שבת שלום!

../images/Emo16.gif שבת שלום! ../images/Emo16.gif

כמה חיכיתי לסופשבוע הזה...!!! סוף סוף יש זמן לחלום צלול ולקום אחרי 5-6 שעות (אצלי זה בערך 9...) למרות השיטה החדשה של אלון שאפשר לעשות גם בזמן ביצפר! אבל זה לא לפחדנים... למרות ש WILD הוא לא צריך להיות מפחיד... זה בכל בראש... בכל מקרה... שבת שלום! ו.... ב - ה - צ - ל - ח - ה - ! - ! - ! ותנצלו אותו טוב טוב כי אין עוד הרבה כאלה... עד ה20 ומשהו בספטמבר...

קדימה לך על זה !!! ../images/Emo13.gif

היי רעדני ! ( מרעיד, רעדני ... מה זה משנה ... ) לא ברור לי לאיזו שיטה שלי לחלום צלול אתה בדיוק מתכוון אבל בכל מקרה כמו שאמרתי השיטה הכי טובה היא לישון 6-5 שעות, לקום למשך בערך שעה או חצי שעה אבל העיקר עד שמרגישים כבר רעננים ולא "מנומנמים" ! ואז חוזרים שוב לישון ומנסים WILD או MILD ! רשמתי לך כאן למטה קישור ששם מסבירים שהשיטה של לישון, לקום ושוב לישון היא שיטה פשוט מעולה ומצויינת ליצירת חלומות צלולים ! זה שכותב שם ( תיכנס תקרא ! ) מספר שכאשר הוא מנסה במשך כמה ימים רצופים את השיטה הזאת יש לו המון המון חלומות צלולים - לפעמים אפילו 25 בשבוע אחד !! ( כלומר לפחות 2 כל לילה !! ) אז תנסה את זה ! אל תהייה עצלן ! ואתה יכול להתאמן על זה גם במשך השבוע גם כשיש בית ספר ! זו בכלל לא צריכה להיות בעיה ! אתה לא צריך לחכות רק לסופי שבוע בשביל חלומות צלולים ! פשוט לך לישון מוקדם נגיד ב - 11:00 בלילה או אפילו ב - 22:30 , תתעורר ב - 5:00 בבוקר למשך 20 דקות ואז תחזור לישון ! ( ואם יש ימים שבהם אתה ממש ממש עצלן אז לפחות קום מהמיטה, שטוף פנים עם מים קרים כמה פעמים ואז חזור ישר לישון ) אני בטוח שאם תנסה את השיטה הזאת כמה פעמים יהיו לך הרבה חלומות צלולים ! בעצם כשאני חושב על זה אז כמעט כל החלומות הצלולים שהיו לי היו אחרי שישנתי 6-5 שעות וקמתי ושוב חזרתי לישון , הבעיה היחידה שלי היא שמתוך עצלנות אני כמעט לא עושה את זה ( מתעצל לקום באמצע הלילה ) ... עד עכשיו !! מהיום אני מתחיל שוב ואני אדווח כאן על ההתקדמות ! תבדוק את הקישור שרשמתי לך ( באנגלית דיי קלה מקווה שאין לך בעיה ) דרך אגב לגבי המירוץ שלכם על המקומות ברשימה כאן אז לפי מה שהבנתי זה דווקא לא לפי כמות הודעות בפורום אלא לפי תדירות כלומר אם מישהו משתתף הרבה בדיונים כאן אז הוא יכול "לעקוף" ברשימה מישהו שכתב הרבה יותר הודעות ממנו בפורום אבל כבר הרבה זמן לא נמצא ולא כותב.
בהצלחה ! אלון

שריר

New member
קראתי את זה נו הוא עושה MILD

פשוט הוא עושה את זה יום יום עד שזה נכנס לתת מודע וזה נהיה קל יותר לא מה חדש בשיטה שלו?

לא אמרתי שיש משהו חדש בשיטה הזאת

אני רק הראתי שזה שכתב שם גם טוען שהשיטה של לישון 6-5 שעות לקום לשעה ושוב לחזור לישון זו שיטה מעולה ליצירת חלומות צלולים והוא אומר שכשהוא מנסה אותה במשך כמה ימים רצופים אז יש לו המון חלומות צלולים ! חוץ מזה אולי לא שמת לב אבל הוא לא מסביר שם את שיטת ה - MIDL , הוא אומר בפירוש שאחרי שקמת למשך שעה ואתה חוזר לישון אז תעשה איזו שיטה שבה לך ואז הוא אומר לדוגמה שאפשר לעשות MILD או שיטות אחרות, הנה הקטע שתוכל לקרוא שוב THEN go back to bed using whatever technique you normally use to induce your LDs i.e. MILD technique, affirmations, trance induction, visualization, grounding your awareness, or whatever :)

איזה הסבר...

תודה על ההסבר הארוך הזה... באמת תודה! דיברתי על השיטה של לקום עם שעון מעורר לקום לכבות אותו ואז לנסות WILD... אפילו אם זה לא אחרי שעה אלא אחרי כמה שניות... בקשר ללקום באמצע הלילה... אני חושב שאני יכול להפסיק להיות עצלן ולקום אחרי 5 שעות ... אני רק מקווה שאני לא אהיה עייף אחרי זה... תודה!

Panther

New member
אני לא מצליח את השיטה הזאת

פשוט לא קורה אצלי כ-ל-ו-ם. אני יכול שעה להשאר ער אחרי שקמתי לאחר 6 שעות, ופשוט לא יקרה לי כלום, כל עוד אני סופר כבשים וזה. אני יכול להרדם רק אם אני מפסיק להתרכז בזה.

למעלה