR Y

New member
אמממ אוקי בכייף ../images/Emo13.gif

תאמת שדי הרבה זמן לא ראיתי סרט ממש טוב אהה יש לי "מיסטיק רייבר" סרט מעולה, עם שון פן (שאני מאד אוהב), סרט מיוחד עם קטע ממש מגניב, אני לא יגיד מהו כי זה יהרוס. אבל באמת אני ממליץ לכולם אהה ועוד אחד "דוגוויל" פשוט וואו, איזה סרט מקורי ויפה, אם למשהו בא לקרוא ספר אבל אין כוח לקרוא ?! זה הסרט, אבל אני ממליץ רק למי שיש לו סבלנות לסרטים ארוכים ואיטיים, וגם יש לו מסר חזק מאד שאני לא כול כך מסכים איתו אבל מעניין מאד.

NIR Y

New member
אבל אני יהרוס לכולם את הסרט

אני ממליץ על הסרט כי הוא מקורי מאד ומוזר, אין בו תפאורה כול הסרט כול הזמן באותו מקום קטן, אין אפילו בתים אלה רק סימונים שלהם על הרצפה, מה שגורם לך לדמיין הרבה בדומה לספר, בנוסף הוא עשוי כול כך טוב, יש בו הרבה (נווווו מה המילה !! אוףף ) דברים בעלי משמעות כפולה כמו השם של הסרט, לא סתם קוראים לו dogville ולא סתם מזכירים הרבה את הכלב של הכפר בסרט... ועוד הרבה דברים מעניינים בדומה. מי שמתכוון לראות את הסרט שלא יקרא את ההמשך !!! כי כתבתי הרבה יותר מהמסר ( לא בכוונה). זה מספר על אישה שפתאום מופיע בעיירה קטנה, ואומרים לה שהם יסכימו שהיא תשאר אם היא תעזור להם, (בהתחלה הם לא מסכימים לרעיון שרק אחד מהכפר הציע שהיא תעזור להם ובעד זה היא תשאר בכפר). האשה עוזרת בכייף לכולם וכל יום מקדישה מזמנה לכל אחד מהכפר,אם הזמןהאנשים בכפר שבהתחלה לא היו צריכים בכלל עזרה מבקשים ממנה לעזור עוד ועוד (הסיבה שהם מרשים לעצמם לבקש ממנה יותר היא בגלל שהמשטרה מחפשת אותה והם לוקחים סיכון עכשיו), בשלב מסוים היא הופכת לעבד שלהם וכול הגברים אונסים אותה וכולם נעשים אכזרים עליה, אבל היא לא מתלוננת לרגע ורק סובלת בשקט, בשלב מסוים בסרט האנשים בעיירה מחליטים להסגיר אותה בעד כסף (לאנשים שחיפשו אותה, לא המשטרה) ואז הם מגיעים,ומסתבר שהאנשים האלה הם מהמאפיה, והיא הבת של הראש של המאפיה, והיא ברחה ממנו כי לא רצתה להמשיך בתפקיד הרע שלו, והוא מסביר לה שמה שהיא עשתה, יותר רע ממה שהוא עושה- לתת לאנשים לעשות מה שהם רוצים בך רק כי אתה מבין אותם וחושב שבמצבם הית עושה אותו דבר. בשלב מסוים היא מבינה את זה ומחליטה לשרוף את העיר ולא להשאיר אף אחד חי. אני לא חושב שזה נכון כי במצבים מסוים זה כן נכון, לפי דעתי מי שחושב שצריך להרוג את כל הערבים היה כבר ממזן מת עם הוא היה ערבי כי הוא היה מתאבד באיזה מסעדה בארץ, אבל בסרט זה מאד מוקצן ברור שלא צריך לתת לאנשים לעשות מה שהם רוצים וכן להעיר להם גם אם אתה חושב שהית עושה אותו דבר המצב שלו, כי איך נבדיל בין טוב לרע אם לא נעשה את זה. אממממ לא בדיוק המסר האא, התכוונתי לכתוב קצת על הסיפור אבל יצא לי ממש תקציר, אבל המסר נעשה יותר מעניין ככה :)

holo

New member
אני לא אהבתי את הסרט

הוא משעמם כל כך..נראה לי נרדמתי בו, ראיתי ב dvd עם ההורים. מיסטיק ריבר ההורים שלי הביא גם ל dvd, את זה ועוד סרט.. לא הספקתי לראות את מיסטיק ריבר שדווקא אותו רציתי לראות, אבל שמעתי שהוא סרט טוב.

weird dust

New member
אני ראתי גם את דוגוויל וגם מיסטיק..

דוגוויל הבנתי שזה סרט שעבר חידוש והוא על פי הצגה או סרט ישן ולכן התפאורה היא כל כך פשוטה סרט קצת כבד אני חושב שהוא יותר מתאים לכאלו שלומדים משחק ופחות לציבור הרחב גם מיסטיק ריוור הוא סרט די כבד סרט קצת מוזר שמדבר על 3 חברים ומה שקרה וקורה להם את שניהם כדאי לראות כי הם קצת שונים משאר הסרטים

NIR Y

New member
ספולייר !! של מיסטיק ריבר

מה שהכי אהבתי במיסטיק ריבר זה שהוא הכי לא צפוי שיש, אבל בכוונה, הוא נותן לך הרגשה של סרט הכי צפוי בעולם שמהחמש דקות הראשונות אתה יודע איך הוא הולך להסתיים, ואז פשוט בדיוק ההפך מפתיעים אותך כול פעם מחדש.

gushi

New member
שבת שלום

היי אני חדש פה.. סרט טוב לסופשבוע אם אתם בקטע רציני אז אפוקליפסה עכשיו זה סרט גדול עם פסקול מצוין (של הדורס) ורקוויאם לחלום גם נחמד קומדיה- נער המים סרט מעולה ומוזיקה- אוהבי הפרוגרסיב פרנק זאפה- SHEIK YERBOUTI

Pitudi

New member
הכי טוב זה

לוק סטוק ושני קנים מעשנים סנאץ' קיל ביל אלה הסרטים!!!

NIR Y

New member
רקוויאם לחלום נחמד ?????!?!?

כול היום היתה לי בחילה מהסרט איזה סרט מזעזע אבל אני ממליץ לכולם לראות אותו, בחיים לא תגעו בסמים אחרי שתראו אותו !

היה נחמד אם הייתם מסבירים לנו למה

אני, למשל, לא שמעתי בכלל על הסרט הזה.

NIR Y

New member
אין בעיה..

ציףציף אני בכייף יכתוב על מה הסרט אפילו שאני לא יכול לסבול שאנשים מספרים לי על סרט שעוד לא ראיתי, אני מעדיף לדעת כמה שפחות לפני שאני רואה סרט. כי זה די הורס, ובדרך כלל והופך את הסרט למאד צפוי.. אבל אם זה לא פריע לך בכייף זה סרט שמספר על שני סיפורים בעצם אחד על נער וחברה שלו (ג'ינפר קנולי המדהימה) ועל איך שהם מתמכרים לסמים ואיך שזה מתחיל בסתם לעשן ג'וינטים ומתדרדר לסמים קשים, והסיפור השני הוא על אישה שחייה לבד סבתא של הילד (או אמא ראיתי אותו ממזמן) שמתמכרת לטלויזיה ממש כמו שהילד בעצם יותר נער מתמכר לסמים, אבל הקטע של הסרט שהם עשו אותו הכי מזעזע שאפשר ככה שתזכור אותו להרבה זמן, שזה עושה אותו לסרט די טוב כי הוא מעביר את הרעיון בצורה מאד חזקה.

דווקא לפי דעתי זה אולי הסרט הכי טוב

שראיתי אי-פעם כלומר נתחיל בזה שהבמאי לא נותן למצלמה לנוח לרגע ודואג לכך שבכמעט כל סצנה שניה יש עריכה יחודית, והדוגמא הטובה ביותר לכך היא קטע שהבחור והבחורה שוכבים במיטה ובמקום לבחור בעריכה המתבקשת של מבט על מתחלף לאובר טה שולדר שכמעט כל הבמאים של הוליווד בוחרים, הבמאי של רקוויאם החליט לשבור את המסך באמצע שמסך אחד מתמקד בפרצוף של הבחורה והשני בשל הבחור שזה מתחלף בידיים של המדבר\ת על בן\בת הזוג. התוצאה לדעתי נותנת את הרגשת הקירבה האמיתית ביותר שראיתי בחיים. חוץ מזה העלילה עצמה, אם כמה שהשלד שלה לא נשמע מעניין, היא פשוט כתובה באופן גאוני. כלומר זה אחד מהסרטים המעטים שממש ריגשו אותי ושמשהו רע קרה לדמויות באמת הרגשתי רע ולא רק מעוניין. בכל מקרה כמו שאמרתי, פשוט סרט אדיר. לרוץ ולראות

ספולייר מעלי!! ספולייר מעלי!

אני יודע שזה לא בדיוק נושא הפורום והכל, אבל בכל זאת שנותנים מידע על סוף של סרט זה רק מנומס לכתוב אזהרה מתאימה

holo

New member
סליחה

פשוט אני נותן רמז שזה סרט מאוד מתוק

למעלה