14.1

LovE BuSTeD

New member
../images/Emo16.gif 14.1 ../images/Emo16.gif

מכיוון שכבר אין פורום לבאסטד אז הרשתי לעצמי לפתוח פה נושא מפני שיש פה כמה מעריצות של באסטד מהפורום הקודם.. 4 שנים מאז התפרקותם של באסטד הזמן טססס, והגעגועים גדלים.. אני עדיין שומעת תשירים שלהם ולפעמים רואה איזה סרטון או שניים ויש צביטה בלב וסימן שאלה גדול לצ'ארלי....WHY?...... תמיד אני יזכור אותם לדעתי הלהקה הכי מדהימה בעולם שהייתה BUSTED 4 EVER!!

loserontheloose

New member
איזה מוזר

אתמול היה לי חשק בלתי נשלט לשמוע באסטד. לגמרי שכחתי את התאריך, זה כבר לא משהוא שהוא פונקציונלי בעבורי כי עבר כל כך הרבה זמן. אבל מוזר, שאתמול פשוט שמעתי באסטד אחרי שנים(!!) שלא שמעתי. ושוב נזכרתי כמה השירים האלה עשו לי טוב. מ-3am ל-She Wants To Be Me ו-Dawson's Geek.... אם יהיה לי זמן אחרי איידול היום, אני אשב לצפות בדי וי די שלהם היום. ככה לזכר הימים הטובים.

just orr

New member
וואי כבר עברו 4 שנים |:

איזה מזל שהתחלתי לשמוע אותם רק אחרי שהם התפרקו, אחרת הייתי מה זה עצובה וזה..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif עצוב ביותר..../images/Emo7.gif

הרבה מהשירים שלהם מרכיבים לי את הפלייליסט ובהחלט מעציב קצת לפעמים. אם ג'יימס באמת יפתח קריירת סולו זה יכול להיות נחמד..

Bleed for Me

New member
../images/Emo16.gif

חשבתי על זה היום..הזוי שכבר עברו 4 שנים.. תמיד ישארו בליבינו..

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo16.gifלהקה פשוט מדהימה../images/Emo23.gif../images/Emo168.gif

באמת שזה עצוב
התחלתי לשמוע אותם שהם התפרקו,וזה גם עצוב לי... אני אוהבת את כל השירים שלהם,האלבומים מדהימים
מאוד אהבתי אותם,וכ"כ התבאסתי ששמעתי על הפירוק, חלמתי להיות בהופעה שלהם....
אני בדיוק שומעת 3am,אחד השירים הגדולים והטובים שלהם
אבל בשבילי השיר זה who's david
אוהבת ותמיד אוהב אותם
הם באמת היו מיוחדים

../images/Emo115.gifעצוב\=

אני הכרתי אותם רק אחרי שהתפרקו , אבל בהחלט התאכזבתי שהם לא קיימים יותר \\\= אחת הלהקות הטובות

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifאפעם לא באמת הבנתי מה צ'ארלי עשה

כאילו קראתי פה ושם דברים אבל , אני לא יודעת מה נכון OO" את יכולה להסביר לי מה הוא עשה ? ואכן , חבל שהם התפרקו , הם היו אחת הלהקות :] מה עם מאט ? הוא עדיין קיים ?
לצ'ארלי ולג'יימס יש להקות אני יודעת , אבל מה עם מאט ?

rox love BSM

New member
צ'ארלי עזב את באסטד בשביל

להקה שקוראים לה פייטסטאר. מאט התחתן לפני חצי שנה בערך עם מנחה די מפורסמת באנגליה,ויש שמועות שהיא בהריון,הוא הנחה תוכנית ריאלטי יחד עם אשתו ואומרים שהם יחזרו להנחות עונה שנייה. ג'יימס כתב אלבום סולו והוא מתכנן להוציא אותו +הוא היה אחד מהכותבים ומלחינים של בריטניה היי, שזו סדרת הייסקולמיוזיקל סטייל באנגליה.

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gifדיי הוא נשוי ?! ובקשר לצ'ארלי הייתי בטוחה

שהעיפו אותו בגלל שהוא לקח לג'יימס את החברה.. זה בכלל נכון ?
ותודה על המידע

../images/Emo39.gif לא ..

זה כאילו כי הוא פתח להקה במקביל , ולא הגיע לחזרות שלהם וזה אז הם החליטו לפרק את באסטד =\ ויש כאלה שאומרים שהיו בניהם גם ריבים , אבל את זה אני כבר לא יודעת . מקווה שעזרתי

למעלה