שבת שלום לכולם

../images/Emo16.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo16.gif

אתם מוזמנים להעלות המלצות לחברי הפורום, על אלבום ששמעתם, אמן שראיתם, ספר שקראתם, או כל עניין אמנותי אחר. בהמשך הערב - לאחר שאחזור מחובותיי המשפחתיות - אמשיך את מה שהתחלתי משבוע שעבר עם הסטונס. בינתיים, המלצה על סרט: בהוט משדרים בימים אלו בשידורים חוזרים את הסרט "לגעת באינסוף" (touching the void). צפיתי בו במקרה אתמול, והיום בשידור החוזר, בכוונה. מדובר בסרט דוקומנטרי בריטי מדהים, שזכה בלא מעט פרסים, ובצדק. הסרט מספר, דרך ראיונות אחד-על-אחד ושיחזורים, את סיפורם של שני מטפסי הרים בריטיים, סיימון ייטס וג'ו מקדונלד, שהעפילו לפסקת הסיולה גרנדה בפרו, בשנת 1985. השניים הגיעו לפסגה, אך נתקלו בקשיים בדרכם בחזרה למטה. תנאי השטח הם קשים במיוחד שם, וכל פציעה - גם כזו שנראית בעינינו זניחה, היא גזר דין מוות למטפס. מקדונלד אכן נפצע בעת הירידה, ושבר את רגלו. כאן אין אמבולנסים וצוותי חילוץ. גורלו, לכאורה, נחרץ. ייטס מנסה לסייע לו, אך ברגע מסויים מחליט לחתוך את החבל שמחזיק את מקדונלד בחיים, פשוטו כמשמעו, ולהמשיך לבד. מה קרה בהמשך, את זה אני משאירה לכם לראות. די אם אומר שזה סרט מדהים, מותח, מרגש, שמציב את כל אחד מאיתנו שם, יחד עם המספרים, חווים יחד אתם את הדילמות הקורעות לב, את המפגש הבלתי אמצעי עם המוות, האומץ, החולשה ומציאת כוחות בלתי-אנושיים, ברגעים הכי בלתי אפשריים. הסרט פשוט ישאיר אתכם פעורי-פה.

אוף, טעיתי בשם

שמו של המטפס הוא ג'ו סימפסון. מקדולנד הוא שמו של הבמאי.

dogster

New member
המלצה קטנה

לפני כמה ימים נתקלתי במקרה בפרסומת להופעה של דה מישן, שמגיעים לארץ ביוני, ומהמעט שנכתב השתכנעתי לנסות והאמת היא שהופתעתי לטובה ואני מתכנן ללכת למרות שהכרטיס יקר יחסית. אז לאלו מכם שעדיין לא מכירים, שווה לנסות, ולאלו שכן, יהיה נחמד אם תמליצו על שירים שאולי יעניינו, תוסיפו קצת או תספרו איך הם בהופעות כי כמעט ולא מצאתי וידאו מהתקופה האחרונה שלהם ברשת... הנה ציטוט מהכתבה שהופיעה ב"לילה": "לאחר שהופיעו פעמיים כלהקה מובילה על הבמה המרכזית בפסטיבל רידינג, מפסטיבלי הרוק החשובים בעולם ואחרי שבונו ולהקת ה- Cure יצאו איתם לסיבוב הופעות משותף, מגיעים חברי להקת The Mission לראשונה לישראל. The Mission הוקמה באמצע שנות השמונים ע"י שני פליטי אגדה אחרת, להקת The Sisters of Mercy, קרייג אדאמס וויין האסי, יצרה לעצמה שם איכותי וצברה מעריצים רבים בסצינה האלטרנטיבית של בריטניה. היא הוציאה שני סינגלים שכבשו את המקום הראשון במצעדי האינדי בבריטניה. בשנת 86' הם הוציאו את אלבום הבכורה שלהם God’s Own Medicine, ששוב העמיד אותם בצמרת מצעדי הסינגלים בבריטניה. אלבומם השני, Children, הופק ע"י ג'ון פול ג'ונס, בסיסט להקת לד זפלין והגיע למקום השני במצעד המכירות הבריטי, בעיקר בזכות הלהיט "Tower Of Strength”. במהלך שמונה השנים הבאות הוציאה הלהקה שישה אלבומים נוספים וייצרה כמות עצומה של להיטים. בין נכסי צאן הברזל שלה, שגם הגיעו לארץ כמובן, עולים Butterfly On A Wheel, Love Me To Death, Wasteland ועוד."

אוףף למה פה בארץ אין כאלה

הרבה אנשים שמנגנים את גילמור ברמה כזאת גבוהה??? הייתי מת לעשות קצת קאברים לפינק פלוייד...

FunkyMonk

New member
אני וחבר שלי עושים את פיגס =)

רק התחלנו, אבל אנחנו מתכננים לעשות את זה מושקע. ^_^

The Walrus

New member
למרות שגם שלך סבבה

אהבתי את GGITS. מעניין לשמוע את זה כסולו גיטרה...

floydian

New member
אפשר למצוא ביוטיוב

יש GGITS של אותו בחור מההודעה הראשונה ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=3AB9xT240oE בבקשה

The Walrus

New member
כן לזה התכוונתי...

ראיתי את זה ואמרתי שאהבתי... תודה בכל זאת
.

FunkyMonk

New member
לא מבין מה אתם מתלהבים

הטכניקה שלו שואפת לאפס, הטאץ' שלו חובבני... הוא לא שומר על קצב.. הוא מנגן מלוכלך, הוא לא מסדר תסאונד כמו שצריך (כמה דיסטורשיין בסולו של CN??)... הוא הרבה פעמים מתבלבל. קיצר, לא מלהיב, אני מכיר כמה שמנגנים את זה הרבה יותר טוב ממנו.

rozgil

New member
המלצה לשבת-ערוץ 8-שעה:18:55

סרט לילה . בשנת 1977 המיר קט סטיבנס,הזמר הבריטי המפורסם,את דתו לאיסלם,ואימץ את השם יוסוף אסלאם. זהו סיפורו מאז צאת אלבומו הראשון לאחר שתיקה של שלושים שנים. קט סטיבנס שר אסלאם - ערוץ 8 - הערב 18:55 תהנו לכם - צפיה מהנה .

Jason2

New member
משהו קטן שגיליתי

צפיתי היום בדיוידי של P.U.L.S.E ולהפתעתי גיליתי שהם מנגנים טיפה מהפתיח של הסדרה Doctor Who בקטע One Of These Days. לא יודע אם זה מכוון או מקרי אך כצופה די נלהב של הסדרה זה היה מאוד נחמד פתאום לשמוע את זה.

למעלה