11 שנים לרצח רבין

QueIronia

New member
../images/Emo16.gif11 שנים לרצח רבין../images/Emo16.gif

אם מישהו זוכר איזה זכרון משמעותי מאותו ערב/ בוקר שאחרי, הוא מוזמן לספר. אני ידעתי שזה קרה עד הבוקר. אני זוכר שאבא שלי העיר אותי בבוקר, ואז הוא שאל אם ידעתי שאתמול בערב הייתה עצרת שרבין השתתף בה, ואז הוא אמר שרצחו אותו. כמובן שאח"כ בבי"ס הקדישו זמן לדבר איתנו על זה. לקח לי קצת זמן להבין מה באמת קרה - רצחו ראש ממשלה בישראל. ת.נ.צ.ב.ה

חדש123

New member
../images/Emo16.gif מי היה מאמין

שעברו 11שנה כל כך מהר! אני הייתי בערך בן שבע שזה קרה אני רק זוכר שראינו איזה סרט או משהו ואז פתאום היה מבזק חדשות והודיעו שירו בראש הממשלה ורק בבוקר ידעתי שהוא נפטר ומן הסתם גם אצלנו בבית ספר דיברו על זה באמת עצוב!

NoWords

New member
../images/Emo16.gif

הייתי בכיתה ב', אני חושבת. אבל זה זכור לי ממש טוב. אני זוכרת כמה חזרו על הוידאו של יגאל עמיר בחדשות, ובכל מקום. כלומר, שיכלו ממש למנוע את זה, אם שומרי הראש שלו לא היו משאירים 'פתח'. היה טקס ממש מוזר היום בביה"ס. לא נראה לי שמתאים ליום הזה ריקוד, והיה ריקוד. (אומנם בבגדים שחורים ורגוע, אבל עדיין) אבל היה טקסט שמישהי קראה (בוגרת של התיכון שלי כתבה אותו שנה שעברה), שאמר, שלא רק רצחו מדינאי, אדם גדול, פוליטיקאי וכו', אלא רצחו את השלום. וזה כלכך נכון ועצוב.
המדינה שלנו התדרדרה וצנחה עם כל הממשלות הנפלאות שלנו בארץ. :/ אוף לא חשוב.

למעלה