שבת שלום

melancholy man

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif

כרגיל, מלבד איחולי שבת שלום, אתם מוזמנים להמליץ על אלבום ספר, יצרת אומנות, תוכנית טלוויזיה, או מכשיר חשמלי אהוב עליכם... אני רוצה להמליץ בסוף השבוע הזה על אלבום הבכורה של להקת המי (the who): The Who Sings My Generation בעיני זה האלבום שפתח רישמית את שנות השישים כפי שאנחנו חושבים עליהם ואפילו הייתי מגזים קצת ואומר שזה אחד האלבומים ששינו את פני הרוק אנד רול. אני מניח שרובכם אם לא כולכם מכירים את שיר הנושא: My Generation, אבל האלבום הזה הוא הרבה מעבר לזה, הוא אלבום קופצני שהולך עד הסוף עם הרוק אנד רול ונותן תמורה מלאה לכסף, פשוט כיף ומקפיץ, כמו שרוק אנד רול צריך להיות. מה ההמלצות שלכם?

melancholy man

New member
../images/Emo45.gif אחלה דבר

ואם כבר אני כאן, אז עוד המלצה לשבת: velvett fog- velvett fog להקה של אלבום אחד, שפעלה בתפר שבין פסיכדליה לפרוג (68-9) והוציאה אלבום מופלא ומקסים, שפעם היה נדיר והיום ניתן להשגה דיי בקלות בפורטמט CD, מוסיקה מדליקה מהתקופה הכי מענינת בעיני בתולדות הרוק, מאוד מומלץ.

NIR Y

New member
שבת שלום

ואני ממליץ על דיוויד בואי זיגי סטארדסט, אחלה אלבום עם כמה שירים גאונים, וגם על ג'טרו טאל אקוולונג (שפספסתי את ההופעה כי היתי בפולין !!!). וגם (לא קשור) אתמול קיבלתי NOMAD שזה נגן MP3 עם הרדיסק עם זיכרון בגודל 30 ג'יגה של קרייטיב, אז אני עסוק בלהכניס כול אלבום שיש לי לתוכו, איזה כייף !!!!

אם כבר המלצות

בלאקפילד - אביב גפן וסטיבן ווילסון המי - טומי יפה ירקוני - אילו ציפורים

האחרון הוא מן בדיחה

אבל עכשיו החלטתי שזה לא היה יפה אז סליחה, יפה...

melancholy man

New member
אם כבר המלצות

מאוד כדאי לכתוב כמה מילים על האלבום, למה הוא מומלץ?, מי הלהקה וכו'.

../images/Emo16.gif שבת שלום

אני ממליצה על מזגן או לפחות איזה מחמם ללילה. עכשיו ירדתי מהאופנוע, וקר בלילות. מינימום פוך.

Queen Of Rain

New member
אם כבר בלאקפילד...

אז פורקיופיין טרי אני מנסה לחשוב על אלבום ספציפי להמלצה אבל יש להם מספר אלבומים כ"כ טובים במיוחד עכשיו לחורף שקשה לי להתאפס על אחד מחשש לקפח את האחר אז אני פשוט אכתוב את כולם:) In absentia,Recordings.The Sky Moves Sideways.Stupid Dream,lightbulb Sun... אה כן , וגם ג'תרו טול לא רעים בכלל:)

One Echoe

New member
lightbulb Sun,

שיר מספר 2 נדמה לי... עם הרמונית פסנתר. אחת הפואמות הכי יפות שיצאו לי לשמוע... סטיבן שר שם כ"כ יפה...

מייסון ברדיו, היום בלילה

היום (שבת) בחצות לפי שעון ישראל, יתארח מייסון לאחד מהראיונות הרבים שהוא נותן בימים אלו, ברדיו וירג'ין. אפשר לשמוע את הראיון בלינק הבא: http://www.virginradio.co.uk/thestation/listen/index.html

למעלה