שנתיים לפירוק

Bleed for Me

New member
../images/Emo16.gifשנתיים לפירוק../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

זה אמנם עוד חצי שעה רישמי אבל מחר לא יהיה לי זמן לכתוב בכל מקרה ב14.1.05 באסטד התפרקו..עברו כבר שנתיים.. אז בואו תשרשרו נר,תחושות,רגשות,ציפיות,מחשבות וכל מה שעולה על דעתכן בנושא
נא לא ל
את השירשור!

shanibu

New member
../images/Emo215.gif באסטד ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אני אמנם מכירה אותם רק בערך שנה אבל זה הספיק לי בשביל להבין כמה שהם מדהימים. עברו שנתיים מאז שהלהקה המדהימה הזאת התפרקה. שנתיים שלמות זה המוןןןןןןןן זמן. בתקופה הזאת כל אחד מהם עבר כ"כ הרבה. מאט התמכר לאכוהול, ואחרי שהוא נגמל הוא התחיל בקריירת סולו [מדהימה] ג'יימס ממש מהר אחרי הפירוק הקים את סאן אוף דורק שדיי הצליחו [בזכות באסטד] וצ'ארלי... צ'ארלי היה עם פייטסטאר. מנסה ליצור רוק או משהו. אבל ת'אמת? לא נראה לי שהוא ממש מצליח. ואולי יהיה איחוד אבל אני לא מאמינה בזה. כל אחד לבד הוא לא כמו כולם ביחד. ומה נשאר לנו, המעריצים? רק השירים שלהם. זכרונות מדהימים שיימשכו לעד. זה כ"כ עצוב.
אני תמיד אזכור את באסטד. הם הכי מעולים בעולם.
"It's over now and I can't save you"

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

כל היום הייתי עסוקה ביצירת דף זיכרון
יצא דווקא ממש יפה *סוג של פרצוף עם חצי חיוך* חברות שלי לא הבינו למה אני בבאסה גם אחרי שהסברתי כנראה שאי אפשר להבין את זה עם לא עברתם את זה. וכמובן שכל היום גם שומעים באסטד (ולי אישית יש חוק כזה שאסור לי לשמוע פייטסטאר בתאריך הזה, קטע כזה..) אז כל מה שנשאר לעשות זה לאחל להם המון המון המון הצלחה (כן כן, אפילו לצ'ארלי) ובקשר להתאחדות מחדש, מאטי אמר באיזה ראיון שזה יקרה רק אם הם יצטרכו את הכסף
ובגלל שאי אפשר בלי המשפט הזה היום: "IT'S OVER NOW AND I CAN'T SAVE YOU..."

m i c k e y 15

New member
מה?!../images/Emo187.gif

מה זה השטויות האלה שהו אמררר...מה זה בשביל הכסף! אני בטוחה שהלהקה בשבילם הייתה יותר מרק כסף.. אחח...זה ממש עיצבן אותי..

simpsonit

New member
שטויותתת

הלהקה הייתה בשבילם יותר מכסף!!!אחרת הם לא היו מקימים אותה!!רואים עד כמה היא הייתה חשובה להם!!! וראו כמה אפילו לצ'ארלי לא היה קל לעזוב..זה לא סתם כסף!אני בטוחה!

לא לא לא!! לא הבנת!

הם יעשו איזה מופע משותף רק אם הם יצטרכו את הכסף כי זה לא יכול להיות אותו דבר אחרי הפירוק וברור שלפני הפירוק זה לא היה סתם בשביל הכסף...............

LovE BuSTeD

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

לא יאמון איך טסו שנתיים הא? בחיים אני לא ישכח את באסטד הם בעצם 3 שנים מהחיים שלי! ואיך הדברים הטובים שקראו לי זה היה להכיר אותם.... וזה ישמע מצחיק אבל עדיין אני בתקוות שהם יעשו קאמבק busted for ever in my heart!

simpsonit

New member
../images/Emo7.gif דיי../images/Emo16.gif

איך אני פאקינג מתגעגעת אליהם....אני יודעת שעדיין הם השאירו מאחוריהם הרבה זכרונות ומוזיקה מעולה אבל ושעכשיו יש את דורק וקריירה למאטי ואת פייטסטאר..אבל שלושתם ביחד לדעתי זה היה מושלם
ואהבתי ת'תקופה הזאת..כשהם עדיין היו..הם תמיד שימחו אותי..ואף פעם לא הפסקתי להעריץ אותם ולא אפסיק!! הם נמבר 1 תמיד!!!!!!!!! ובתכלס..מאז שהם התפרקו..הפורום ננטש..ואפילו אני נטשתי אותו..אולי דורק ומאטי ופייטסטאר מתפקדים..אבל בלי באסטד אני לא רואה בזה טעם
זהו..פשוט מתגעגעת. אני לא כועסת על צ'ארלי אני שמחה בשבילו ומבינה אותו אבל בכל זאת לא כל היום הלהקה הכי אהובה עליי מתפרקת.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

+
אוףף לא רוצה....אני כזה..כל היום בדיכאון..והחברות שלי לא מבינות מה עובר עליי... ושומעת באמפי שירים שלהם...ופתאום הגיע OVER NOW וישר העברתיי..כי זה מזכיר לי כזה..
להקה כל כך מדהימההה! וטובה! ומעולהה והרבה אהבוו!! ולאאא הם חייבים להתפרק
למה למהההה...הצ'ארלי הזה..עם הלהקה הזאתי שלוו...בחיים לא תשתווה לבאסטד..חבל שהוא עזב..ללהקה המסריחה ההיא(סליחה לכל המעריצים למינהן..אני בפריקת עצבים כרגע
) אני אפעם לא אשכח את הלהקה הזו..תמיד אשמע אותםם ותמיד אזכורר..האומנם לא שמעתי אותה 3 שניםם אבל..שמעתי וראיתי מספיק כדי להבין איך הם באמת..והם מעולים
ואני באמת מקווה שיהיה איחוד יום אחד..או הופעת איחוד לפחות!! לזכור את באסטד
BUSTED 4 EVER

T a l14

New member
../images/Emo16.gif

פאק כבר שנתיים...איך הזמן עבר מהר... And I Know I`ll Leave You On Your Own And I Need You To Be Strong When I`m Walking Away

michalushK

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo28.gif

הם היו הלהקה האהובה עלי מכיתה ו', כ"כ אהבתי אותם [ועדין] אני זוכרת איך בכיתי כשהם התפרקו.. ואנלא אתחיל לחפור פה , אז זהו

Dana Mi

New member
האמת שזה מוזר

שנתיים נראה לי מעט מדיי פתאום.. יש הרגשה כאילו הם התפרקו לפני שנים! כנראה שהזמן עובר ממש לאט בלי הלהקה המדהימה הזאת.. אני לא אשכח בחיים את הפעם הראשונה שראיתי את הקליפ שלהם, את השוטטות האינסופית באינטרנט כדי לחפש חומר עליהם, את אמריקה או באסטד שראיתי את כל הסדרה עוד לפני שהיא שודרה ב-MTV - אל גם שהתחילו לשדר אותה הקלטתי את כולה.. יש לי כל כך הרבה זכרונות עם הלהקה המדהימה הזאת.. וביניהם, גם הפירוק.. הפירוק הכי לא נחוץ בתולדות המוסיקה! עברתי איתם הרבה זמנים טובים.. מקווה שהם יתאחדו יום אחד!

Bartal j

New member
"הזמן לא מרפא הוא רק עוזר להתרגל

למציאות מחדש",
גאד קשה להאמין.. כבר שנתיים של מציאות נטולת באסטד..
אני עדיין מתגעגעת אליהם כל כך לג''ימס של פעם עם החיוך הבונבון הזה ופני המלאך שלו. לצ'ארלי עם הגבות והלוק ההורס והקול הצרוד הסקסי שלו, ולמאטוש המושלם שלי .. המשוגע שלי עם הפרצופים החמודים והמצחיקים שלו ולתסרוקות המשתנות כל פעם! ולקפיצות שלהם בהופעות , ולשירים שלהם ולחרפון שלהם רני כל כך מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת !!!!!!
ולדיסקים שלהם ולכל דבר שהם עשו !! אוףףףףףףף זה כל כך חסר לי!!!
איזה מפחיד זה יאללה
הנה כבר עברו שנתיים מאז הפירוק וזה נראה לי כאילו זה קרה אתמול!
וזה עדיין כואב כל כך!!!
ואני עדיין מתגעגעת אליהם כל כךךךךךךךך.........
עדין קשה לי לעכל שהם לא קיימים יותר
BUSTED I WILL NEVER FORGET YOU

Rowdy Girl

New member
../images/Emo12.gif

זה לוקח זמן להבין. אתמול ענת אהובתי שלחה לי אסאמאס שאומר "שנתיים" כמובן שתחקרתי את כל הבצפר מי שלח את האסאמאס כי החלפתי פלא וכל המספרים שלא שמרתי על הSIM נמחקו לי... זתומרת... כל מי שהוספתי לזיכרון בשנה האחרונה... בערך 20-30 איש רציתי להתקשר לחברה שלי שלשום אבל לא ידעתי תטלפון אז רציתי להתקשר לחברה אחרת להתקשר אבל אוי גם את הטלפון שלה אין לי אז רציתי להתקשר לאחרת שתביא לי תטלפון של השניה שתביא לי את הטלפון של מי שאני רוצה לדבר איתה... בסוף הגעתי למצב שאני מחפשת תטלפון של ילד שיביא לי תפלא של ילד אחר שיביא לי תפלא של ילדה כלשהי שתביא לי תפלא של ילדה אחרת כדי שתביא לי של אחרת כדי שתביא לי תמספר של זאת שאני רוצה לדבר איתה >< שיט נסחפתי..... אז אחרי שתיחקרתי את כולם מי שלח לי את האסאמאס החלטתי לעשות מאמץ ולשאול "מי זה?" ואז ענת הזדהתה... בכל אופן דיברנו ודיברנו ולא הצלחתי עדיין להבין את פשר ה"שנתיים" ואז היה שיעור בילוגיה >< בקיצור המורה שוב כתבה שטויות בסינית על הלוח שהיה צריך להעתיק... וכמובן כמו תמיד כתבתי תאריך על הדף *במילמול* ה14 לינואר..........2007......................
!!!!!!!! הבנתי#$%^!@#$!@%$@#^@#%@#$ ואז אני צועקת "טופפפפפפפפזזזזזזזזזזזזזז הבנתי למה שנתיייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!" אני פותחת את היומן ורואה שאכן רשום לי שנתיים לפירוק... ואז הבנתי שזה מלא זמן |: ואז מרוב תיסכול עשיתי את העבודה בביולוגיה
[תאמינו לי שזה רק במקרים של תיסכול ><] טוב חפרתי..... אבל בכמה מילים באסטד בשבילי היו פתיחת דרך כלשהי שעברתי מלשמוע בריטני ספירס [טוב המצב שלי לא היה עד כדי כך גרוע] ללשמוע מוזיקה יותר טובה [?] אז... זהו [= וסורי שחפרתי >< ד''א מי יהיה בדלת של ורוניקה מארס? דאנקן או לוגן? [רררררר לוגן
|מזילריר|]

הכרתי אותם בדיוק לפני שנה

די באיחור של האיחוד. כל כך הרבה מחזיקים מהם, מאמין שהלהקה לא תישכח להרבה זמן!.

O0NoNi0O

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

וואי זה ממש עצוב;; כשקראתי את ההודעות שלכן פשוט בכיתי.. ועוד הכי גרוע זה אשאני לא מכירה את כול השירים שלהם ובכלל הכרתי אותם שנה וחצי אחרי הפירוק אבל הז ממש עצוב שאפילו צ'ארלי לא נתן להם צ'אנס ושהם בחיים לא יחזרו להיות ביחד בגלל שכול אחד עם הלהקה שלו. ואיפלו סאן אוף דורק לא מתקרבים לבאסטד;;

O0NoNi0O

New member
נכון;; ../images/Emo10.gif

איכ בזמן האחרון אני ממש לא אוהבת אותם [אל תרמסו אותי]

למעלה