שרשור זיכרון

always be me mc

New member
../images/Emo16.gif לזכר קורבנות ה-11 בספטמבר../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

למרות שעברו 8 שנים מאז היום הנוראי אסור לשכוח את מה שקרה! לצד השמחות הגדולים שיש חייבים להזכיר גם את האסונות אז זו הדרך שלי להזכיר
יהי זיכרם ברוך של כל האנשים אשר נספו על המטוסים החטופים, בבנייני התאומים ובפנטגון
אמן שה' ינקום דמם ויביא סופסוף את הרוצח המתועב בן לאדן לדין
ואתם יודעים אני יודעת שזה קצת מאוחר להזכיר את היום אבל עדיף להזכיר מאשר פשוט לעבור הלאה

jasika siton

New member
../images/Emo10.gif

מה שהכי נורא בשבילי זה שבאותו יום אני הייתי בניו יורק - קויינס |: ויום לפני זה, ממש יום לפני זה הייתי על הגג של מגדלי התאומים .. יהי זכרם ברוך ! ואמן אמן שבן לאדן וכל ה'חברים' האלה שלו ישלמו .. !

always be me mc

New member
holy crap../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

דיי את רצינית?! באותה שנה יום לפני הלכת לבקר במגדלים?? ואו יש לך מזל ע-נ-ק-י שלא הלכת לשמה באותו היום
ובואנה איזו חשיפה רצינית גם עשית פה. אני לא בטוחה בכלל מה להגיד לך אבל אחרי חוויה כזאת באמת שצריך לנצל כל יום בחיים
כמו כן תאמיני לי שגם אני מתפללת איתך שיתפסו אותם, זה לא לעניין שהם מוציאים פיגוע כזה גדול ויוצאים מזה ללא עונש.

jasika siton

New member
כן ! ב10.9.2001 |:

למזלי הספקתי לראות את מגדלי התאומים לפני זה .. וזו באמת הייתה חוויה לראות את ניו יורק מגובה כזה ! אבל יש לי מזל חבל על הזמן, ועוד מה הכי קטע, שדודה שלי רצתה שנלך ב11 כי היא לא באה איתנו ב10 שהיינו שם, וממש התלהבתי משם וזה אז היא רצתה ללכת. ולמזלנו לאבא שלי לא היה כוח לסוע לשם בגלל הפקקים ולי לא היה חשק לסבואיי אז אמרנו שנסע יום אחר, ובדיוק פתחתנו את הטלוויזיה וראינו מה קרה שם, את לא מבינה לאיזה שוק נכנסנו ! התחלתי לבכות כמו מטורפת .. |:

always be me mc

New member
../images/Emo2.gif אז תודה לאל על אבא אה?

וגם שלא היה לך חשק. לא רוצה לחשוב בכלל על מה היה קורה אם היית שמה. ואני בטוחה שהנוף היה יפה אבל החיים יותר אז תודה לאל שהרחיק אתכם מזה
אכן אני לא מבינה איזה שוק היה לכם אבל אני יכולה איכשהוא לדמיין ולא נורא שבכית עדיף להיות רגיש מאשר להיות אדיש למרות שלא נראה לי יש מישהו בעולם שהיה יכול להיות אדיש אם היה קורה לו דבר כזה. אגב זה רק מוכיח איך מעשים ודברים קטנים יכולים להשפיע על החיים כי זה לא רק האל האמת זה גם אתם שהצלתם את חייכם.

always be me mc

New member
ומה היה לאליסה לומר ביום הזה?

Just a small FYI: I'm incredibly appreciative of my life וטוב שכך.

spelling

New member
יהי זכרם ברוך../images/Emo16.gif

הייתי 4 חודשים בניו יורק..לפני קריסת התאומים..אני זוכר שמרוב שהם היו גבוהים שכבתי על הרצפה כדי לתפוס אותם במלואם! ואז 4 חודשים אחרי זה הם פשוט נעלמו..זה בלתי נתפס..וכמות האנשים שנהרגו... ואם כבר הזכרנו מזל טוב..זוכרים את הפיגועים במומבסה קניה?(גם של בן לאדן)..היינו כמעט אמורים לסוע לשם בחופשת פסח ולמזלנו לא נסענו בסוף! הלוואי שהטרור יפסיק!

always be me mc

New member
האמת שאת האירוע הזה אני לא ממש זוכרת

את הפיגוע במדריד כן אבל את זה לא ממש. טוב זה רק מראה שמרוב פיגועים כבר קשה לזכור :( אבל אדם אם זה כך אז גם לך מזל שלא הלכת !!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהייתי בגראונד זירו ביום הזה..../images/Emo16.gif

כל כך מוזר שאין שם כלום.. למרות שבונים שם אנדרטה ענקית..

always be me mc

New member
לא הייתי שם כמוך אבל מסכימה איתך

שזה מוזר. אומנם זה לא אותו הדבר כמו לראות את זה פנים מול פנים אבל אני זוכרת איך ב'חברים' תמיד היו מראים את הנוף הניו יורקי והמגדלים ופתאום שהם נהיו חסרים זה היה מוזר.

always be me mc

New member
../images/Emo16.gif שרשור זיכרון ../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif

למרבה הצער ימים ספורים אחרי שדיברנו על אירוע מצער אירוע מצער נוסף קרה וכיוון שה-
הרגיל אינו מקום ראוי לדבר על שניהם בואו פשוט נציין אותם ביחד, בשרשור עצוב ומיוחד

למעלה