שבת שלום

../images/Emo32.gifהמלצות על אלבומים.

בעקבות השאלה של afon מה הלאה היו מלאנתלפים תגובות ואף אחד לא ענה, בואו נכתוב כל אחד כמה אלבומים שהוא ממליץ עליהם שהם לא פינק פלויד (ואפשר גם כמה מילים לרקע על הדיסק). אני יתחיל: - neil young- harvest מין פולק קאנטרי מדהים ביופיו, מ- 1972. - love- forever change אלבום פסיכדליה שמגדיר יותר מכל אחד אחר את שנות ה-60. - nick drake- five leaves left גדול הסינגר\סונגרייטרים לדעתי, דיסק מדהים. - lou reed- transformer רוקנרול משובח, טקסטים הזויים, מצויין. - jeff buckley- grace אין מילים, פשוט תקשיבו, לבנאדם יש קול אלוהי. - elliott smith- either\or זמר, כותב ומלחין התאבד לפני בדיוק שנה, יגלו אותו בטח רק עוד איזה עשרים שנה כמו את ניק דרייק, גאון. אה, ואפשר גם ישראליים.. - מאיר אריאל- שירי חג מועד ונופל - נושאי המגבעת- מי רצח את אגנתה פאלסקוג אל תייבשו- תכתבו! אי אפשר לתמצת את האלבומים שאתה הכי אוהב, ברור- אבל תכתבו לפחות כמה טובים, ומי שרואה דברים שהוא לא מכיר- תנסו! חבל לפספס.

brotos

New member
יה!

מאיר אריאל. בדיוק כתבתי על הבחור ואלבומו באגדות. אה, והמלצות? טוב. כל הדינוזאורים של הפרוג. love. פסיכדליה (הכל). כל מיני פופ סיקסטיזי- הביטלס (חתיכים, חמודים, בריטיים, מתים), הזומביז (גאונים, מתים?). וכן, גם ישראלים: תמוז, פורטיסחרוף, אלג'יר (כן, כן. אדירים), "מפלצות התהילה" של משינה. ובכלל, הייתי ממליץ ללכת ל"שרת העיוור" ('www.hasharat.co). חבר'ה נחמדים.

מוזיקה אל תוך הלילה

אין יותר טוב מזה. genesis-selling england by the pound foxtrot deep purple-the book of taliesyn king crimson-in the court of the crimson king רוקפור-רוקפור בהופעה. פורטיסחרוף-כשהגיטרה מנסרת את הלילה נעליים-נעליים

melancholy man

New member
אם כבר ממליצים על אלבומים

נראה לי שעדיף לכתוב מדוע הם מומלצים, מה באלבום מוצא חן בעינכם וכן הלאה. שם של אלבום לא נותן הרבה.

holo

New member
המלצה שלי

היום ההורים חזרו מאילת וקנו את הדיסק החדש של אהוד בנאי- ענה לי דיסק יפה מאוד והם קנו גם דיסק של אל דימיולה לאח שלי אבל את זה לא שמעתי עוד..

holo

New member
טוב אני אפרט קצת

אם אני לא טועה הדיסק מוקדש לזכרו של מאיר אריאל(שגם הוא מומלץ בחום) שירים שאהבתי: גבולות היום סטארטר בלוז כנעני (עד לכאן הספקתי לשמוע אבל זה לבינתיים)

abarth

New member
פראנק זאפה- אפוסטרופי(')

רק בגלל שהוא הבנאדם היחיד שיכול לקרוא לאלבום שלו על שם סימן פיסוק
. וברצינות- דיסק אדיר! יש שם הכל: אפקטים מוסיקליים מכל הסוגים, גיטרה מנסרת שקט, טקסטים מצחיקים עד בכי (ע"ע stink foot
), ועוד שלל הפתעות. אני באמת אוהב את הדיסק הזה! ואם כבר בזאפה עסקינן, אז גם Baby snakes מעולה, במיוחד הדיאלוג שלו עם השטן (שהוא המתופף טרי בוזיו). בלו בנעימים, והכי חשוב: לקנות בחנות, ולא להוריד! בשם החינוך המוסיקלי ששוה השקעה של כל שקל!

Shakty

New member
לא יודע אם כולם ערים לציניות שבשם..

אבל Sheik Yerbouti למרות הצילום של פרנקי עם כפייה על העטיפה זה בעצם : Shake your booty שזה בשפת אמנו : נענעי את התחת... פרנקי היה גאון, וציני בטירוף. שוב זצ"ל.

holo

New member
השירים שלו מצחיקים אותי

למרות שאני לא ממש מבין את המילים, הסגנון והשירה מצחיקים.. ומה זה צז"ל?

The Albatross

New member
זכר צדיק לברכה.

או משו כזה. גם אני לא מבין את כל הבדיחות הפנימיות, אבל אלו שהבנתי מספיקות לי כדי לקבוע שהוא גאון.

One Echoe

New member
אוקי...

אני מניח שחלק מכירים את האלבום הזה, אבל אם אתם לא מכירים, לדעתי אלבום טוב מאוד. Coldplay -A Rush Of Blood To The Head -יש שיר אחד מהאלבום(בעצם 2)שהיו ממש מפורסמים באמטיוי. לדעתי זה אלבום ששווה האזנה ואפילו קנייה. אלבום טוב מאוד, יש לסולן קול מדהים. בלדות סוחפות לצד הפסנתר הסוחף... אחלה אלבום.

NIR Y

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני באמת מאד ממליץ, כי קולדפליי הם להקה שעושה מוזיקה טובה, אני בטוח שהרבה מכירים את ההרגשה שאתה חושב לעצמך שאתה לא יכול יותר עם מוזיקה רק משנות ה60-7, ואתה חייב קצת משהו אחר, אז לא שחסר אבל זה דיסק שאני היתי ממליץ לכל אחד שמרגיש ככה, ובכלל כול מי שאוהב מוזיקה יחסית פשוטה אבל מעולה.

Miss CB

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

קולדפליי טובים, אבל ראש אוף בלאד.. לא מדהים, לדעתי. פראשוטס הרבה יותר מוצלח. יותר בלאדות, יותר ברגוע; מים שקטים מחלחלים יותר עמוק, או משהו כזה, עובדה שראש אוף נשמע לי קצת כמו נסיון להגביר את ה"קוליות" ע"י הוספת דיסטורשן מהדהד, אבל מה, שירים שדורשים דיסטורשן שכזה אינם ההתמחות שלהם.. בקיצור, פרשוטס מעולה, ראש פחות.

holo

New member
קולדפליי טובים..אבל איך לאמר

הם קצת חוזרים על עצמם

איזה כיף....גם אני רוצה

אז ככה: radiohead - the bends, ok computer, kid a, amnesiac - כי רוק אלטרנטיבי זה רדיוהד david sylvian - secrets of the beehive - הקול שיש לבחור...ממיס kings of convenience - quiet is the new loud - מי היה מאמין שעוד עושים מוסיקה כזו - לאוהבי ניק דרייק. porcupine tree - in absentia, lightbulb sun, recordings - לכל אוהבי הפרוגרסיבי (יש פה כאלה?:) smashin pumpkings - mellon collie and the infinite sadness - רוק רוק רוק elbow - asleep in the back - האלטרנטיבי תוקף שוב!! deus - deus - הצרפתים יודעים מה הם עושים... וואו, יש עוד המון...אבל זו התחלה לא רעה אני חושב...is it not?

איזה כיף....גם אני רוצה

אז ככה: radiohead - the bends, ok computer, kid a, amnesiac - כי רוק אלטרנטיבי זה רדיוהד david sylvian - secrets of the beehive - הקול שיש לבחור...ממיס kings of convenience - quiet is the new loud - מי היה מאמין שעוד עושים מוסיקה כזו - לאוהבי ניק דרייק. porcupine tree - in absentia, lightbulb sun, recordings - לכל אוהבי הפרוגרסיבי (יש פה כאלה?:) smashin pumpkings - mellon collie and the infinite sadness - רוק רוק רוק elbow - asleep in the back - האלטרנטיבי תוקף שוב!! deus - deus - הצרפתים יודעים מה הם עושים... וואו, יש עוד המון...אבל זו התחלה לא רעה אני חושב...is it not?

למעלה