10 שנים להרצחו של יצחק רבין

p a l o m a

New member
../images/Emo16.gif 10 שנים להרצחו של יצחק רבין

על ידי בן עוולה שאני לא מזכירה את שמו בכוונה! הודיעו עכשיו שבסקר שנערך רבין נבחר לראש הממשלה הטוב ביותר מאז קום המדינה.

אנימו

New member
../images/Emo16.gifלזכרו. נזכרתי שאת הידיעה קבלנו

כשחזרנו הביתה שמחים וטובי לב מקביעת המקום בו נחגוג את בר המצווה של בן הזקונים! הבן הבכור (בן 15 לערך אז) יצא לקראתנו להודיענו . הייתי בטוחה שלא הבין את מה שהודיעו בטלויזיה. אבל האמת המרה התבררה תוך שניה. לא התאוששנו עד היום מהטראומה הזאת. ומה שחמור שרבים מדי חושבים שזה היה מוצדק. אנא אנו באים?!

p a l o m a

New member
אדיבותה (וברשותה אני מקוה) ../images/Emo13.gif

של עמליה3 מובא מפורום אחר.. אולי לא תספיק להגיע אלינו היום.. וחבל להפסיד: אתמול בערב קראתי במעריב משהוא שכתב שלמה וישינסקי ואביא בפניכם. שלמה כותב מעמקי לבבו ואני מזדהה איתו: לשחרר אותו התאפקנו מספיק עשר שנים הן באמת הרבה זמן. תנו לו לצאת. אני בעד. וכדי שנוכל לסגור מעגל,שחררו אותו באותה כיכר בדיוק, ב -י' חשוון ה 12.11.2005 בשמונה בערב, בדיוק עשר שנים פחות ארבעים ושמונה שעות מאז היה שם בשליחות השטן! הזינזאנה תיכנס מתחת לבנין העיריה ותעצור בדיוק באותו מקום, ליד המדרגות,-בשטח "הסטרילי" .הסוהרים יפתחו את דלתות המכונית ויברחו. אנחנו נהיה שם, כל עם ישראל, מהשמאל ומהימין, מן הדרום ומן הצפון. השחרור יהיה באחריותה ובאדיבותה של המשפחה היקרה, שדואגת כל-כך לזכויותיו. מקבלים? טוב. לא מקבלים? אז כדאי שתשתקו סוף סוף,לעולם. ולא נצטרך לשמוע עוד מכם ועליכם. המדינה הזאת עושה לכם טובה, יום יום, שעה שעה, כשהיא שומרת עליכם.

נֵנָה

New member
מצטערת על התפיסה הקשה שלי, אבל

מה בדיוק הפואנטה של המאמר הזה...? מה הוא מצפה שיהיה בסוף, אילו היו עושים את מה שהוא "מציע" כביכול...?

p a l o m a

New member
ננה, אם ישוחרר - לא יסתובב הרבה

זמן במקומותינו... ועל כן שיודו למדינה על כך שהיא מגינה עליו בין כותלי הכלא...(על חשבון משלם המיסים...)

נֵנָה

New member
פלומה, חשבתי על זה, אבל ה"בעייה"

היא, שאצל העם השפוי, לא יכול להימצא מי שיעז להרוג את הרוצח השפל הזה... דברים אלה אפשר למצוא רק אצל פנאטים כמוהו...

p a l o m a

New member
אוהו ננה, חסר לנו פאנאטים???../images/Emo7.gif

מכל המינים ומכל הסוגים....

aviev1

New member
בוקר טוב

מאד מסכים עם מה שאמרתן אי אפפק דבר כזה לשכוח אלה היו ימים רעים ונוראים ממש

p a l o m a

New member
אבי.. אתה אופטימי אם אתה מתנסח

בזמן "עבר".. רק הבוקר אמרו ..נו טוב.. נדמה לי שאין להכניס פוליטיקה לפורום.............................

אנימו

New member
אפשר להכניס נושאים כאלה אבל להשתדל

מאוד מאוד לא להתלהם ולגלוש לחילופי דעות ודברים בנוסח שהנייר לא יסבול.

אנימו

New member
ואשר למה שכתב שלמה וישינסקי-כדאי

לזכור שהוא אב ששיכל בנו בפעילות צבאית.

aviev1

New member
מה פוליטיקה

לא האשמתי רק אחד אפילו לא את הנרצח

מנורה

New member
חבר אתה חסר - 10 שנים ../images/Emo16.gif

יריה ! נפילה- תדהמה. צפור עצרה ממעופה. חושך - הלם - דממה. קול זעקה נשמע. ראש הממשלה נרצח בדם קר בידי אדם ירא שמים תלמיד חכם. נקטע חלומך לאחווה לדרך לשלום שנסללה לכאב, ולשפיכת דמים, לתקווה חדשה לדורות הבאים. 16.12.99 מרים בר

vera2

New member
../images/Emo16.gif|חבר, אתה חסר

מנורה ביטאת את תחושותי.אסור לקבל רצח בשום טיעוןכל טיעון יכול לתת לגיטימיציה לרצח הבא.ובתחום הזה לא לפחד לדבר בתיוג שזה פוליטיקה. צריך לגנות ללא סייג.

למעלה