שבת שלום לכולם

frucht1

New member
אני מקווה שלא יכעסו עלי...

אבל אני מעוניין לפתוח את שירשור ההמלצות לשבת... היום התחלתי את היום במעבר על התקליטים שלי ונכחתי לגלות שמשום מה לא האזנתי אף פעם ל all things must pass של ג'ורג' האריסון ז"ל.... לא ידעתי מה הפסדתי כל השנים הללו....מוסיקה נעימה, שקטה, חודרת, מרגשת...חוויה ממש נעמה לשבת שקטה

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אתם מוזמנים להעלות את המלצותיכם. אני אעלה את שלי מאוחר יותר.

Pete Best

New member
Concert For George

שנה אחרי פטירתו של ג'ורג' הריסון אריק קלפטון ודהאני, הבן של ג'ורג' יזמו קונצרט הוקרה לג'ורג'... עם הרבה אומנים שעבדו איתו במהלך השנים... לקונצרט יש דיוידי ודיסק עם כמט כל המופע, והדיוידי-ההופעה שלמה... זה מדהים. קאברים נפלאים של חברים, בשביל ג'ורג'. אגב-דהאני הריסון ניגן כל ההופעה על האקוסטית.. גם מונטי פייטון הנפלאים וראווי שנקאר (נגן סיטאר) וביתו ניגנו שם. שווה כל רגע http://www.youtube.com/watch?v=u5hJWBow2HU - מונטי פייטון http://www.youtube.com/watch?v=UHgjw0QwQvE - Paul McCartney & Eric Clapton - While My Guitar Gently Weeps אין לי זמן להעלות את הקישורים כמו שצריך... שבת שלום לכולם!!

באמת לא הבנתי את הקטע הזה

שהם מסתובבים וחושפים את ישבנם הבריטי החלקלק... סוג של הומור בריטי שאף אחד לא מבין אותו חוץ מהם עצמם. מזכיר קצת את ההומור שלי, לא?

מה לא ברור פה?

איך לא קלטתם את האנלוגיה העמוקה שמסתתרת מאחורי הישבן? קודם כל...תמיד נחמד לראות ישבן זקן ומדלדל זה משעשע מעורר גיחוך וזיקפה גם יחדיו ולא צריך הרבה תירוצים לעשות זאת זה פשוט מצחיק אין צורך לחשוב יותר מידי זה פשוט תחת חוץ מזה...הםש רו על מין אוראלי על בחרוה יפת תואר שתשב על פניהם והם יחזרו לה אהבה בכך שישבו על פניה משמע יעניקו לאחד השניה אהבה אוראלית ואפילו מעט 69 בכך יביעו את אהבתם העמוקה לאחד השניה ובסוף השיר במקום להגיד תודה רבה אנחנו אוהבים אתכם לקהל הם פשוט הביעו את אהבתם לקהל גם כן באותה דרך מיוחדת של אותה בחורה יפת התואר והבחורים הזקנים עם התחת המדולדל מה לא ברור פה...

ההומור בעיקר. ../images/Emo3.gif

הומור בריטי טיפוסי משום מה לא מצחיק אותי... ישבן זקן מדלדל גורם לך לזיקפה?

frucht1

New member
מוזר שקלפטון הוא זה שאירגן את המופע

במיוחד לאחר שגנב לג'ורג' את אהובתו

הם נשארו חברים טובים

הם גם קראו לזה בצורה מסויימת...כמו שיש מוזר אין לאו החתן עם אמא של הכלה אז הם קראו לזה דיוורס אין לאו...משהו כזה ועד מונטי פייטון! אלעד ראית פעם אחד הסרטים שלהם? מדובר בהומור משובח חצר מעצורים ואפילו רק הקטע הזה.. חבורת מלצרים שנראים כאילו הם באו ממסעדה שתקוע לה מקל בתחת עם נימוסים והליכות שרים ע מין אוראלי וחושפים את ישבניהם מה מעורר זיקפה יותר מזה?

ראיתי פעם

ראיתי את Monty Python's The Meaning Of Life, אחד הדברים המצחיקים שראיתי בחיים שלי...
במיוחד אהבתי את הסצינה עם המורה שמלמד את התלמידים על סקס, ומדגים את כל הדברים שהוא מסביר על אשתו מול התלמידים תוך כדי שהם שניהם ערומים...
ללא ספק, מעורר זיקפה!
ישבנים בריטים זקנים? קצת פחות.

FunkyMonk

New member
כמה המלצות

בגלל בעיית האינטרנט שלי לא נזדמן לי להמליץ בשבועות האחרונים, ולכן אמליץ כאן על שני ספרים מדהימים. האחד, ספר מדהים, שאני בטוח שכולם שמעו עליו, אף זיכה את כותבו בפרס נובל לספרות (מוצדק מאד, יש לאמר), הינו "מאה שנים של בדידות"/גריאל גארסיה מארקס. ספר מדהים המתאר את סיפורה של משפחה ביישוב קטן בקולומביה. משעשע, כתוב בצורה נפלאה, וסוחף. ספר שכל אדם צריך לקרוא. הספר הזה כל כך מדהים, שלא רק שהוא עדיין עובר במחשבתי, אלא שאני מתגעגע לדמויות המתאורות בו. הספר השני פחות קונבנציונלי לקורא הרגיל, ספר מדע פופולרי, "המוסיקה של המספרים הראשוניים", אשר מתאר את התפתחות תורת המספרים (התורה במתמטיקה אשר "אחראית" על חקר תכונות המספרים) החל מימי גאוס ועד היום, ומדברת בפרט על המספרים הראשוניים. בתור חובב מתמטיקה לדעתי זהו ספר מדהים, וכל מי שמתעניין במתמטיקה, צריך לקרוא אותו. המלצה נוספת: Joe Jackson's Jumping-Jive. ג'ו ג'קסון בד"כ לא עושה ג'אז-סווינג שכזה, אבל הייתה לו יציאה חד פעמית. אומר לכם את האמת - אני לא מכיר אף אלבום אחר שלו. Jump-Jive הוא סגנון שהתפתח מהסווינג-ג'אז, וקשה מאד לתאר אותו. אלבום מעולה, מקפיץ, מטריף חושים, כל רגע בו תענוג. לאנשים שלא כל כך מוכרים עם הסגנון, האלבום הזה יכול לתת אלטרנטיבה מהמוסיקה הרגילה שלהם לכמה זמן. זה אלבום שיש לי איתו היסטוריה ארוכה. בגיל 8 בערך אבא שלי השמיע לי אותו לראשונה. ישר אהבתי אותו. מאז זכרתי בע"פ מילים של שירים מהאלבום ההוא. לפני כמה שבועות לקחתי את האלבום הזה קצת לעצמי, לשמוע אותו שוב, אחרי שלא שמעתי אותו כמה שנים טובות. אני אמנם מאד אוהב אותו, אך רק בתור יציאה חד פעמית, כי רוב הסגנון הזה די חוזר על עצמו. (גם האלבום הזה, חוזר על הרבה דברים שאחרים כבר עשו בסגנון)

flowerboy69

New member
החדש של ניל יאנג-filmore east live

מדובר בראשון מתוך סדרת אלבומים של הקלטות חיות מהופעות של יאנג במהלך הקריירה שלו. כאן מדובר בהקלטה מ1970 מתוך 2 לילות בפילמור.מיוחד פה שההקלטה כוללת את ההרכב המקורי של crazy horse יחד עם 2 חברי הלהקה שמתו מסמים זמן קצר אחר כך.האלבום כולל שירים מוכרים למי שעקב ומכיר את יאנג מראשית דרכו ובינהם "בוקרת בחול" "כולם יודעים שזהו שום מקום" ו"למעת בנהר". האלבום ייצא בשתי גרסאות-דיסק רגיל ודיסק עם דיוידי. מאוד מומלץ לאוהבי יאנג הישן והטוב...

Anuerysm

New member
בן אדם, הקפצת לי את הלב

כבר חשבתי שהוא הוציא אלבום סטודיו חדש כי לא ראיתי את הלייב

flowerboy69

New member
הרי רק עכשיו הוא הוציא את

living with war ומוציא אותו בגרסה חדשה.יש גבול...

flowerboy69

New member
אכן

ומעטים יוכלו לאמר שיש להם את כולם-ולי יש...:)גם כמה נפלאים שלא יצאו בדיסקים אבל לא צריך להגזים.הוא מוציא כל שנה דיסק ולפעמים גם אלבום חי או דיוידי או משהו.

למעלה