שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

שבוע מותח עבר על כוחותינו, ושיאו עוד לפנינו. נראה, שההמלצה לסוף השבוע הזה ברורה מאליה... ובכל זאת, אתם מוזמנים להמליץ על פעילות/סרט/ספר/שיר או אלבום או כל דבר אחר שלדעתכם כדאי לאחרים לחוות - בשרשור הזה.

עוד משהו... ../images/Emo150.gif

כפי ששמתם בוודאי לב, הלינק בוורוד בראש הפורום הוחלף, וכולל עתה את תוכן ההודעה עם הפרטים על הארוע מחר והשידורים. מחר בשעות הצהריים אעלה שרשור צפיה בשידור הישיר, ואנעץ אותו. כל הצופים בבית בארוע - ואני מניחה שזה רובכם, כולל אלו שיצטרפו עם צאת השבת - מוזמנים לשרשר שם את התרשמויותיכם מהארוע בכלל, והופעתם של הפלויד בפרט.

Itai8

New member
המלצה שלי על סרט

אתמול הייתי בסרט "מדגסקר", סרט ממש מצחיק ומהנה! משחרר אותך מכל הלחצים והדברים ופשוט כיפי! ראיתי אותו כדי להרפות מהמתח וההתרגשות וסתם כדי להנות סתם המלצה כללית סרט מעולה! אני הייתי מעדיף אפילו לראות אותו היום היה יותר טוב. שבת שלום ומבורך לכולם! תהנו!

avki

New member
המלצותי (המקוריות)!

אלבום: Coldplay - A Rush Of Blood To The Head. דכאון בריטי מקאברי במיטבו. גדול, הדיסק הכי טוב של הלהקה הטובה והצעירה הזאת. סרט: שר הטבעות III\שיבת המלך - לא ממש צריך להסביר. ספר: כל הימים כולם\ לא זוכר מי - ספר הזוי מעוות וחולני על הקושי בתקופת המרד האירי בשלטון האירי איפה שהוא באיזור מלחה"מ I. ספר איטי ארוך ומייגע, שנותן תמונת מצב מעניינת ומאד עגומה על המצב אז, ועל כמה דברים בחיים האירופאים של תחילת המאה ה20.

אחלה המלצה...

קולדפליי מומלץ בחום... הקול המילים והביצוע של כריס מרטין פשוט נהדרים. לגבי המרד האירי בבריטים האם מוזכר שם על "אווזי הפרא" The Wild .Geese המחתרת האירית שנלחמה בהם! כי אם כן אני אכריח את עצמי להשיג אותו.

אחלה המלצה...

קולדפליי מומלץ בחום... הקול המילים והביצוע של כריס מרטין פשוט נהדרים. לגבי המרד האירי בבריטים האם מוזכר שם על "אווזי הפרא" The Wild .Geese המחתרת האירית שנלחמה בהם! כי אם כן אני אכריח את עצמי להשיג אותו.

NIR Y

New member
שבת שלום

יש לי המלצה על שני סרטים. פחד ותיעוב בלאס ווגס- שזה סרט שלא נמאס לי לראות וראיתי אותו עוד פעם השבוע, תאמת אני לא ממש בטוח מה אני כול כך אוהב בו, חוץ מי זה שהוא קורע מצחוק. מונטי פייטון - אני לא זוכר את השם המדויק נדמה לי "ועכשיו לא משהו אחר לגמרי", זה גאוני כמה שזה מצחיק ועוד אחרי כול כך הרבה שנים, חובה לראות.

Shakty

New member
הסרט הזה הוא בעצם אסופה של מערכונים

מתוך תוכנית הטלוויזיה שלהם - הקירקס המעופף של מונטי פייטון. זה היה משפט שג'ון קליז היה אומר בסוף מערכון

MIniMage

New member
כל ברטי מונטי פייטון שלוטים

The Holy Grail Life of Brian Meaning of Life And now for something completly different 4 סרטים נהדרים! אני הכי צחקתי באחרון למען האמת, למרות שכולם מעולים. Always look on the bright side of Death *whistling*

Life of Brian

הוא החביב עלי - סאטירה במיטבה. המעניין הוא שלא ניסו את הרעיון בארץ, דבר שלכאורה היה מתחייב: סאטירה תנ"כית היתה זוכה להצלחה גדולה, לא?

The Albatross

New member
../images/Emo45.gif

גם אני הכי מעדיף אותו. האמת היא שסאטירה דתית בארץ דווקא לא היה מצליח, לדעתי. יותר מדי אוכלוסיות רגישות...

ש"ש >>> המלצה

"איש הגשם" אחד הסרטים המעטים שהצלחתי לראות בחודשים האחרונים ולרגש בכמויות. טום קרוז מגלה שיש לו אח אוטיסט בעל חשיבה מהירה וזיכרון מעולה (שחקן גדול לא זוכר את שמו, משחק אדיר שלו פשוט מעולה) שירש את הון אביו המנוח. אני בטוח שהסרט/השחקנים היו, לפחות, מועמדים לאוסקר. תהנו.

למעלה