שבת שלום

../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif

ולשבת, עוד משחקי-פלאש מבית היוצר של המעצבים של הפוליפוניק ספרי. (ר' למטה).

weird dust

New member
שבת שלום

כרגע מצאתי ראיון עם סיד בארט מ1967 שהוקלט לבי בי סי אין לי ריל פלייר ולכן לא שמעתי אותו כל מי שזה יעניין אותו מוזמן לנסות לשמוע

זה קטע מהראיון עם האנס קלר

בתוכניתו Look of the Week. קלר היה מוסיקולוג גרמני שהינחה תוכנית על מוסיקה בטלוויזיה הבריטית, בשנות השישים. מטבע הדברים, תכניתו עסקה במוסיקה קלאסית. לא ברור מדוע, אבל הפלויד הוזמנו להתארח אצלו - כנראה שהחדשנות ופריצת הדרך המוסיקלית שלהם צדה את עיני העורכים. הפלויד ניגנו בתכנית את מ-Pow R Toc H - שרק חלק קצר ממנו הוקרן - ואת כל Astronomy Domine. קלר גם ערך ראיון קצר עם בארט ו-ווטרס. קלר לא ממש הבין את הקטע שלהם, ושאל אותם "מדוע [המוסיקה שלכם] כל כך רועשת?" ושאלות מהסוג הזה. בארט ענה לו ברצינות; ווטרס היה קצת יותר חסר סבלנות. חשיבותו של הראיון הוא בהיותו אחת ההקלטות הבודדות שנמצאות בידינו, בהן סיד בארט מדבר.

FloyDviR

New member
במרתון שהיה שבוע שעבר

שודרה כל התכנית הזו עם הנס קלר... באמת הוא לא ממש אהב את פינק פלויד וניסה לקטול בכל שאלה...

weird dust

New member
הרעיון באמת היה במרתון

קטע נחמד לדעתי זה מראה מה היה געת ה"מבוגרים" של אז על המוזיקה המחתרתית חבל שאין בקטע הזה את כל הרעיון כולל השיר מההתחלה כולל וידאו אבל גם זה בסדר.

הראיון והשירים הוקרנו במלואם ב-BBC

לפני שבוע, במסגרת חודש "שנות השישים", בערוץ 4 שלהם.

בינג

New member
תוכנה שמריצה קטעי וידאו ואאודיו

מסוג file".ram" ... פחות מוצלח מWMP...

../images/Emo77.gif יום הולדת שמח לנימרודל ../images/Emo65.gif

אוף, איך שכחתי!!
באיחור של יומיים - יום הולדת שמח לך נימרודל, ושיהיה לך רק טוב!

נימרודל

New member
אוי מצחיקה! טעות!

זה תאריך שגוי שאני לא מצליחה למחוק.. :( אבל אין לך מושכ איזה כיף זה לקבל מזל טובים בלי קשר :) אוי חמודים :) מזל טוב לכם!!! והמון המון סבבה, ותיזהרו בדרכים ו... חיחי זיהו :) אה כן כמעט שכחתי- הרבה הרבה דיסקים חדשים :)

../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo175.gif

אם כך, זה הזמן להזמין את כולכם להזין את לוח האירועים שלנו בתאריכים הנכונים של יום ההולדת שלכם, ע"מ שנוכל לברככם - ובמועד. נימרו' - אני מקווה שהיה לך "יום הולדת" נחמד, בכל זאת!

נימרודל

New member
חיחיחי :)

כן היה מאד נחמד! אפילו הלכתי לשנקין. אבל לא מצאתי כלום ממה שאני צריכה... :(

למעלה