שבת שלום!

טומי*

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום! ../images/Emo16.gif

סוף שבוע שקט ומהנה לכל החברות/ים!

kropacsek

New member
אכן, שבת שלום../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif

קרן משם

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo140.gif

מקווה שהכל בסדר איתכם ואצלכם... מזג האויר אצלנו זה משהו לא מהעולם הזה...כל כך לא יציב. לאחר שבועות של
וחום מדהים חשבנו שהקיץ הקדים והכל טוב ויפה...הגיעו כעת ימים קרים וקרירים ורוחות וגשמים
, אי אפשר לצפות מה יהיה מחר. בכולופן רוב הושבים התחילו לבלות את סופיהשבוע בבית הקיץ -כמובן גמנחנו:), לא משנה איזה בית קיץ זה אם גדול או פיצפון או על הבלטון וגם אם לא העיקר שיוצאים מאוירת הבית "הרגיל" ששוהים בו כל השבוע ומנתקים את עצמנו מהיום יום-ההרגשה נפלאה! בשונה לסופשבוע שלוקחים בישראל בד"כ בית הקיץ זה על בסיס קבוע ושבועי (לפי החלטתנו) וזה מה שמדהים בזה...אפשר וכדאי להתרגל לזה. בכולופן רציתי בין לבין לספר לכם כמה לדעתי נושא הבריאות לא מפותח בהונגריה-ואני לתומי חשבתי שתקופת האבן חלפה מזמן! השבועי שהיתי בבית החולים עם ביתי ליאור שעברה ניתוח להוצאת שקד מהאף (היא כבר בבית ומרגישה טוב-תודה) נדהמתי וזועזתי מדברים רבים, כנראה שהקושי שלי התעצם כי אני מכירה את מערכת הבריאות מזוית אחרת. אין חדר התאוששות לאחר ניתוח?????????????! ילדתי בקושי התעוררה מההרדמה ובידיים של האלונקאי בדרך למחקה היא התעוררה והתחילה לדמם מהפה ומהאף ונעשתה אלימה ובאי שקט והאלונקאי לא ידע מה לעשות קודם!! גם ככה האלונקה בקושי בטיחותית (בלשון המעטה) ממש כמו השולחן שמעבירים גופה לקבר (להבדיל) אני במקום לעזור לו נכנסתי ללחץ ובכיתיייייייי, אך? אך ייתכן שמערכת הבריאות כל כך דפוקה?! שלא נדבר על כך שסכו"ם צריך להביא מהבית, מקבלים מגד לארוחת צהריים ללא סכו"ם קולטים?! נייר טואלט מהבית! אין ארוחת ערב!! לאחר הניתוח הרופא לא בא לדווח אך ומה היה בניתוח אלא רק ביום השיחרור עם קבלת המכתב! ת'אמת? אני מזועזעת ומקווה שלא אזדקק לשירותי הבריאות פה יותר...אני אני חיה פה ואי אפשר לדעת מה יולדי יום! יש לי תקווה (אל תקחו לי אותה בבקשה) שעם האיחוד הלאומי תבוא הגאולה להרבה דברים...הלואי שגם למערכת הבריאות-דבר חשוב ביותר! האם אני חולמת???????? שבוע טוב לכולם

reuven4u

New member
מערכת הבריאות אכין נוראית.

כשאמא שלי היתה בבית חולים - היתי צריך ל"שחד"\לתת טיפים לאחיות, אם אני רוצה שיחליפו לה סדינים וכולי... הרופאים לא שמים קצוץ על החולים בלי שוחד. פשוט סיוט!!!!

למעלה