שבת שלום

MiToOsH

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo104.gif

בגלל שפעם אחרונה שבדקתי, היה היום יום שישי.. אז תרשמו איך היה לכם השבוע
השבוע שלי:
היה לי מבחן בביולוגיה, הלך לי חרא אבל בקטנה, לא כזה אכפת לי
גיליתי שבשבוע הבא ה-י-ה-ו-ד-י-ם מופיעים בבצפר שלי
הכרתי קצת יותר לעומק אחד שלומד איתי אנגלית כבר מתחילת י' ופשוט אף פעם לא דיברנו יותר מדי, והוא פשוט אחלה
אבא שלי חזר מחו"ל אחרי שלא ראיתי אותו כבר כמעט חודשיים (
)
היה לי טיול שנתי
במדבר יהודה. היה פשוט מעולה
, ואין לי קול בכלל בכלל בכלל
הבטחתי לעצמי כמות נחמדה של כסף שאני אקבל עוד 30 שנה (התערבתי עם ידיד שלי ואני הולכת לנצח
)
יש היום יומולדת לחברה שלי ולידיד שלי אז אני הולכת לחגוג
והיהודים בבצפר שלי בשבוע הבא
(כן כן אמרתי כבר, אבל זה פאקינג מרגש
)

../images/Emo16.gif שבת שלום../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo168.gif

שבת שלום לכם אנשושיםםםם
אוק יי.., אז השבוע שלי היה פחות או יותר כמו של שבוע חוץ מזה שהיו לי כמעט כל יום ימי עבודה בצופים ועכשיו כל הידיים שלי חתוכות... ו.... הייתי גם בסמינר עמיתים נגד סמים וזה היה מזה מגניב..., אבל זה פתח לי משהו גם.., זהו.

אובלינה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo184.gifשבת שלום../images/Emo70.gif../images/Emo184.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

ממ.. קודם כל שבת שלום לכל האנשושים
השבוע שלי היה נחמד מאוד, חוץ מיום ראשון שלא היה משו אבל חפיף, ו....זהו.
חח.. מעניינת אני.. אבל ת'אמת, זה היה שבוע דיי משעמם. לא היה אקשן, לא הפסדתם הרבה. ^_^

212girl

New member
../images/Emo13.gifשבת שלום../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif

אחרי שבוע שהיא נעלמה, מצאנו את החתולה הפושית..
מסתבר שהיא נכנסה לבית של השכנים והסתתרה במרתף שבוע שלם, בלי אוכל ומים
. בבית מסתובב שם כל הזמן כלב..והיא בטח פחדה מוות.. בסוף גילינו שהיא שם..ועכשיו היא שוב..איתנו

../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo110.gif

זה היה אחד השבועות הגרועים ביותר בחיי, אם לא הגרוע ביותר לא מאחלת לאף אחד מחר הופעה של היהודים נקווה שיהיה טוב

כי.... ../images/Emo168.gif

אוף.., אני לא יודע.., אני נורא רוצה... וגם יש לי מחר מבחן.., אבל לא אכפת ךי מהמבחן ... אוף בקיצור אני אדיוט...

נו מה הבעיה? ../images/Emo110.gif

גם לי יש מחר מבחן והוא ע-נ-ק! בהסטוריה על מלאמלאמלא חומר מעפן אין לך מושג בכלל עד כמה ואני הולכת בכ"ז
כי.. דבר ראשון, בשביל מה יש חברים?
ודבר שני, בשביל מה הומצא הדבר הנקרא שליפים? שששששש אל תעשה שליפים איי אני מדרדרת אנשים חחחח
קיצר, לא נורא, מבחנים יש כל יום! הופעה לא

ShadowiT

New member
כנ"ל גם אני הייתי אמורה ללכת..

ומסתבר שיכולתי להשיג כרטיס ב70 שקל, אבל יש לי מבחן בלשון מחר, והשנה יש בגרות... אז ויתרתי
.

jingle bell

New member
freaky friday ../images/Emo122.gif

אז ככה השבוע שלי היה... # יום ראשון הלכתי אל ידיד שלא ראיתי שניםםםם(דיכאון) #יום שני טיול שדה עם המורה לשל"ח ובייביסיטר כל אחר הצהריים(עצבני) #יום שלישי 100 בבוחן באנגלית-דיקדוק,שעתיים פיזיקה-שיגעון ולמדתי למבחן שהתבטל במורשת(מאוחר) #יום רביעי סיימתי ללמוד ב11 אחרי שקיבלתי 100 בבוחן בערבית הלכתי לבצפר של חברות שלי והתנחלתי שם קליל ואז אחרי הצהריים פעולה ארוכה ומצחיקה בצופים אבל כבר אין לי כוח לעמוד על הרגליים יום ארוך מדיי(לא נגמר) #יום חמישי התחלתי בעשר וב 11 הלכנו להצגה ממש מצחיקה והתפרענו והיה כיף ושוב עשיתי בייביסיטר והפעם התינוק ששמרתי עליו שיחק עם אחיינית של חברה שלי והם התנשקו כמו תינוקות חמודים והיה ממש מצחיק וכיף(מצב רוח חופשי כי כבר סוף השבוע ומחר יום שישי) #היוווום יום שישי- 3 שעות חופשיות בבצפר אחר כך שוב ביביסיטר ואז שיעור מתמטיקה מבדר עם המורה היקר... ואז בויאקההה עם אחותי הקטנה חחחח היה צחוקים(יום שישי את יודעת... או אה!!) ולסיכום: יום ראשון דיכאון...יום שני עצבני... יום שלישי מאוחר... רביעי לא נגמר... וביום חמישי...מצב רוח חופשי... זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי יום שישי את יודעת או אהההההה יש בעיר מסיבה(אבל פה זה אשדוד אין פה מסיבות)

שבת בת לכוולם!../images/Emo121.gif

אז..היה לי שבוע דיי נחמד..
יום ראשון-היה יום ממש כייפי! גיליתי שאני מכורה לספרים, במיוחד לספרי אהבות..
וכל הדברים האלה שקורים כשזוג אוהב...
יום שני-בביצפר הי פסיידר.., בערב אבא שלי החליט שהוא פתאום צריך לדבר איתי..שיחה בין אב לבת..
אז בקיצור הוא עשה לי ראיון--> יש לך חבר? את אוהבת מישו? בשביל את מתלבשת יפה ועוד..היה מביך!
יום שלישי-המורה לפיזיקה הודיעה לי שקיבלתי נכשל במבחן!
, והיה יום דיי מעצבן..
יום רביעי-עשיתי ת'מבחן בתנ"ך והעתקתי מהרבה ילדים..נכשל-בטוח אין לי!
, ודיברתי עם המורה ה-ח-ר-מ-נ-י-ת
לתנ"ך, והיה כ"כ מצחיק!
יום חמישי-הודיעו לנו שהחטיבה שלנו מבצעת את התרגיל הביטחוני הארצי, יורידו ילדים מהגג של החטיבה במנופים, ויביימו שרפות בחטיבה, הלואי שהחטיבה תשרף באמת! חי חי חי!
, וכמה אנשים ממשרד החינוך באו להרצות לנו. וכל היום התכוננתי למבחן במתמטיקה!
.
יום שישי-המבחן במתמטיקה היה, ונראה לי שקיבלתי 95 בערך!
, וזה היה יום דיי כייפי! ובערב הלכתי לחברה, עשינו שם מסי2ה
השתוללנו! ו..חזרתי ב-3 בלילה הבייתה והייתי גמורה!
ו..זהו!

DrKasperrrr

New member
הא..ו..../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

יש הופעה של היהודים בבצפר של אלמוג (החדש הזה) ביום של היומולדת שלי ואין סיכוי שיכניסו אותנו, זונות.

nomchu

New member
שבת שלום ../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

השבוע שלי?
יום ראשון - היה יום חביב, נראה לי. נזכרתי להתכונן בלילה למבחן בהיסטוריה
הייתי ממש עייפה.
יום שני - גם כן יום חביב. המבחן בהיסטוריה היה טוב... חפרתי כהוגן
יום שלישי - היה יום ממש נחמד בבצפררר! ואחה"צ יצאנו להתרים לאקי"ם וגם כן היה כייייף
יום רביעי - היה מממממש כיף בבצפר. בשיעור תקשורת היא קצת דיברה איתנו ואחר כך ניקינו ת'שולחנות בכיתה. יה, רייט
כרגיל יום רביעי יום לחווווץ, וגם הייתי צריכה להתכונן לספרות. חחחחחח היה מצחיק עם המחברת, אבל זה סיפור אחר
יום חמישי - המבחן בספרות הלך מצויייין! גם פה חפרתי
והיה לי מלאאא זמן פנוי עד הערב, והייתי בבית, ונחתי וזה. זה תמיד טוב
יום שישי - בסוף לא יצאנו
אבל היה יום נחמד מאוד. והיינו אמורות (שתי חברות ואני
) ללכת לפגוש מישו מרעננה במשחק שלו - אבל זה לא קרה

שבוע ארוך ומעצבן!!../images/Emo163.gif

קודם כל שבת שלום לכולם... ונתחיל.. יום ראשון באתי לבית הספר עם כאבי גרון אבל היה נחמד... באתי הביתה והיה לי שיעור מ"מ... יום שני היה בערך כמו יום ראשון רק רק שביום שני למדתי לקחת כדוים(בפעם הראשנה בחיי..) יום שלישי התחלי ב10 והיה לי שיעור ביולוגיה..היה ממש מצחיק.. סיימתי ב-13:30 במקום ב15:15 איזה יופייייי.. אחרי זה הלכנו להתרמות.. לכל השכבה שלנו נתנו את אותו רחוב.. ואיפה שהתרמנו זה אזור שבעצם צריכים להתרים לו.. ובתוך 4 שעות של ללכת הרבה התרמו רק 50 שקל..עעעעעעצצצצצצצצוווווווווווובבבבבב..:( יום רביעי..היה נחמד.. כיסוף באה לבית הספר שלנו וקרענו לה את הצורה בחיבוקים ונשיקות...וכולם שמחו..אבל אני הייתי טיפה עצובה (למרות שכיסוף באה..) בגלל אנשים חשובים שלא באו לבית הספר באותו יום(אהמ אהמ..) יום חמישי סוף סוף מי שרציתי באו לבית הספר...והיה שמח בבית הספר והיה נחמדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד... וכיייייפייי ועדיין לא הרגתי טוב...אבל היה נחמד... יום שישייייייי... היום הכי חשוב בשבוע.. באתי לבית הספר והיה לי שעתיים חופשיות.. אחרי זה ביטלו לי שיעור אחרון..הלכתי הביתה (לא היה של"ח יוהווווווו) אחרי זה הלכתי עם חברות לקניון כי בית הספר קרוב לקניון.. ואז......... חזרתי הביתה ארזתי תיק ונסעתי עם אמא ואחי לסבא וסבתא בערד... בדרך עצרנו צומת שוקת(למי שמכיר)וכמובן...אני והמנהג לשתות קפוצ'ינו ביום שישי.. אז... פשוט עצרנו לכמה דקות ושתיתי קפוצ'ינו... היה נחמד.. אחרי זה התבכיינתי לאמא שלי שאני רוצה לדימונה.... ובהתחלה היא הייתה די חיובית.. אבל בגלל שהיא נזכרה שיש ישוב ערבי קיצוני בדרך היא אמרה שהיא לא מוכנה לקחת אותי :( ואז נעשתי עצובה..... וערד עיר משעממת..:((((( אבל חזרתי הביתה ואני מרגישה יותר טוב (לא משעמם לי יוהווווו) קיצר הלכתי להכין דברים לקראת הפעולה.... ויש שירה בציבור שבטית והכסף שאנחנו מקבלים אנחנו תורמים.... זה בקניון אצלנו בעיר) אז יאללה זזתיי.. ולגבי מפגש פורום לא נוראה לי שאני באה.. מיום ראשון עד שבת יש לי שבוע מפוצץ דברים ו...חנוכידה..!!! אז ביי לכםםםםםםם...

Holy Cow4

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

השבוע שלי: * הייתי חולה, ואני עדיין חולה, ובכל זאת הלכתי לביצפר. * עליתי לארבע יחידות במתמטיקה! אני מה זה דאגתי והייתי לחוצה וחשבתי שאני בכלל לא אעלה ובסוף כן, ואני אשכרה התחלתי... לבכות! ושתי חברות שלי שהיו איתי באותו זמן התחילו לחבק אותי ואמרו "איזו חמודה" וכל זה וזה לא מנע מהדמעות לזלוג והן פשוט מאוד זלגו וזלגו ולא יכולתי לעצור אותן. אני פשוט עבדתי נורא קשה לזה... למי שתהה "פאק, למה היא בוכה?" אז, אההההה... הידד היאח, הא?! ויום שישי ראיתי סרט עם שתי חברות שלי, "אדי מרפי בגסויות" - "Eddie, What have you done for me lately?" - ואכלתי פיצה - יאממממ - וראיתי קצת ג'אק אסס... וזהו

ג ו א ט ה

New member
השבוע שלי! ייאיי...

ממ.. אז ככה היה לנו בוחן באנגלית על ככלל הזמנים.. פאק יש המון.. וקיבלתי 80 והיא אמרה שמי שקיבל מעל 80 זה מעולה.. חח אני גבולית... וו... חוץ מזה היו לנו 3 פעולות בצופים השבוע והיה ממש נחמד.. מממ בכלל כל השבוע אני מטיילת באשדוד והרגליים שלי עייפות.. מסכנונת.. אשדוד עיר גדולה! מממ... ועכשיו חזרתי מערב התרמה בקניון לב אשדוד ואנשים התעלמו מאיתנו.. שלום אנחנו מתרימים ל... "תרמנו!" או שיותר גרוע לא עונים וממשיכים ללכת!.. או שעוד יותר גרוע אומרים: אין לי כסף תופחים על הכיסים ואז אנחנו שומעים מרשרשים כאלה.. בעע רעים... מממ.. ויום שישי הייתה התנחלות נחמדת אצל זוהריקה שלי והיה חביב ואפילו חביב פלוס!... חחח אבל נגמר די מוקדם...

jingle bell

New member
רותם ועדי יפות!! ../images/Emo6.gif

אם אתן כלכך מתרגשות מבואי לבית ספרכן אני צריכה לבוא לעיתים יותר קרובות הקטע הוא שהשומר שלכם ממש מצחיק ואני עובדת עליו ומשגעת אותו ואתן יודעות מה אמרתי לו כדי להיכנס?? לא!!... אז בואו ואני אספר לכם על זה... אמרתי לו : "שמע מותק זה או שאתה נותן לי להיכנס או שאני יוצאת פנימה" ובעצם זה אותו הדבר רק במילים אחרות(נכון חכם מצדי??) ורותם בקשר לרצון העז שלך לסוע לדימונה(עז חחחחח כמו כבש...מההה מההה מההה) אין מה לעשות כשמתכוונים לסוע לחוץ לארץ לפעמים בגבול יש מדינות עויינות... נכון הוכמן??

למעלה