10 שנים

Dark Force

New member
../images/Emo16.gif10 שנים../images/Emo16.gif

אז ככה, אני מצטער שלא פתחתי אתמול את השרשור- אבל לא יצא לי. לפני כ10 שנים ויום, נרצח ראש הממשלה יצחק רבין ז"ל, יצחק רבין נרצח ע"י מתנקש (יגאל עמיר) לאחר עצרת השלום שהתקיימה בכיכר המדינה. עם הרצחו, נרצח הסיכוי לשלום שנוצר באותה התקופה, יהי זכרו ברוך
איפה אתם הייתם באותו היום
מה עשיתם
איך שמעתם על הרצח
זה השרשור לדון בכך..

../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אני לא זוכרת איפה הייתי, כי הייתי אז כולה בת 3 וחצי (אם היום אני בת 13 וחצי
) וכל מה שיש לי להגיד: לא נסלח ולא נשכח (ליגאל עמיר הרוצח
)

Green Day 1

New member
../images/Emo16.gifישראל כואבת ובוכה../images/Emo16.gif

אני הייתי בבית, כל גופי רעד
אתם יודעים מה תגובתו של יגאל עמיר? -' רצחתי פושע'. נוסף לתגובתו 'עד היום איני סולח על כך, ואני לא מצטער על זה'
טיפה בושה אין לו.
צפיתי כרגע בחדשות, כולי צמרמורת המאבטח של רבין לשנייה סובב את ראשו לראות אם אשתו של רבין הגברת לאה רבין ז"ל. ירדה מן המדרגות. כשהוא לא הבחין ברבין באותו רגע, המתנשק יגאל אמיר ירה ברבין שלושה כדורים, ורבין התמוטטת.
יהי זכרו ברוך

sapirushhhhhhh

New member
../images/Emo16.gifיהיה זכרו ברוך../images/Emo16.gif

אני הייתי בבית.. ראיתי טלוויזיה עם אמא שלי ופתאום הודיעו על זה.. לא ממש הבנתי מה קורה.. אבל כולם היו בהלם יום למחרת שהכל התברר

Nofar723

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

הייתי אז קטנה בערך בת 5 ולא הבנתי כל כך מה קרה. לא יחסתי לזה חשיבות כמו שאני מייחסת היום בגלל שהייתי קטנה נראה לי שההורים שלי אמרו לי שהוא נרצח ויותר מזה אני לא זוכרת

mary lou

New member
../images/Emo16.gif

הייתי בבית, בדיוק הלכתי לישון. לא הבנתי מה קרה עד שהסבירו בבית ספר (כיתה א'). לפני שנתיים יצא לי לראות מחזמר על הנושא בשם "הם יורים גם ביונים" (בלי כל מיני הראלים למיניהם). מישהו ראה? (זה עלה ב5 השנים האחרונות ביום הזיכרון ב"הבימה" בעיקר לקבוצות של "הצופים" וכאלו)

למעלה