שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

שמעתם אלבום טוב? ראיתם הופעה מדליקה? קראתם ספר שלא יכולתם להניח אותו בצד? ספרו לנו. ונא לא לנצל את השרשור למטרות אחרות. וההמלצות שלי להשבוע: להקה אמריקאית מרתקת, בשם ה-Citizens. כאן בהופעה בביצוע שירם "קליידוסקופ". זמרת שנויה במחלוקת, יש האומרים שהיא התקווה הגדולה של הפולק הבריטי העכשווי, אחרים לא יכולים לסבול את קולה. תחליטו בעצמכם: ג'ואנה ניוסום, The Sprout and the Bean. ג'ון קייל, מבצע את שירו הנפלא Dying on the Vine במועדון הפרדיסו באמסטרדם בשנת 1998, כשהוא מלווה בתזמורת סימפונית. בחורה יהודיה מצפון לונדון שחושבת שהיא שחורה, ומהגטו: איימי וויינהואס ו-Rehab. http://www.youtube.com/watch?v=LD5sahXoj0U תגובות? תלונות? הגיגים? כולם יתקבלו בברכה.

Murmur

אלבומם הבכורה של להקת REM שיצא בשנת 1983. חברי הלהקה הכירו באוניברסיטת ג'ורג'יה ושם נולדה הלהקה, כשהיו הלהקה המועדפת על הסטודנטים בארה"ב. REM בשנותיה הראשונות היו דוגמה קלאסית של להקת רוק שנסעה להופעות המקומיות והקטנות שעשו עם רכב מסחרי. מייק מילס הבסיסט, שהיה המוסיקאי המנוסה ביותר מבין הארבעה, היה אחראי על הפן המוסיקלי ואילו מייקל סטיפס כתב את המילים המסתוריות והעמוקות. השיר הראשון באלבום הוא גם סינגל הראשון שלהם Radio Free Europe, שעדיין אחד הפיבוריטים אצל אוהדי הלהקה. http://youtube.com/watch?v=KA57Pafq_NU - ההופעה הראשונה עם השיר בטלוויזיה כשלסטייפ היו עוד כמה שערות על הראש. השיר Talk about the passion האהוב עליי באלבום. עטיפת האלבום היא סוג צמח בשם kudzu vine, סוג גפן מטפסת שמוצאה מסין ויפן (בארה"ב משמשת לייצור מזון לבהמות, סיבים וכאמצעי למניעת סחף והחלדה) שמכסה את האדמה והעצים. אלבום נפלא... סופשבוע נעים שיהיה לכולם!

flowerboy69

New member
אריק ברמן-יום חדש נפלא

רק לאחרונה התחלתי לשמוע רדיו כל בוקר בדרך לעבודה ולפני כמה ימים גיליתי את הזמר והשיר הזה.אלבומו הראשון ייצא עכשיו והשיר הזה הוא אחד היפים והמרגשים ששמעתי במוזיקה המקומית מזה הרבה זמן.ממש מתאר סיפור שחיים ככ הרבה אנשים.מאוד ממליץ.

oneman2

New member
../images/Emo31.gif

משום מה חשבתי בהתחלה שהוא מירי מסיקה.

oneman2

New member
שלדעתי הוא נשמע כמו מירי מסיקה

שזה לא טוב במיוחד (לדעתי)

RoieL

New member
אני לא אהבתי

הוא בכוונה מנסה לצאת פרובוקטיבי כדי שיתעורר בו עניין ציבורי. גימיק פשוט.

flowerboy69

New member
לא חושב כך

למה כשאדם אומר אמת תמיד מנסים להראות כאילו הוא ליצן ומחפש יחס?אני חושב שיש הרבה מציאות שהרבה אנשים מסרבים להכיר בה ויש אנשים שמדברים עליה ובמקרה הזה שרים עליה וזה חשוב להתיחס טיפה ברצינות כי דווקא מזה אפשר ללמוד הרבה.ממה שראיתי הוא קולע בול במילים חזקות וישירות בדברים מאוד אמיתיים שהם היום יום שמסביבנו.אפשר להסכים ואפשר שלא אבל לא כדאי להתעלם או לזלזל.

afon

New member
שיעמום קונפורמיסטי

שלוקח דקה ורבע מהחיים השטחיים של בן 26 מתוסכל ניהליסט, ומנסה ליצור עליהם גימיק של אמיתיות.

wish i was here

New member
RHCP-Stadium Arcadium

אלבום ענק....בלי שום ספק שקניתי לפני שבוע וחצי....ג'ון פרושיאנטה שהוא ללא ספק הגיטריסט האהוב עלי,מציג גם יכולות לצד סאונד מדהים וקטעים מצויינים...חברי הלהקה האחרים גם כן מבריקים לא פחות....וכל זה יוצר אלבום מושלם שבלתי אפשרי לא לאהוב. כמה שירים מומלצים:dani california,snow,charlie,stadium arcadium,hump de bump,she's only 18,torture me,especially in michigan,desecration smile,tell me baby,21st century,she looks to me,readymade,make you feel better,we believe וכל אחד גם יכול פי הטעם שלו להוסיף או להוריד מהרשימה הזו....אלבום שהולך להיות קלאסיקה.

avki

New member
../images/Emo45.gif אכן אלבום מצויין, אם כי לדעתי

לא מתקרב לרמה של שאר האלבומים. למרות שהוא יותר טוב מBy The Way ואפילו מUplift Mofo, אבל כל השאר יותר טובים ממנו.

The Walrus

New member
אני אוהב אותם, אבל

סך הכל אחלה להקה ואחלה דיסק, אבל עם כל הכבוד לפרושיאנטה,הוא לא מתקרב לרמה של הגדולים באמת... אתה באמת משווה אותו לפייג'? לקלפטון? לגילמור? להנדריקס? לSRV? באמת...

wish i was here

New member
כן באמת

אני לא משוה אותו להם כי לדעתי הוא יותר טוב.כן. הוא מנגן סגנון שאני יותר אוהב והנגינה שלו יותר יפה לטעמי...זה סובייקטיבי לחלוטין ואני בהחלט מחשיב אותו לגיטריסט הטוב ביותר.

jony543

New member
דבר אחד אתה יכול להגיד עליו

שהוא לא כמו רוב הגיטריסיטים שפועלים עכשיו. יש לו סגנון מאוד מיוחד. אז הוא בולט זה כבר משהו. את זה אפשר להגיד גם על גילמור הנדריקס והחברה הגדולים... בקשר לאם הוא טוב, זה כבר אישי. לדעתי הוא גיטריסט מצויין ומאוד אנדרייטד. מה שכן, היו לו תקופות יותר טובות בעבר. הוא גם שר יפה [בעיקר עושה קולות ליווי אבל אם זכור לי יש כמה שירים שהוא הסולן בהם] לדוגמא הסינגל החדש של הלהקה: http://www.youtube.com/watch?v=k9xCCjL1RZE תנסה לנגן את הריף הזה ולשיר כמו שהוא עושה שם...

holo

New member
"בוראט" הסרט

אני לא יודע למה נזכרתי רק עכשיו להמליץ עליו, כי ראיתי אותו לפני יותר מחודש. בכל מקרה, זה אחד הסרטים הכי מצחיקים שיצא לי לראות, וללא ספק הסרט המצחיק של השנה. הסרט מבוסס על הדמות "בוראט" מהתוכנית של עלי ג'י, שאחריה אני לא ממש עוקב. בוראט הוא כתב קזחסטני שיוצא מעיירתו הלא מפותחת "קוזק" שבקזחסטן אל המעצמה הכי גדולה בעולם, ארה"ב, כדי ללמוד שיעור בשביל קזחסטן. תוך שהוא מטייל ברחבי ארה"ב הוא פוגש באנשים שונים ומגוונים ובכל מפגש הוא גורם למבוכה רבה לצד השני, כשלמעשה דמותו היא תמימה ומבחינתה היא לא עושה זאת בכוונה. מפגש התרבויות הקיצוני הזה, יוצר פצצת אנרגיה טעונה, וגורר סיטואציות קורעות מצחוק. ההומור הגס וחסר המעצורים של סשה ברון כהן מוכיח את עצמו גם כיעיל והוא חושף בסרט הזה בצורה גאונית את כל הגזענות והאטישמיות של האמריקאים, בעוד שארה"ב אמורה להחשב כביכול למדינה נהורה ומפותחת. פשוט לראות ולהקרע מצחוק בלי להפסיק!

למעלה