ת.נ.צ.ב.ה

../images/Emo16.gif ת.נ.צ.ב.ה

בזמן שהממשלה עסוקה במעטפות, עסוקה בכספים, בספינים, פה אנחנו עסוקים בלקבור. לקבור אנשים מתים, לטפל בפצועים, גם בפצועי החרדה שכולם נושמים לרווחה ששומעים שיש "רק" נפגעי חרדה. עוטף עזה סובל. לפני כמה ימים נפצעו 5 עובדים במושב פה באזור בפצמ"ר, קסא"ם, זה לא משנה. האירוע הזה מתווסף לאישה בת כ-72 שנהרגה מפגיעת קסא"ם באותו מושב. מצטרף לאיש שיצא מביתו בכפר עזה לפני כמה זמן ונהרג מפצמ"ר. ומצטרף לאמנון, השכן שלי. אמנון עבד במשמרת הרגילה שלו במפעל ניר לט, כשנפלו שלושת הפצמ"רים, הוא לא הספיק להגיע למיגונית. נהרג במקום מפגיעה ישירה של הפצמ"ר. אז כשכולם עסוקים ב"אולמרט זכאי\אשם", "עדות טלנסקי", פה עסוקים בהישרדות. וכמה שזה נשמע בנאלי, לא שמים לב לזה עד שזה מגיע אליך. אז כן "אנחנו עוטף עזה יש לנו טיולי הפגה ומלא הקלה בבגרויות ועל מה? על קסא"ם מסכן שאפילו לא נופל בתוך הקיבוץ". ופתאום כן. וזה שוק. ככה לומדים לקחת גם דברים בפרופורציות. אולי במקום בכספים, האנשים למעלה, "נבחרי העם" יעסקו בלהציל את העם שבחר בהם. או לפחות למגן. בחיאת. מקווה שאולי אחרי שקראתם את זה לא תיקחו יותר את הנושא כ"מה נפל עוד קסאם בדרום? מה מישהו מת? חבל" ותחשבו באמת על האנשים שהחיים שלהם השתנו ואף אחד לא עושה כלום בקשר לזה. סתם נקודה למחשבה, חס וחלילה אני לא רוצה פה מלחמה ובלאגן, תערכו השוואה קצרה בין מה שקורה פה היום וב7 שנים האחרונות למה שקרה "רק" במשך חודש בצפון. תראו את ההבדל בגישה. ואחרי הכל. אמנון, ת.נ.צ.ב.ה מקווה שהמוות שלך לא יהיה לחינם.

AvtipuS

New member
../images/Emo16.gif

לצערי אני לא רואה שום פיתרון הגיוני. ולא,לתת להם מדינה זה לא פיתרון בדיוק כמו שלזרוק אותם לים זה גם לא פיתרון. "אם הם ימשיכו לירות,נלחם בהם כמדינה מול מדינה", אותו דבר אמרו לפני ההתנתקות... יש לנו "מנהיגים" פחדנים חושבים יותר מדי על מה יגידו בעולם כאילו שהם צריכים לחיות עם זה. אין עם מי לדבר. [היו בחירות,בחרו בחמאס-ככה שאי אפשר להגיד שהם רק מיעוט והרוב רוצה לדבר.]

Johnni456

New member
ככה הכל מתנהל במדינה הדפוקה הזו שלנו.../images/Emo16.gif../images/Emo79.gif

למעלה