שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אתם מוזמנים להעלות לשרשור הזה את המלצותיכם לחברי הפורום, לסוף השבוע - עם נימוקים!! והמלצתי בסופשבוע זה: לאחר שראיתי בסוף השבוע שעבר את בוב מולד בהופעה, הייתי אתמול בערב בהופעה של הצ'ילבה שלו, גראנט הארט. לגמרי במקרה, הנ”ל הופיע אתמול במרקורי לאונג' בניו יורק, בפני קהל חם ואוהד. ההופעה היתה מצויינת: גראנט היה במצב רוח טוב, דיבר והתבדח עם הקהל לאורך כל ההופעה. הוא ביצע בעיקר שירים מהקטלוג העשיר שלו, על פי בקשות מהקהל. מכיוון שאינם מכירים את יצירתו (אני מניחה), הייתי ממליצה לכם לשמוע את אלבומו האחרון, Good News for Modern Man ואת השירים שכתב להוסקר דו, בשנות השמונים. מדובר, לטעמי, באחד מכותבי השירים הטובים והחשובים ביותר בארה”ב אי פעם. אמן, שמגיעה לו תשומת לב גדולה בהרבה ממה שהוא מקבל.

afon

New member
סוף שבוע טוב ושקט לכולם

ההמלצה שלי moody blues- days of future past פשוט אלבום ענק, משמיעה ראשונה תפס אותי. האלבום הזה עבר ממזמן את גבול הרוק-פרוגרסיב והוא יותר על גבול הפרוגרסיב-סימפוני. חלקים שלמים של נגינה קלאסית לגמרי, כאילו נלקחה מלפני 200 שנה. אז כולם ללכת ולשמוע! אלבום אדיר! סוף שבוע טוב לכולם :)

שבת שלום

ההמלצה שלי: Porcupine Tree: The Sky Moves Sideways. רגע לפני ש-PT הפסיקה להיות פרוייקט סולו של סטיבן ווילסון והפכה להיות להקה "אמיתית" (באלבום הבא והמצוין: Signify), הוציא ווילסון את האלבום היחיד שמקשר בין PT לבין הרוק המתקדם, ואשר מושפע רבות מפינק פלויד. מומלץ ביותר.

ההמצות שלי לסופ"ש..

אני ממליץ על קולדפליי COLDPLAY להקה בריטית טובה מאוד. וגם על האתר של סטורם ת'ורגרסון (STORM THORGERSON) שעיצב הרבה מאלבומי הפלויד. אתר מושקע ויפהיפה אפשר לראות את העבודות הנפלאות והסברים ממש ממש יפה. וגם ממליץ בחום לכול הנהגים\ות לנהוג בזהירות ולשמוע גלגל"צ בדרך כי באמת הם משמיעים מוסיקה טובה. תשמרו על עצמכם; תהנו ; שבת שלום

M a R o o N e d

New member
אין לי ממש המלצה, פשוט רציתי להגיד.

שהחתימה שלך פשוט ... בלע.. לא יודע.. היא כלכך נכונה שזה מטורף..

המומלץ שלי:

soundgarden- down on the upside. אלבום רוק "סיאטלי" משהו, נותן פייט טוב ל-Pearl jam- ten,אפילו שיצא ארבע שנים אחריו, ולדעתי אפילו יותר טוב ממנו בהרבה. אני ממש מרותק לדיסק כשאני מאזין לו, ולו רק בגלל המתופף השנון שלהם, שכל הזמן מפתיע את המאזין מחדש עם תיפוף לא שגרתי ושובר קצב תמידי, עד כי נדמה לפעמים שאין קשר בין שאר הלהקה אליו. מ-ד-ה-י-ם ! אההה....כן, יש גם את שאר חברי הלהקה, שגם עושים עבודה מופלאה. אי אפשר להתעלם מכריס קורנל הצורח הבלתי נלאה, ובעל קול ייחודי להפליא שאני אישית מאוד אוהב; קים ט'אייל הוא אבי אבות הלהקה ומייסדה, שנראה כמו איש מערות אך מנגן בדיוק מופלא; ואחרון הוא לא אחר מאשר בן שפרד, הבסיסט שאין לי מה להגיד עליו. מצטער בן.

../images/Emo47.gifבמיוחד בקטע...

במיוחד בפזמון כשכריס שר And i dont like what you've got me hangin' from X4, וקים נכנס בפעם השלישית והרביעית בקול גבוה יותר. שיר מעולה! דוגמא לרוק'נ'רול משובח.

M a R o o N e d

New member
כריס הוא אחד הסולנים היותר טובים

שיש.. ובדיוק היום חשבתי על זה. אבל פרל ג'אם לוקחים בגדול.. Ten הוא אחד האלבומים היותר טובים ששמעתי. היכולות המוזיקליות שלהם פשוט אדירות ביחס לשאר להקות הגראנג' של אותה תקופה.

למעלה