שבת שלום

סוף שבוע רגוע לכולם ../images/Emo3.gif ../images/Emo32.gif

אפשר להמליץ קצת על דיסקים? למרות שנראה לי שכולכם מכירים..הצטיידתי אתמול בשלושה דיסקים חדשים Cream - Disraeli Gears בעקבות ההמלצה בפורום
אחלה דיסק פשוט..הרבה גיטרה ובלוז. Jethro Tull - Aqualung כולכם מכירים אבל אני נחשפתי רק עכשיו לדיסק הזה, והוא באמת מדהים. אהבתי מאוד את החליל. Syd Barret - The Madcap Laughs בדיוק לפני שעמדתי לצאת פתאום ראיתי את הדיסק הזה, והעטיפה פשוט קנתה אותי
בינתיים הוא נשמע די נחמד, לא מדהים, אבל לא רע בכלל
תורכם

melancholy man

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif

וגם כמובן חג שמח. השבוע אני רוצה להמליץ על אלבום שאני מאוד אוהב ואתמול קניתי הוצאה מחודשת שלו: The kinks- The Village Green Preservation Society ציףציף כבר סיפרה כאן הרבה ממה שאפשר לספר על הלהקה המדהימה הזו, אני רק אגיד שהאלבום הוא אחד האלבומים הכי חביבים עליי בכלל (ושל הקינקס בפרט) וההוצאה החדשה עושה לו המון כבוד ושופכת הרבה אור על יצרת המופת הזו, תבלו...

NIR Y

New member
שבת שלום

אממ אני ממליץ על הBeastie Boys - Hello Nasty, כי חשוב גם לשמוע מוזיקה שונה ממה שאנחנו שומעים רוב הזמןוהBeastie Boys הוא אחלה דיסק, עם שירים כמו Body Movin ו Intergalactic.

brotos

New member
אומנם יום ראשון, אבל...

אז השבוע יש לי אלבום באמת חד-פעמי להציע לכם: "רישומי פחם" של מאיר אריאל". מבט קודר וציני על ההתפתחות הטכנולוגית שמביאה לניכור, לשיעמום. האפסות האנושית. מאיר אריאל כמו שאולי אף פעם לא שמעתם. שווה כל רגע. שבוע טוב.

למעלה