שרשור זיכרון

../images/Emo16.gif שרשור זיכרון

שרשור זיכרון להנצחת שני חיילי צה"ל הי"ד שנרצחו היום בפעולת הטרור בעזה. יהי זכרם הקדוש ברוך. נתפלל שימצא ויוחזר החייל החטוף, חיבוק חם למשפחתו. כמה עוד נוסיף לכאוב על נפגעי מהלך ההתנתקות האיום?!

מסכים איתך בכל מילה עד למשפט האחרון

באמת שהחייל יחזור אליונ בריא ושלם ושהמשפחות לא ידעו עוד צער!! ועכשיו ברצינותתתת דייייי חלאססס ההתנתקות היתה...היא מאחורינו תניחו אותה בצדדדדדדדד את הנעשה אין להשיבבבבבבבבבבבבבב!!! חלאס אתם הכתומים כל היום לדבר על זה מספיקקק ודיייי נמאסתם!! אתם לא יכולים בכל חור להכניס את ההתנתקות עברתם כבר כל גבול הכל ההתנתקות אשמה...שם השטפונות בארה"ב היא אשמה..הגיעה עד לשמה חלאס

במקום להתעצבן כמו ילד קטן...

אולי תפתח את הראש ותתחיל לראות מה התמורות שהביאה ההתנתקות... עליית חמאס לשלטון, ירי קסאמים שמשתק את שדרות, חטיפת חייל, נרצחים... אני ממש לא מהקיצוניים, ואני לא כתום, ואני אפילו מאמין בחלק מערכי מרצ ושינוי, אבל אפ אני פותח קצת את הראש ויוצא מהבועה הזאת המרובעת של המחשבה השמאלנית אני יכול לשים לב למה שגרמה ההתנתקות. ובבקשה בפעם הבאה תגיב כמו ילד בוגר ולא כמו תינוק...

סליחה ???אתה לא מתבייש??

ההתנתקות הביאה לקסמים???לא היו קסמים לפני ההתנתקות??!! חטיפת חיילים לא היתה לפני ההתנתקות???!!! ורק שתדע שכמות הפיגועים היא אפסית לעומת לפני שנה וחצי שכל יום היה מתפוצץ פה מחבל או מכונית תופת!! מהר מאוד קל לשכוח מה שהיה כדי להאשים!! הדברים האלה היו לפני ההתנתקות וכמו שרואים הם גם אחרי.אנחנו פה על מנת לשבת עם ממשלת החמאס ולהגיע להסדר גם אם הוא זמני צריך להגיע להסדר. לא היה לנו מה לחפש ברצועת עזה!!!אני חוזר ומדגיש טעותנו הגדולה היא שישבנו שמה כל כך הרבה זמן!!!בוא אני יזיכיר לך כמה הרוגים היו מההתנחלויות שכל שני וחמישי היה חדירה של מחבלים והם היו מורדים שמה את האנשים כמו ברוזים!!! כמה חיילים שלנו נהרגו בשביל לשמור על איזה כמה משפחות פאנטיות שאוהבים להתסכן!!! אז די אתם הכתומים הימנים להכניס את ההתנתקות בכל חור. כי לא היה לא משהו מה לחפש ברצועה נ-ק-ו-ד-ה!!

נטלי 100

New member
ואוו אתה ממש כועס..

אתה בכלל יודע על מה אתה כועס? אתה מדבר על ימיניים פנאטים ותראה איך אתה מתבטא אתה באמת מאמין שההתנתקות היא זו שהשפיעה על הפיגועים? אתה מודע לזה שהתנועות הקיצוניות של הערבים מודיעות והודיעו שההתנתקות לא תמנע פיגועים ולא ימנע מהם לרצות את כל א"י, ועד שלא ישאר פה אף יהודי הם לא יפסיקו עם פעולות הטרור שלהם? מה לא ברור? -הם- לא רוצים אותנו כאן ואנחנו לא רוצים לסבול בגלל שהם כאן,למדנית ישראל אין בעיה להפסיק עם כל החיסולים וכל ההסגרים שיש להם שם (שאני מודה שזה באמת נוראי) אבל אין מה לעשות הם לא מוכנים להפסיק עם הפעולות המסוכנות אז אם צריך לעשות עוצר עושם עוצר, ואם צריך לעשות חיסולים אז עושים חיסולים, אנחנו מדינה ומדינה צריכה לשמור על עצמה. אתה באמת לא יודע שברצועת עזה יש עכשיו בסיסים צבאים של התנועות הקיצוניות שלהם? מדינת ישראל תמיד אשמה.. הם מזייפים הרוגים, הם מפציצים את עצמם וטוענים שזה אנחנו. אתה שוכח שאנחנו במלחמה? אתה אומר שאין לנו מה לחפםש ברצועה.. אז מה יש לך לחפש בתל אביב? מה י שלך לחפש בשדרות? באשקלון? באשדוד? לא.. זה קרוב אליינו זה א"י.. רצועת עזה זה לא א"י.. למה? כי זה רחוק? תעשה לי טובה ותפסיק להאמין לכל מה שמאכילים אותך, ההתנתקות לא פתרה שום דבר. אנחנו נכנענו (כן נכנעו לאויב) והם עכשיו יודעים שפעם הבאה שילחצו לנו על איזה נקודה רגישה הם יקבלו.. אומנם לא עכשיו.. עוד כמה שנים.. למרות שכבר עכשיו יש עדיין פינויים.. אנחנו צריכים להביא להם את כל השטחים שמסביב למדינה שלנו כדי שבסוף כולנו נהיה מוקפים בהם והם יחסלו אותנו.. אחלה רעיון אבל אתה תגיד מה פאתום יחסלו אותנו? מדינת ישראל היא מדינה חזקה.. איזה מדינה חזקה נכנעת לטרור? איזה מדינה חזקה נותנת לאוייבים שלה להחליט על מהלכים במדינה? איזה מדינה נותנת פרסים לאוביים שלה על זה שהם רוצים לחסל ולהשמיד את כולנו? צריך להכנס לרצועה מחדש לכבוש אותה ולהחזיר את גלעד הביתה שיטת הכפפות משי הזו לא תעזור, בטרור נלחמים רק בכוח אי אפשר בהסברים בהסכמים בשום דבר. סיימת לקורא? תקח דקה להרגע מהעצבים שלך ואז תענה לי.. תודה יומקסים

חמודה שלי נטלי היקרה תקשיבי

תאמיני לי שאני יודע קצת יותר דברים ממה שאת חושבת שמה שאני שומע בטלויזיה זה מה שיוצא לי מהפה! עכשיו תקשיבי אמרתי את זה בהודעה הקודמת! לא אמרתי שההתנתקות הפחיתה את הפיגועים או שבגלל ההתנתקות הכל טוב ויפה!! כמו שמי שמתחתי אמר שהינו ברצועה הינו צריכים להתרכז ולהשקיע את כל הכוחות והמשאבים והכספים על מנת להגן על קרוב לאולי 1000 משפחות!!! עשינו טעות מרה שאנחנו משלמים עליה עד היום שהחלטנו להישאר בקצועה לאחר שכבשנו אותה!!זאת טעות שאנחנו משלמים ונשלם עליה עוד זמן רב אני חוזר ותקשיבי! קסמים היו לפני ההתנתקות בכמויות ורבים נהרגו מהם(ברצועה נהרגו אנשים רבים מהקסמים,עד היום לאחר ההתנתקות אדם אחד לא נהרג מהקסמים) פיגועים(לפני ההתנתקות תזכרי..מקסים...מצה...מלון פארק...אוטובוס קו 53 דולפינריום ועוד מאות פיגועים רבים)היום תראי כמה פיגועים יש!! ציר פילדלפי תרשמי בגוגל תיר פילדלפי ותראי קצת תמונות מהפיגוע שהיה שם בחיילים שלנו(ואם לא אני יזכיר לך..החיילים שלנו היו צריכים לרדת על ארבע כדי לחפש חלקי גופות של חיילנו)מאז ההתנתקות רמת הפיגועים בחיילים ירדה ברמה דרסטית!! את ממשלת החמאס גם עם ההתנתקות וגם בלי היא היתה עולה לשלטון העם הפלסטיני בחר אותה לא אנחנו!! עכשיו בסופו של דבר!! לא הפגזות,בטח ובטח לא כניסה מחודשת לרצועה,לא הפצצות לא חיסולים צריך לחזור לדרכו של יצחק רבין ז"ל ולחזור ולשבת על שולחן המשא ומתן!!!ללא משא ומתן והגעה להסכם(גם אם הוא זמני)צריך לשבת ולדבר!!! כי גם לנו האזרחים בישראל וגם שם אצל הפלסטינאים נמאס מההרג הזה כן לשלום!!!!

תשמעי...

אתה אומר שאין לנו מה לחפםש ברצועה.. אז מה יש לך לחפש בתל אביב? מה י שלך לחפש בשדרות? באשקלון? באשדוד? לא.. זה קרוב אליינו זה א"י.. רצועת עזה זה לא א"י.. למה? כי זה רחוק? זה מה שאת אמרת אני אומרת ככה, אין לנו מה לחפש ברצועה, כי זה שטח שכבשנו, משמע הוא לא היה שלנו ולא יהיה שלנו לעולם אני לא מבינה מה ישראל צריכה על הראש שלה את התושבים הפלסטינים שגרים שם ולא מזוהים עם מדינת ישראל או עם כל דבר אחר שקשור אליה. הם סתם מעמסה על הראש של המדינה שגם ככה נמצאת בקשיים. דבר שני, ההתנתקות הייתה צעד מבורך, אומנם היא הייתה יכולה להתבצע אחרת וכן יש לי סייגים בקשר למהלך שלה. אבל וזה אבל גדול היא נכונה במהות שלה. מה יעזור לך אם צה"ל יכנס שוב לרצועה? ועוד עם טנקים כמו שמתכננים, החייל הזה שכרגע חי, הם פשוט ירצחו אותו בתגובה לכניסה לעזה. זה טמטום להכניס לשם כוחות משוריינים. וכן אפילו כוחות חי"ר רגילים.

trigotrigo

New member
מה הקשר לחמאס?

החמאס העלה את עצמו לשלטון, לא אנחנו. ירי הקסאמים היה בכל מקרה, עכשיו הוא רק הפך לכורח להתמודד איתו ולקטוע אותו. לפני כן הייתה התמקדות בהגנה על גושי ההתיישבות שבתוך הרצועה, במקום על שדרות. בפעם הבאה אל תקרא לו תינוק, אתה בעצמך לא מדבר בצורה בוגרת למדי.

אממ לכולם...

זה שירשור זיכרון, לא שרשור פוליטי למרות שאני מסכימה מאוד עם גיא, זה לא המקום.. בכל מקרה החיילים הם חיילי השיריון, ומכיוון שיש לי איזה שהוא קשר לחיל השיריון בעקיפין, זה קשה וזה עצוב. כולי תקווה שהחיל החטוף יחזור הביתה בשלום.. ואני משתתפת בצערן של המשפחות השכולות...

עלוה מאמי מסכים שזה עצוב ומצטער

אם לך זה כואב יותר! אבל אני רוצה לשמוע את דעותיהם נכון שזה פורום של פולין אבל עדין בואו נפתח שירשור קצת פוליטי!!

לא כואב לי יותר...

אבל זה כואב, כי הוא אזרח של המדינה שלי והוא חייל במדינה שלי והוא ועוד רבים (כולל אלון והוא יודע את זה) נותן לי את התחושה שאפשר ללכת לישון בשקט בלילה שיש מישהו ששומר עליך. בתור אחת שמתגייסת עוד חודש וקצת למערך הלוחם של צהל זה קשה.. וזה כואב.. ומה גם שהחייל החטוף גר במרחק רבע שעה ממני ואני יודעת מיהו...

אוקי...

בוא נגיד ככה, בהנחה שההתנתקות לא הובילה לכל השטויות שכתבתי... למה היא הועילה?

כי עכשיו חיילים לא מתים שהם..

שומרים על שני קראוונים ועיזה.. כמו שאמרתי, ההתנתקות היא צעד נכון , אבל הדרך בה ביצעו אותה היא לא.. כי יש הרבה קשיים למתנחלים...

12בומבה

New member
ימים קשים

כשקיבלנו את ההודעה המרה על הארוע-נהיה קשה.הרבה עצב. ארגנו תפילות בבישוב. בבי"ס כינסו את הילדים וכולם קראו תהילים לשלומו של גלעד. ואחה"צ עלינו לתפילה המונית בכותל. למחרת כינסנו את כל הסניף והחלטנו לקחת על עצמנו להשתדל יותר בכל מיני דברים בין אדם לחברו,למען שובו של גלעד בריא ושלם הביתה. עבור מספר שעות.מתקבלת ידיעה-לחפש אם יש נעדר ביישוב מכיון שהפלשטינים מדווחים על חטיפה. אצלנו ב"ה כולם נמצאים.המתח בשיאו. כאן כולם פחות או יותר מכירים את כולם. בבוקר מלים עד כמה זה הגיע קרוב-אליהו נחטף. דמעות,תפילות והרבה כאב.כמה שהיה לנו קשה על גלעד-כשזה מישהו שאתה מכיר זה צובט מאוד. מאז כולנו הולכים בעניים דומעות,מלאים בתחנונים לפני רבש"ע שיחזיר את הבנים הביתה.ואת כולנו לביתו שחסר לנו כ"כ. "עוד אבנך ונבנית בתולת ציון" בע"ה לשובם הביתה של- גלעד בן אביבה אליהו פנחס בן מרים

למעלה