שירשור זיכרון למייגן שתנוח על משכבה בשלום.
ש שר בריר New member 5/8/05 #1 ../images/Emo16.gif שירשור זיכרון למייגן ../images/Emo16.gif שתנוח על משכבה בשלום.
B b u s t e d New member 5/8/05 #2 היא מתה??../images/Emo7.gif../images/Emo109.gif אוףףףףףףףףףףףףףףףףף למה לא ראיתי תפרק?! רגע, מייגן זאת המאהבת, נכון?
היא מתה??../images/Emo7.gif../images/Emo109.gif אוףףףףףףףףףףףףףףףףף למה לא ראיתי תפרק?! רגע, מייגן זאת המאהבת, נכון?
M moofi New member 5/8/05 #4 ../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif למרות שאומרים את זה אז זה נשמע די דבילי.. אבל בכל זאת..רק בגלל שהיא הייתה אחת מהדמויות האהובות עליי.. חבל עליה..
../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך../images/Emo16.gif למרות שאומרים את זה אז זה נשמע די דבילי.. אבל בכל זאת..רק בגלל שהיא הייתה אחת מהדמויות האהובות עליי.. חבל עליה..
ב ברוש 13 New member 8/8/05 #8 כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif למרות ש...מה יש לי איתה?!?! מזה בכיתי שהיא מתה וגם איך ששון הסתכל אליה זה היה מזה עצוב נרדמתי עם דמעות יבשות כן כן מוחה דימעה
כריסטיאן תעשה לי ילד../images/Emo23.gif למרות ש...מה יש לי איתה?!?! מזה בכיתי שהיא מתה וגם איך ששון הסתכל אליה זה היה מזה עצוב נרדמתי עם דמעות יבשות כן כן מוחה דימעה