שבת שלום ! שבת של שקט ושלווה, מנוחה טובה וניצחון קטן של מכבי..אינשאללה!
ט טומי* New member 30/4/04 #1 ../images/Emo16.gif שבת שלום ! ../images/Emo16.gif שבת של שקט ושלווה, מנוחה טובה וניצחון קטן של מכבי..אינשאללה!
../images/Emo16.gif שבת שלום ! ../images/Emo16.gif שבת של שקט ושלווה, מנוחה טובה וניצחון קטן של מכבי..אינשאללה!
B B T1 New member 30/4/04 #2 ../images/Emo8.gifחמסה כשרה לשבת?...מה זה? פורום המגראב? למכבי, צריכים הרבה פפריקה לניצחון.
J ju100 New member 30/4/04 #3 ואוווו...זאת...../images/Emo41.gif חמסיקה יפה...חסר רק קישוטים של פלפל אדום והכל בסדר...
א אלהלה New member 1/5/04 #6 גם הוא רוצה לברך ואם שכחתם אותו הנה הוא חוזר ובגדול - אני שומרת את התמונה הזו כבר הרבה זמן - בנתיים הספקתי להדפיס אותה והיא מברכת לי את המקלחת בבית והנה היא מברכת גם פה - צדיק נשאר צדיק
גם הוא רוצה לברך ואם שכחתם אותו הנה הוא חוזר ובגדול - אני שומרת את התמונה הזו כבר הרבה זמן - בנתיים הספקתי להדפיס אותה והיא מברכת לי את המקלחת בבית והנה היא מברכת גם פה - צדיק נשאר צדיק
ב ברק 188 New member 1/5/04 #7 אריה אם ישאג מי לא ירא... בנתיים אלה שימרי אליו במקלחת במים צוננים, על מנת שלא יהיה לנו לצננים די לנו בלצנים המכבים כיום בקנס-ת ישראל (זה לא טעות כתיב זה קנס אמיתי)
אריה אם ישאג מי לא ירא... בנתיים אלה שימרי אליו במקלחת במים צוננים, על מנת שלא יהיה לנו לצננים די לנו בלצנים המכבים כיום בקנס-ת ישראל (זה לא טעות כתיב זה קנס אמיתי)
B B T1 New member 1/5/04 #8 ../images/Emo8.gifזה לא אריה השואג..... זה אריה השורק! מצפצף על כוווווולם.