שבת שלום

Just Adi

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif../images/Emo80.gif

אז איך עבר עליי השבוע? יום ראשון שני היה פאנן כי ההורים שלי עוד היו בחו"ל וגיליתי שיש לי נרגילה
ואז יום שני בלילה הם חזרו וקנו לי כמה דברים חביבים (בושם שרציתי, חולצה סוודר וצעיף), יום רביעי היה לי ולחבר שלי חודש... היינו באיזו גינה והוא הביא שמיכה נרות וקטורת... יום למחרת נפרדתי ממנו
, אתמול היה לי יום מעולה (חוץ מזה שאמרו לי שהוא היה ממש ממש עצוב) הייתי אחר הצהריים אצל ידיד והיה ממש כיף איתו ובערב יצאתי ובהתחלה הייתי עם כמה חברות בקניון (בינהן פושי) ובלה בלה ואז הייתה לי שיחת נפש חזקה עם מישהו שעד עכשיו היה ידיד של שיחות קלילות כאלה וממש נפתחתי אליו, ואז הלכנו קנינו טבק גחלים (טבק מלון רווווולז) והתיישבנו אני ועוד 4 ידידים באמצע כיכר בכביש ועישנו בפאנן, אחרי זה חזרתי הביתה והערב נגמר בצורה מושלמת: השלמתי בין החברה הכי טובה שלי ובין ידיד שלי שפעם היו הידידים הכי טובים ורבו בחופש ומאז לא חזרו להיות ידידים ממש.... וסוף סוף הצלחתי להשלים בינהם
אז עם קראתם את זה קבלו ח"ח וספרו איך היה השבוע שלכם

ג ו א ט ה

New member
השבוע שלי היה קצת פחות מעניין...

טוף יום ראשון הביאו לי ת'מחשב החדש ואבא שלי חייב שדברים חשמליים יהיו מהאיכות הכי טובה אז.. יופי טופי אחלה בחלה בשבילי... (הוא קנה לי מסך פלזמה וסאב וופר לפנים...).. יום שני היה לי מבחן בתנ"ך ו. הלך די פסדר למרות שלא הכי למדתי... יום שלישי הייתי בפעולה בצופים! היה פאן אבל היה לי רצת רגשות אשמה כי עשינו למדריכים את המוות ואחרי זה המדריכה שלי משנה שעברה שאני בקשר טוף איתה סיפרה לי שהם משקיעים איזה 5 שעות בפעולה ואז הם לא מצליחים להעביר ותה והתבאסתי... אה וגם היה בוחן פתע בהיסטוריה.. הלילה של יום שלישי התחלתי ללמוד למבחן באזרחות- (ביום רביעי) למדתי 2 פרקים בחפיף וסגרתי את הכל ואחרי זה נזכרתי שהיה לי עוד איזה 7 פרקים ללמוד אז במסחן לא הלך לי משו.... ו... יום חמישי הייתה כמעט התנחלות אצלי בבית והיה ממש נחמד ויום שיש את יודעת יש בעיר מסיבה!... אבל היה די משעמם ביום שישי... ויום שבת שברתי שיא וקמתי מוקשגם בבוקר! (12) ואני מאושרת... אה... ו... שאלה.. השנה אני יוצאת לטיול ים אל ים (בצופים) והפחידו אותי עי אמרו שהולכים 12 שעות ביום וכאלה... ספרו חוויות מי שהיה טוף?..

fushi e

New member
השבוע שלי..../images/Emo95.gif

קודם כל שבת שלום.. אממ אני לא זוכרת מה היה השבוע:] כנראה לא משהו מעניין מדי

Just Adi

New member
מק../images/Emo78.gifאנשים שתפו פעולה../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif

במיוחד כשאני סופסוף פותחת את השירשור

שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

השבוע שלי היה דיי משעמם.., היה לי ביום חמישי מבחן במטמתיקה ובוא נגיד שהוא לא היה קל.., וכל השבוע לרוב התכוננתי אליו...

למעלה