שבת שלום לכולם!

כמה פסטורלי ...

חובבי טבע וטיולים ולכל אלה שנופים פסטורלים והררים עושים להם את זה, לראות עוד היום את הקליפ של Learning To Fly. חובה! ממה שהתלהבתי היו הנופים המדהימים, אביביים כל כך, נורא פסטורלים שבא לי לשים עלי תרמיל ולצאת לטייל. לטפס הר גבוה, כמו הבחור בקליפ (שדומה איכשהו לשחקן הקולנוע קיאנו ריבס), ופשוט ליהנות מהנוף, לא יותר. איזה יופי! אני לא בטוח אבל נראה לי שהנופים הם נופי דרום אמריקה האקזוטים, היעד שלי לעוד שנה וקצת. השיר עצמו הוא נפלא, השירה של גילמור פשוט אדירה למרות גילו המופלג יחסית לזמר רוק. לא ככה?!. והוא מסכם לי את החוויה של השיר והקליפ בבית האחרון של השיר: There’s no sensation to compare with this Suspended animation, a state of bliss Can’t keep my eyes from the circling skies Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I בקליפ רואים גם קטעים מסיבוב ההופעות של הדיסק DSOT. טיול נעים;

holo

New member
לא ראיתי את הקליפ נראה לי

אבל השיר בהחלט יפה

wish i was here

New member
את הקליפ אפשר לראות באתר הרשמי

של פ"פ תחת הקטגוריה Echoes...אגב אפשר לראות שם פירסומת לאלבום Animals ואת הקליפ של ארנולד ליין....נחמד לראות שמה את מייסון רייט ווטרס ובארט הצעירים משתעשעים עם בובת חלון ראווה...

holo

New member
את אלה ראיתי,

אני מת על הקליפ של ארנולד ליין ובכלל על השיר

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם! ../images/Emo16.gif

שרשור ההמלצות השבועי, בו אתם מוזמנים להמליץ על אלבומים, ספרים, סרטים, או כל דבר אחר שתחפצו. וההמלצה שלי, לאלו מכם שאינם שומרים שבת: חתונתם של צ'ארלס וקמילה, שמן הסתם תועבר בשידור ישיר בערוץ זה או אחר בטלוויזיה. שילוב של קיטש וזוהר, המאפיל על כל תכניות הריאליטי-עלק שמופקות במחוזותינו. זה הדבר האמיתי, רבותי. הכינו את הפופקורן.

israeli saiko

New member
דיסק...

The Chocolate Watch Band - 44 זה אוסף של הלהקה הזאת, האמת אני לא מכיר אותה. אבל פשוט ניכנסתי לחנות וקניתי - ואחלה מוזיקה שבעולם. הרבה מהשירים חורגים מהפסיכאדליה הנורמלית, יש הרבה כלי נגינה נעימים לאוזן. רוב הדיסק הוא על מונו ולא על סטריאו.

brotos

New member
שבת שלום.

אני עכשיו בבית לזמן של כמעט חודש, מה שאומר: יותר הצקות, יותר שטויות. שמח לחזור. באמת. הייתי רוצה להמליץ על אלבומם של המכשפות - "זמנים מוזרים"- שמלבד היותו אלבום מצויין מלודית, הוא גם מצליח לרגש באמת מבחינת המילים שלו- עניין נדיר בד"כ. מומלץ! החתימה שלי, אגב, היא מתוך אחד השירים באלבום- "קוצים של פחד". (שבת שלום).

oribarak

New member
המלצה על דיסק גדול

aqualung שרובכם בטח מכירים של להקת jethro tull זה דיסק של לשבת בבית ולשמוע...שילוב של מוסיקה אירית עם גיטרות חשמליות...אוך זה פשוט מדהים תשמעו ותתענגו...

GingerBread Man

New member
עכשיו חזרתי

ממקום שנקרא גבעת תום ותומר ליד קיבוץ נגבה, ממש קרוב לאשקלון. תום ותומר הם שני בחורים אחד מקיבוץ נגבה והשני ונווה-שלום שנפלו באסון המסוקים. הוריהם הקימו לכבודם גן ארצישראלי מדהים ביופיו. מאוד מרגש. ליד המקום עצמו יש עמוד חשמל ענקי שצבוע בכחול ועליו מצויירות 73 יונים (לזכר 73 החיילים שנפלו באסון). זו הדרך הכי יפה להנציח. מומלץ מאוד!

נשמע מקסים

אני מציעה שבשבת הבאה נאסוף המלצות מחברי הפורום לטיולים בפסח - מקומות מעניינים, מסלולים וכד'. הכינו רעיונות במהלך השבוע, לגבי מקומות שביקרתם בהם, והשאירו עליכם רושם.

itaikuskus

New member
שבת שלום

אני ממליץ על שני דיסקים שהם נקודת מפנה בחיי, אחד בתחילתם ואחד בשנים האחרונות. הראשון הוא abbey road של הביטלס שאני בטוח (ומקווה) שרובכם מכירים, האלבום הראשון איי פעם שיכולתי לקרוא לו "שלי" ולא עוד אלבום של הוריי שאני מקשקש על עטיפתו ושורט את הויניל... הבלדות של האריסון, החיספוס של לנון, הקלילות של מקרטני והפנינה (גנו של תמנון) של רינגו, יוצרים את האלבום השלם ביותר של הביטלס (אמנם לא מבחינה מוראלית, שכן הלהקה הגיעה לסופה אחריו, אך מבחינה מוסיקלית ללא ספק), ואחד האלבומים הטובים ביותר מבחינתי אם לא הטוב שבהם. אלבום שני, the ramones באלבום הנושא את שמם, ובעצם מביא לכדור הארץ את בשורת הפאנק. אידאולוגיה עוד אין שם ממש, אבל ג'וני ראמון מסביר לנו דיי בפשטות איך העסק הולך להשמע מעכשיו. המנוני סינג אלונג זולת blitzkrieg bop, שירי מיני-מחאה כמו havanna affair ושירי אהבה מתקתקים כמו i wanna be your boyfriend יוצרים להיט אחרי להיט, באחד מהאלבמים הכי טובים והכי פשוטים שיש. הרוקנרול נחשף כאן במערומיו ומשתדרג-מהר יותר,חזק יותר ופשוט מצוין. שבת שלום ושבוע טוב.

למעלה