שבת שלום

../images/Emo16.gif שבת שלום ../images/Emo16.gif

וחג מולד שמח לאלו מכם החוגגים אותו
. מן הסתם לא יהיו חשדות רבים במהלך החג, שכן גם הפלוידים - מלבד ווטרס - חוגגים אותו בחיק משפחותיהם. ומה עושה ווטרס, תשאלו? על פי השמועות, הוא ספון באולפן, בנסיון לסיים סוף סוף את האופרה שלו, Ca Ira, על מנת לעמוד בהבטחתו לחברת התקליטים, למסור לידיה את היצירה המוגמרת עד ה-31 בחודש זה שזה, לפי הספירה שלי, עוד 7 ימים. ווטרס עובד על האופרה כבר חמש עשרה שנה. כרטיס חג המולד המצורף, עם חתימותיהם של הפלויד, באדיבות אתר Brain Damage. כרגיל, אתם מוזמנים לשרשר כאן את המלצותיכם ליצירות או ארועים תרבותיים, עם נימוקים. ההמלצה שלי: לחוות הכנות לחג המולד בניו יורק. כמו בסיפורים, העיר כולה בהכנות לחג. כל החנויות מקושטות בצבעי החג - אדום וירוק - ובעצי אשוח עם כדורים ואורות צבעוניים. בנוסף, כל החנויות בהן ביקרתי - ללא יוצא מהכלל - משמיעות במערכת שירי חג מולד, מכל הזמנים והסגנונות. אפילו המוכרים בסאטראבקס חובשים כובעים אדומים של סנטה קלאוס. באחת הכירות המרכזיות הוצב, כמידי שנה, עץ אשוח ענקי, מקושט באלפי נורות צבעוניות קטנות. מאות תושבים ותיירים באים לחזות בו. באופן לא מפתיע, חנויות ומקומות ציבוריים רבים מקושטים גם בחנוכיות. אמנם, צנועות יותר מקישוטי הכריסמס, אבל גם זה משהו. ניתן להיות צינייים ולראות בכך עוד פן של הקפיטליזם האמריקאי המנצל אפילו ארועים עממיים כמו חגים לצרכי גריפת רווחים, אבל אפשר גם להתרשם מרגשות האותנטיים של התושבים, שבאמת רואים בחג דוגמא לנדיבות, עזרה הדדית וסתם סיבה למסיבה.

NIR Y

New member
שבת שלום ../images/Emo16.gif

אני ממליץ לקרוא שני ספרים "חיי פיי" שמיס סי בי המליצה לי עליו, לקח לי הרבה זמן להתפס עליו אבל זה שווה את זה. ועוד אחד קצר וטוב האלכימאי. יש סיבה לכתוב עליהם משהו ??

brotos

New member
שבת שלום, צ.

inside me I feel alone and unreal" and the way you kiss will always be "a very special thing to me... טוב, זוהי לא בדיוק המלצה. כלומר, זהו אלבום פינק-פלוידי. לא, לא אלבום של פינק פלויד, לא רשמי. אבל madcap laughs של סיד בארט, עם ווטרס וגילמור שנתנו יד, הוא אלבום של פינק פלויד, כך הדברים נראים בעייני. והוא אלבום מצויין. לפעמים כבר לא נעים להגיד על אלבום שהוא ענק, שהוא ממש נגע בך. אבל בארט הצליח לעשות זאת. מה שבאמת מרשים באלבום הוא זה שאין בו נפילות. כל שיר פיצוץ לתחת, כמו שחבר שלי אוהב להגיד. נע בין שירי פופ מעיפים (שמעיפים אותך באוויר), לרוקנ'רול, לרוק מחוספס וטוב. המלצה חמה מאוד. --------------- אגב, היה משהו מאוד מצחיק בלקרוא את ברכת "חג מולד שמח" של ציפ. כלומר, זה כ"כ פי.סי, שזה פשוט מביך. (נו, נו, אז אני לא קוסמו-פוליטי, תהרגו אותי.)

amitexc

New member
תעשה לי טובה

אלה להיטיי הכריסמס של כל הזמנים?! מי החליט עלהם? חחח

melancholy man

New member
נדמה לי

שמדובר בשירים שהיו במקומות הראשונים בחודש דצמבר במצעד הבריטי.

למעלה